Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ne bitmez isler bunlar caniimiza okuyorlar ....birimizin dizi birimizin beli agirir yap yap bitmiyor...bugun sende yapma 1 gun dinlenme olsun

omur biter isler bitmez.. evde durdugun muddetcede is bitmez. ,, bugun zaten spor enerjim yok tibetimi yapmadim sabahtan ondan olabilir. bide limonlu su icemedim hic ya,, mutfak karisik oldumu kafamda cok karisik oluyor . ufaklik uyanikkende toplayamiyorum cunku surekli dadaniyor yada makinaya oturuo ya pis bulasiklari kurcalio. oglen artik sansima nekadar uyursa o vakittede corbami yapayim dusami gireyim baska ismi yapayim sasitiyorum. buyugum de dadaniyor ama o daha cok oyun oynamak istiyor cok rahatsiz edici degil laftan anliyor sukur ..

Iyi geceler kızlar:)

Saat14:30 bir portaka+1 yer elması
Saat 19:30 Adana kebap+ayran+salata
Spor:3 km yürüyüş+jillian shred 1/6
Gün boyu 1 kahve 1 yeşil çay 1 bardakta çay içtim herhalde

Bnm shred yaparken kollarım acıyor bu ne kadar zaman sonra geçiyor kızlar?

Benim 6 gün sürdü ama bazı kişilerde 3 gün sonra geçti. Benim kollar biraz dayanıksız. :) Kaç aydır spor yaptığım halde çok ağrımıştı. Ama tabi bunda dinlenme olmayınca zor oluyor. 2 kg lık dumbellarla denemeye başlayınca da pes etmiştim başta. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İşte bn ondan bire düşürdüm:) boynum da ağrıyor ağırlık çok binince

İşte bn ondan bire düşürdüm:) boynum da ağrıyor ağırlık çok binince

Benim 1'lik yoktu. Ayak bilek ağırlığım vardı onları kullandım, sonrada 1'lik dumbell aldım, o bile ağrıtıyor. :)

Forum ekle yaptın mı? Kadınlar kulübünü arayacaksın üstte arama kısmında.
simdi sarjim az sonra bakayim

iyi geceler canim
Hersey guzelde portakal ve yer elmasinin yanina protein eklemeyi unutmussun

Iyi geceler :)

Uyumadan menümu paylaşmaya geldim..sabahtan beri ha girdim ha gireyim derken bu saatte kendime kalabildim..esim hala bebegi sallıyor ama çok inatçı bu gece..

Tum gün uyuşuk uyusuk dolaştım evde çünkü belimi acitmisim .neye elimi atsam ağrı hissedip bıraktım. .

10.00'da kkk

Aksam yine balık vardi izgara.ve salata..bu hafta çok protein oldu. .yalniz az önce baya bi aciktim yarım kase yoğurt yedim.cok iyi geldi

Spor jillian3/8... spordan sonra agrim basladi..umarim sabaha geçer. .bit artık bitttt:)) tamam tamam söylenmicem

Bi sıkIntisi vardir usutmus olabilirmiki...iyi geceler

Herkese gunaydinlar,hayirli gunler diliyorum ,

Kizim Allaha sukur biraz sut icip uyudu,azi disleri cikiyor biraz onun sikintisi vsr galiba ,
kahvaltimi yaptim karatay usulu canim istemedi ama cok erken belki ondan;-)

İki yumurta mantar ve kapri biberli
iki zeytin
biraz yesillik
bir avuc cig badem
4 kucuk kuru kayisi kaymakla beraber

simdi sarjim az sonra bakayim

iyi geceler canim
Hersey guzelde portakal ve yer elmasinin yanina protein eklemeyi unutmussun

Cidden unutuyorum bn bunu cnm

Herkese sendromsuz pazartesiler diliyorum:)bn pek iyi başlamadım gece uyuyamadım pek

Dolayısıyla sabahda Uyanamadım geç kaldım bir muz yedim çıktım

Bu gece bende uyuyamadım, mide bulantısından. Akşam köfte fazla geldi. Kahvaltıyı sağlam yapmıştım, acıkmadığım halde, gece geç yememek için akşam yemeği yedim.

Geçmiş olsun cnm bunu ben de yapıyorum sanırım hiç iyi olmuyor sonra

Geçmiş olsun cnm bunu ben de yapıyorum sanırım hiç iyi olmuyor sonra

Evet, hiç iyi olmuyor. Geçen haftada balık ziyan olmasın diye, fazla yedim. Balık bana ağır geliyor nedense.

günaydın canım
afiyet olsun
kızınada acısız diş çıkarmalar
Cidden unutuyorum bn bunu cnm

Herkese sendromsuz pazartesiler diliyorum:)bn pek iyi başlamadım gece uyuyamadım pek

Dolayısıyla sabahda Uyanamadım geç kaldım bir muz yedim çıktım

günaydın canım
bende uyuyamadım dizlerim işimiş tam uyudum 3.25 de uyandım kız kardeşimle oğlum hala gelmemişler dolandım yattım onlar geldiler onlarla konuşunca uykum kaçtı derken sersem sersem geldim havada çok kötü yağmur var

hoşuna gidince yedin farketmedin tabiii,,,beim kızda dün dersheneye kurabiyeler gçtürmüştü herkes bişey getirmiş bir sürü yemişler ordan çıkışta halasına gitmişti orada da çok yemiş 4 te geldi eve o zaattten sonra bişey yemedi tokum diye gece 11 de başladı miidem bulanıyor nasıl çıkarabilirim diye soda içti dolandı durdu

Bazen böyle uyuyamayınca bakıyorum dolunay oluyor o günler yine mi öyle acaba😀

Köfte ekmeksiz ve yumurtasız, baharatları eksikti. Çok iyi değildi. Protein için özellikle yedim. :) birde yemek dökmeyi sevmem

Son düzenleme:
Bazen böyle uyuyamayınca bakıyorum dolunay oluyor o günler yine mi öyle acaba😀
hiç dikkat etmemiştim,,,bende genellikle uyku problemi olduğu için
Köfte ekmeksiz ve yumurtasız, baharatları eksikti. Çok iyi değildi. Protein için özellikle yedim. :) birde yemek dökmeyi sevmem

tabağına az alsaymış sın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…