Ne bitmez isler bunlar caniimiza okuyorlar....birimizin dizi birimizin beli agirir yap yap bitmiyor...bugun sende yapma 1 gun dinlenme olsun
Iyi geceler kızlar:)
Saat14:30 bir portaka+1 yer elması
Saat 19:30 Adana kebap+ayran+salata
Spor:3 km yürüyüş+jillian shred 1/6
Gün boyu 1 kahve 1 yeşil çay 1 bardakta çay içtim herhalde
Bnm shred yaparken kollarım acıyor bu ne kadar zaman sonra geçiyor kızlar?
Benim 6 gün sürdü ama bazı kişilerde 3 gün sonra geçti. Benim kollar biraz dayanıksız. :) Kaç aydır spor yaptığım halde çok ağrımıştı. Ama tabi bunda dinlenme olmayınca zor oluyor. 2 kg lık dumbellarla denemeye başlayınca da pes etmiştim başta. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İşte bn ondan bire düşürdüm:) boynum da ağrıyor ağırlık çok binince
simdi sarjim az sonra bakayimForum ekle yaptın mı? Kadınlar kulübünü arayacaksın üstte arama kısmında.
iyi geceler canimIyi geceler kızlar:)
Saat14:30 bir portaka+1 yer elması
Saat 19:30 Adana kebap+ayran+salata
Spor:3 km yürüyüş+jillian shred 1/6
Gün boyu 1 kahve 1 yeşil çay 1 bardakta çay içtim herhalde
Bnm shred yaparken kollarım acıyor bu ne kadar zaman sonra geçiyor kızlar?
Bi sıkIntisi vardir usutmus olabilirmiki...iyi geceler
benimkilerde 4.5 yasinda ve 15 aylik iki minik prenses// ama seninkiler dahada minikmis cok sevimlilerdir eminim
masallah kiz.cocuklari ne kadar da masum oluyorlar benim.kizim ogluma gore cok cekingen, Allah Bagislasin
simdi sarjim az sonra bakayim
iyi geceler canim
Hersey guzelde portakal ve yer elmasinin yanina protein eklemeyi unutmussun
Bu gece bende uyuyamadım, mide bulantısından. Akşam köfte fazla geldi. Kahvaltıyı sağlam yapmıştım, acıkmadığım halde, gece geç yememek için akşam yemeği yedim.
Geçmiş olsun cnm bunu ben de yapıyorum sanırım hiç iyi olmuyor sonra
günaydın canımHerkese gunaydinlar,hayirli gunler diliyorum ,
Kizim Allaha sukur biraz sut icip uyudu,azi disleri cikiyor biraz onun sikintisi vsr galiba ,
kahvaltimi yaptim karatay usulu canim istemedi ama cok erken belki ondan;-)
İki yumurta mantar ve kapri biberli
iki zeytin
biraz yesillik
bir avuc cig badem
4 kucuk kuru kayisi kaymakla beraber
Cidden unutuyorum bn bunu cnm
Herkese sendromsuz pazartesiler diliyorum:)bn pek iyi başlamadım gece uyuyamadım pek
Dolayısıyla sabahda Uyanamadım geç kaldım bir muz yedim çıktım
Bu gece bende uyuyamadım, mide bulantısından. Akşam köfte fazla geldi. Kahvaltıyı sağlam yapmıştım, acıkmadığım halde, gece geç yememek için akşam yemeği yedim.
günaydın canım
afiyet olsun
kızınada acısız diş çıkarmalar
günaydın canım
bende uyuyamadım dizlerim işimiş tam uyudum 3.25 de uyandım kız kardeşimle oğlum hala gelmemişler dolandım yattım onlar geldiler onlarla konuşunca uykum kaçtı derken sersem sersem geldim havada çok kötü yağmur var
hoşuna gidince yedin farketmedin tabiii,,,beim kızda dün dersheneye kurabiyeler gçtürmüştü herkes bişey getirmiş bir sürü yemişler ordan çıkışta halasına gitmişti orada da çok yemiş 4 te geldi eve o zaattten sonra bişey yemedi tokum diye gece 11 de başladı miidem bulanıyor nasıl çıkarabilirim diye soda içti dolandı durdu
hiç dikkat etmemiştim,,,bende genellikle uyku problemi olduğu içinBazen böyle uyuyamayınca bakıyorum dolunay oluyor o günler yine mi öyle acaba😀
tabağına az alsaymış sınKöfte ekmeksiz ve yumurtasız, baharatları eksikti. Çok iyi değildi. Protein için özellikle yedim. :) birde yemek dökmeyi sevmem
hiç dikkat etmemiştim,,,bende genellikle uyku problemi olduğu için
tabağına az alsaymış sın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?