Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Karatay yağmur yağdı, çamura battı vs... bahaneler bulmayacaksınız diyor.

Cnm sen shred i n level 1 ve 2 arasında hiç vakit bıraktın mı?bnm annemlere gitmem lazım belki 1 gün yine yürürüm sorun yokta buna devam edemem

Cnm sen shred i n level 1 ve 2 arasında hiç vakit bıraktın mı?bnm annemlere gitmem lazım belki 1 gün yine yürürüm sorun yokta buna devam edemem

Ben hiç ara vermedim. Ama istersen ara verebilirsin sorun olmaz. Kaç gün ara vereceksin tabii. 2-3 günden fazla olmazsa iyi olur.

Ben hiç ara vermedim. Ama istersen ara verebilirsin sorun olmaz. Kaç gün ara vereceksin tabii. 2-3 günden fazla olmazsa iyi olur.

1 ya da 2 gün kalıcam teyzem kanser olduğunu öğrendi cnm Allah kimsenin başına vermesin dolayısıyla annemin psikolojisi çökmüş vaziyette bi gidicem işte

1 ya da 2 gün kalıcam teyzem kanser olduğunu öğrendi cnm Allah kimsenin başına vermesin dolayısıyla annemin psikolojisi çökmüş vaziyette bi gidicem işte
Geçmiş olsun. Kemal Milar'ın sayfasını bir incelemeni öneririm. Karbonat kullanan kanser hastaları vardı. Şekerden kesinlikle uzak durması lazım.

Son düzenleme:
Sevgili selensu82,cok gecmis olsun yavrum.Yuce rabbim mucizelerini daim etsin insaallah.

sevgili selensu çok geçmiş olsun...çok üzüldüm.

selensu canım çok geçmiş olsun Rabbim şifasını verir inşallah tez zamanda

Çok sağolun kızlar .. Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin...dayımı da akciğer kanserinden kaybettik ama sigara içki kullanıyordu teyzem kullanmıyor ama onda da aynısı çıktı işte... Bn ne kadar üzülsem de annem kdr üzülemem kardeş abla başka bir şey ... Ne yaparım annemi nasıl düzeltirim onu da bilmiyorum... Allah'tan kardeşim annemlerle yaşıyor hala yalnız değil...teyzem ama şokta ... Ne bilim anlayamıyorum işte o duygu nedir nasıldır... Daha hiç ameliyat bile olmadım ben bunun üstesinden nasıl gelinir hiç bilemiyorum

kendi ailemde aynen böyle hastalıklar hiç yaşamadım yasatmasında Rabbim kimseye gerçekten aynen bende bilemiyorum ama amcamda yaşadık gırtlak kanseriydi ameliyat oldu kemoterapi felan devam ama insanın psikolojisi sonunun ne olduğu belliyi düşünüyo işte, bu illetin sonu belli gerçekten umarım hafiftir ve yayılmadanda kurtulur, aynen babamlar şu an üzüntüden hasta bile oldu adam kalp krizi geçirdi üzüntüden stent felan takıldı babama e nede olsa kardeşi canı kanı çook zor bi durum hayatım Allah sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…