Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

teşekkür ederim canım seninde kadınlar günün kutlu olsun

afiyet olsun

ton balığı yemiyoruz

istediğin şekilde yiyebilirsin önemli olan karataya uygun olması ve doyman

Herkese ii akşamlar ii hafta sonları umarim herkes iyidir mutludur
Yenacim teşekkür ederim iyice toparladım p.tesi aksilik olmazsa yürüyüşe de baslarim inşallah
Kedicim bilgiler için teşekkür ederim

sanada iyi akşamlar canım nasılsın dinlenebildinmi

doya doya yemişsin afiyet olsun
Teşekkür ederim. Çorbayı çok severek yedim, ama doyduğum için, fırında tavuğu pek iştahlı yiyemedim, ama lezzetliydi. Tavuğu pek özlememişim. Severdim aslında ama artık aramıyorum. Protein tüketmek için aldım.

teşekkür ederim canım seninde kadınlar günün kutlu olsun

afiyet olsun

ton balığı yemiyoruz

istediğin şekilde yiyebilirsin önemli olan karataya uygun olması ve doyman

Tesekkur ederım GUL HN.. Konserve urun oldugu ıcın mı yemıyoruz.. proteın olmayınca hali hazırda, hemen ondan bi kutu acıp koyuyordum.. yasaksa somon koyayım onun yerıne.. o da cok cabuk pısen bır balık.. buharda 5dk da pısıyor. olur mu??

[video=youtube_share;QbO905nysnk]http://youtu.be/QbO905nysnk[/video]

Iyi geceler herkese:)

Misafirim vardı akşam simdi müsait olup gelebildim..Tüm topik iyidir inşallah. ..

Bu sabah yağmurda yürüdüm pek güzeldi:) ozlemisim temiz havayı. .

Dün de menümu yazamadım bu aralar noluyosa bana erkenden yatmak istiyorum. .bebegi eşimle başbaşa bırakıp uyuyorum

Karatay dışı bir şey yemedim bu iki günde de. .
Bu sabah (öğlen) kkk ve portakal

Akşam kıyma sote (gül abla usulü) salata kozlenmis patlıcan salatasi (yazdan)

Su 3 lt
2 kupa kiraz sapı×mısır puskulu

Spor jillian 3/7 yaptım. .

canım sen bizlere bakma bizler aylardır yapıyoruz 2 öğüne alıştık midemizde küçüldü çabuk doyuyoruz artık sende zamanla alışacaksın,,aralar en az 5 saat olsun erken kalkıyorsan 2,5 veya 3 öğün yap alıştıkça azaltırsın..,,,ben babymom a çok az yiyorsun acıkmıyormusun diyorum o az yiyor başkası çok bunun sınırı sadece doymak

evet canım pakete girmiş ve işlenmiş hiç bir şey yemiyoruz, somon konserve mi

Canım seni anliyorum topigin eskileri bilirler aylarca kilo veremedim ben takıldım kaldim.bir hafta 700 verdiysem öbür hafta 1 kilo olarak geri aldim..2,5 ay bekledim..hep üzüldüm tartıya kustum inan dua ederek cikiyordum tartilmaya o yuzden yasadigin olumsuzluklari anlıyorum. .ben hiç pes etmedim sakın arkadaşım sende pes etme..ben inanıyorum karatay mucizelerinden biri de sen olacaksin

Ayşş ben de öpüyorum seni:))

merhaba canım
dün sabahtan beri yoksun özledim seni
dün öğlen ve akşam sana bol bol dua ettim allah razı olsun mydenizzz den diye neden mi ettim dizler için sargı yada dizlik falan demiştin ya gece buldum dün yürüyüşe giderken taktım 1 saat yürüdüm o kadar rahat olduki dizime yük binmediği için ağrı olmadı akşam iş dönüşü tekrar 1 saate yakın yürüdüm hep sana dua ede ede iyiki aklıma getirdi diye 3 sene önce doktor demişti ama uygulamadığım için unutmuştum

Iyi geceler fıstıklar

Akşam etli kuru fasulye+yoğurt

Spor shred 1/5 +2 km yürüyüş+30 squat

Beyimle film izliyoruz hepinize iyi geceler mucx

Herkese iyi geceler diliyorum benim cocuklar sabah yedide kalkarlar yatayim dinleneyim.... Kiss

sanada iyi akşamlar canım nasılsın dinlenebildinmi

Saol gül abla iyiyim şükür bugünü dinlenmeye ayirdim hiçbir şey yapmadim yarin allah kerim ev isini yapicam
Oğlunun surprizine bayildim allah ayirmasin herzaman böyle sarmas dolas olun insallah
Bizde eşimle herzamanki gibi belgesel izliyoz:))))

Canım ablam asıl allah senden razı olsun duaların için. ..Çok ama cok sevindim ağrın olmadan rahat rahat yuruyebilmene buna vesile olduğum için ne mutlu bana:)

Ben de özledim seni sizi..iki gün girmesem eksikliğini hissediyorum hayatımin bir parçası oldunuz inanın. .eşime kızlar bekler diyorum..kim diyor komsular mi yok diyorum karatay sultanlari:)))

boyumuz ve kilomuz ayni.. hosgeldiniz .. egzersizle ve saglikli beslenmeyle yavas yavas gidiyor kilocuklar

ne guzel dilekler... insaallah diyelim .. seninde gunun kutlu olsun

ohh super; tam kadinlar bayrami olmus ablam seninki cok sevindim boyle guzel bir surprizle kasrsilasmana

yine 1 saate yakin uyuyup uyandim platesmi yapayim mutfagimi toplayayim derKen is agir basti tam isim bitti platese gececekken kiz uyanmis geldi salona.simdi onu salliyorum dalsinda saat 2ye gelio yinede yapip yatarim ..yarin pazar yarin bisey yapamam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…