Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,
karatay buğday için sağlıklı diyor ben de buğday haşladım akşamları yemeğin yanına iki kaşık yiyorum.
siz ne dersiniz bu konuda ??

karatay made ın turkey beslanmesi onun için kara buğday yok

ama almışsın 2 kaşıktan bişey olmaz

Çok teşekkür ederim gül ablacım..yaşayıp göreceğim..tatlı kıskançlıkları olsun da çekerim razıyım..ama çevremde babam da dahil erkek kardeşler hep birbirini kıskanıyor..babam en büyükleri,2 amcam daha var..şu an görüşmüyorlar biz görüşüyoruz..o kadar üzülüyorum ki..etrafımda hep duyuyorum genelde erkekler arasında hep sorun oluyor,küçükken bişey değil..çok üzülürüm çok neyse bunlarla kafamı doldurmayım..

Sizin anılar çok zaten,bayılıyorum okumaya sizi.. benim de rüyalarım genelde çıkıyor,oğlumun olacağınıda ilk günden rabbim gösterdi bana daha neleri gördüm de çıktı...

ben benden 1,5 yaş olan ablamı kıskanırdım hep..hatta gittim onun sınıfında ağlaya ağlaya 1 hafta okudum..hiç çekemezdim onu ,gidip saçını çekerdim tabi 8-9 yaşlarına kadar sürdü bu

Benimki arka arkaya oldu kiskanclik olmuyor degil cok nadir oluyor. Mumkun oldugunca esit davranmaya calisiyorum saglicakla kavusursun insallah.

Maşallah evlatlarınıza..bizim arka arkaya olmadı baya ara verdik..amin inşallah..

Oh maşallah,afiyetle yiyin..

Sağol canım,devirdim valla ..çok çabuk geçiyor..bende öyle sabrettim sabrettim almadım,toplu aldım iyi de oldu..
Yorgunluğun gitmiştir,iyi yapmışsın uyu canım..ben uyuyamıyorum şu an fazla uyutmuyor ki..2-3 saat uyuyorum ya tuvaletim geliyor,ilaca kalkıyorum..çok hareketli onu dinliyorum ..sabahı ediyoruz..

Son düzenleme:
Canlarimmmm,herbirinize muhtesem guzellikte,piril piril,saglii,mutlu,,huzurlu,super enerjik bir hafta temenni ediyorum.Hepinizin saglik haberlerinize coook memnun oldum,rabbim daim etsin insaallah.

Cadı. Benim de kardeşim çok kıskanç.

benimde neler neler çıktı anlatmamak lazımmış bilmediğim için herkese anlatırdım şu oldu bu oldu diye, 14 senedir gerçek rüya görmüyorum

ama tariflerinde buğday salatası diye bişey var buğday çorbası da var ki biz ona soğuk aş deriz .ve her ikisi de çok lezzetli ...(

Sen normal buğdaydan yaptın galiba, Gül abla kara buğday'ı olmaz diye söylüyordu. Normal buğday oluyor.

Son düzenleme:
normal buğdaydan yaptım evet.kara buğday ne ki ayol

Kara buğday Türk malı değil, onun için Karatay yemeyin diyor. Buğdaydan ayranlı bir çorba yapılıyor, nohut, buğday, fasülye vs... katılıyor. Soğuk çorba, çok lezzetli oluyor. Yazın anneme de yaptırmıştım, kadın bıktı benden.

Son düzenleme:
Cumartesi yaptığım bakım yağım çok iyi geldi. Saçım yumuşacık ve şekli güzel. Ama miktarı az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…