ıyı aksamlar arkadaslarım; hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun..
sabah kahvaltısı 11:00
ıspanaklı omlet ( ıkı yumurtadan)
peynır
zeytın
cevız
yesıllık ıcınde ıkı kasık kuru fasulye salatası
muz
cay
aksam 19:30
ton balıgı
ıkı kasık mercımeklı bulgur pılavı
ıkı kasık taze bezelye yemegı
yogurtlu kerevız salatası
( bır servıs tabagının ıcıne herseyden azar azar koyup yemeyı sevıyorum, tek yemek cesıdınden hoşlanmıyorum sanırım :) babymon arkadasım benı uyardı ama o cesıt yemek hosuma gıtmıyor)
Herkese ii akşamlar ii hafta sonları umarim herkes iyidir mutludur
Yenacim teşekkür ederim iyice toparladım p.tesi aksilik olmazsa yürüyüşe de baslarim inşallah
Kedicim bilgiler için teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Çorbayı çok severek yedim, ama doyduğum için, fırında tavuğu pek iştahlı yiyemedim, ama lezzetliydi. Tavuğu pek özlememişim. Severdim aslında ama artık aramıyorum. Protein tüketmek için aldım.doya doya yemişsin afiyet olsun
teşekkür ederim canım seninde kadınlar günün kutlu olsun
afiyet olsun
ton balığı yemiyoruz
istediğin şekilde yiyebilirsin önemli olan karataya uygun olması ve doyman
çok küçüklermiş ne tatlılardır şimdi minik minik
Sızler muhabbet kusu gıbı yıyorsunuz :) ben ise anaç tavuk gıbı.. lıstelerınıze bakıyorum da.. bazılarınız hemen hemen hıc bır sey yemeden tum gun durmuslar, ımkanı yok yapamam.. elım ayagım bırbırıne gırer..
en azından tek avuntum.. hıc fire vermemem.. hıc kacamak yok.. esıme ogluma pudıngler,kekler yapıyorum.. sıcacık ekmekler alıyorum.. ama seytana uymuyorum.. acıkcası canım da ıstemıyor.. hanı acı cekmıyorum dıyeyım.. bu da karnımı cok ıyı doyurdugum ıcın sanırım.
Tesekkur ederim benim miniklerim okula gidince bile cok ozluyorum Allah herkese nasip eder insallah.
Tesekkur ederım GUL HN.. Konserve urun oldugu ıcın mı yemıyoruz.. proteın olmayınca hali hazırda, hemen ondan bi kutu acıp koyuyordum.. yasaksa somon koyayım onun yerıne.. o da cok cabuk pısen bır balık.. buharda 5dk da pısıyor. olur mu??
MAŞallah canım sana...Hakikaten büyük bir irade örneği gösteriyorsun..
İlk gördüğüm de epey moralim bozuldu hep böylemi kalacağım vb.gibi tüm olumsuzlukları sıraladım
Sonra çabuk toparladım 900gram az değil sonuçta dediğin gibi..
Öpüyorum seni..
Iyi geceler herkese:)
Misafirim vardı akşam simdi müsait olup gelebildim..Tüm topik iyidir inşallah. ..
Bu sabah yağmurda yürüdüm pek güzeldi:) ozlemisim temiz havayı. .
Dün de menümu yazamadım bu aralar noluyosa bana erkenden yatmak istiyorum. .bebegi eşimle başbaşa bırakıp uyuyorum
Karatay dışı bir şey yemedim bu iki günde de. .
Bu sabah (öğlen) kkk ve portakal
Akşam kıyma sote (gül abla usulü) salata kozlenmis patlıcan salatasi (yazdan)
Su 3 lt
2 kupa kiraz sapı×mısır puskulu
Spor jillian 3/7 yaptım. .
Iyi geceler fıstıklar
Akşam etli kuru fasulye+yoğurt
Spor shred 1/5 +2 km yürüyüş+30 squat
Beyimle film izliyoruz hepinize iyi geceler mucx
Iyi geceler fıstıklar
Akşam etli kuru fasulye+yoğurt
Spor shred 1/5 +2 km yürüyüş+30 squat
Beyimle film izliyoruz hepinize iyi geceler mucx
sanada iyi akşamlar canım nasılsın dinlenebildinmi
merhaba canım
dün sabahtan beri yoksun özledim seni
dün öğlen ve akşam sana bol bol dua ettim allah razı olsun mydenizzz den diye neden mi ettim dizler için sargı yada dizlik falan demiştin ya gece buldum dün yürüyüşe giderken taktım 1 saat yürüdüm o kadar rahat olduki dizime yük binmediği için ağrı olmadı akşam iş dönüşü tekrar 1 saate yakın yürüdüm hep sana dua ede ede iyiki aklıma getirdi diye 3 sene önce doktor demişti ama uygulamadığım için unutmuştum
eski üyeyim pek yazmam ama çok okurum bende daha önce yapmış çokta fit olmuştum ama korumadım ben çok çabuk kilo veriyorum ama verince almayacakmışım gibi geliyor bu kez koruyacağım. sizleri de okuyarak motive oluyorum. Kuzenim de bu diyetle tanınmayacak hale geldi bir senedir aynı kiloda almıyor ama dikkat ediyor gram yağı kalmadı hiçbir yeri sarkmadı. Oda tabi motivemi arttırıyor. boyum 165 kılo 60 ilk hedefim 55 sonraki 50. Aç değilim mutsuz da değilim herşey mükemmel. Hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum.
Mutlu haftasonları diliyorum herkese...
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...
Gönül isterdi ki haberler de artık kadın cinayeti,töre cinayeti,kadına taciz,kadın şoförü sıkıştırma,ve sırf kıyafetinden dolayı yaftalanmadan,cinsel obje olarak görülmeden onurla yaşayalım...
dün gece 2 de yattım tatil 10 kalkarım KKK dan sonra kalan işlerimi yaparım misafir gelene kadar ( 4.30 dan sonra gelecek 2 saat sonra gidecek, yarın 2-3 saatliğine gelecek, pazarteside kızıma göndereceklerimi almak için gelecek) diye planladım sözde, sabah 8 de kapı çaldı gece kız kardeşim gelmeyecek diye kilitlemiştim kapıyı o geldi kilitli olduğu için açamadı sandım kalktım kapıyı açtım kız kardeşimi görmeyi düşünürken karşımda bir erkek elinde de gül varsabah sabah şok oldum gelen oğlum muş gülü uzattı kadınlar günün kutlu olsun dedi....8 aydır görmüyordum oğlumu Bakü dey di 2 aydır da İstanbul day dı bir türlü görüşememiştik bana sürpriz yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?