arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,
karatay buğday için sağlıklı diyor ben de buğday haşladım akşamları yemeğin yanına iki kaşık yiyorum.
siz ne dersiniz bu konuda ??
günaydın canım sana da iyi haftalar
bebişimiz cicişlerini güle güle giyer inşallah,,,
bence kıskanmaz ......benim büyük kız 4,5 yaşında canlı bebek istiyorum diye tutturdu bir sürü mağazaya götürdüm kandırmak için yok hiç birini almıyor canlı istiyorum diye ağlıyor kızım abin var sen varsın bizim canlı bebeğe ihtiyacımız yok diyorum anlamıyor aylarca sürdü bu, eskiden rüyamda ne görsem gerçek çıkardı bir gün hamile olduğumu erken doğum yaptığımı ve kızım olduğunu gördüm sabah sıkıntıyla uyandım gerçek olmasın diye bütün tedbirleri aldımama nafile 1 ay sonra hamile kaldım aldırmayı düşündüm oğlum var kıızm var ne gerek var dedim bu sefer rüyamda büyük kızımın boğulduğunu apartmanın arka bahçesinin çocuk parkı olduğunu ve tertemiz bir akarsu gördüm...kız çocuk hastasıyım formüllerle yapmışım büyük kızı korktum bişey olursa diye bebeği aldırmadım, iyiki aldırmamışım 5 ay sonra yönetici (aynı zamanda siteninde yönetiminde) ile bahçede sohbet ediyoruz adam demezmi yönetim ısı merkezinin bahçesinde su varmı diye sondaj çalışması yaptı yerin 25 mt altından su çıktı (rüyamda akarsu görmüştüm) onu bahçelere dağıtmayı düşünüyorlar arkasından da gözünüz aydın hergün çocuk bahçesine gitmenize gerek yok orada kullanılmayan kalorifer borularından bahçemize salıncak tattaravalli gibi şeyler yaptırıyorum haftaya gelecek dedi (rüyamda arka bahçeyi çocuk parkı olarak görmüştüm) karısıyla göz göze geldik rüyam gerçek çıktı iyiki bebeği aldırmamışım sizi dinleyipte dedim,,,,onlarda aldır aldır dediklerine pişman oldular aman rüya falan görme ne görsen gerçekleşiyor dediler......konu nerden nereye geldi kızım canlı bebeğe kavuştu hamileyken bezlerine kadar o seçti daha önce doğum maceramızı anlatmıştım bebeği de o seçti o zamandan sonra küçük anne gibi onunla ilgilendi hiç kıskanmadı ama canlı bebek büyüdükçe onu kıskanmaya başladı o kıskançlık halada sürüyor abla ne zaman ne yaptıysa onlar not alınıyor o yaşa gelince aynı istekler oluyor sen küçüksün olmaz deyince ablamda şu zaman yaptırmıştı diye söylemeye başlıyor
Ben de dondum. Kapkalın kabanlarla, ağırlık oluyor üstümde.Benim de kardeşim doğduğunda herkes kıskanacağım zannediyordu. Ama hiç kıskanmadım, zaten biz istemiştik ablamla. Benim bir sırt çantası almam lazım, şık ama yemeklerimi de sığdırabileceğim.
Benimki arka arkaya oldu kiskanclik olmuyor degil cok nadir oluyor. Mumkun oldugunca esit davranmaya calisiyorum saglicakla kavusursun insallah.
ben her hafta 20 kg meyva alırdım hem sıkmaya hem yemeye onu hesaplayınca kuryemiş parası çıkıyor 3 tlden 20 kg 60 tl yapar,,60 tl lik kuruyemişte bir ay yeter bana,,,,tatlı, çikolata, bisküvi ıvır zıvır paralarıda köy yumurtasına, tereyağ, soğuk sıkım gibi şeylere gidiyor artıyor bile ,,,başta pahalı geldi bütün eksikleri 1 ay içinde aldım sonra bittikçe alıyorum kimisi 1 ayda bitiyor kimisi 2 tuz 4 ayı geçti hala bitmedi kargoyla aldığım şeyleri fazla fazla alıyorumki sık sık kargoya para vermeyeyim...
arkadaşım iş seyahatini karadeniz e yapıyordu her şehirde bize uygun ne varsa al dedim,, amasya dan 10 kg elma sirke için, giresun dan 2 kg fındık, 1 kg akçabat köftesi, trabzon dan 2 kg tereyağ, kastamonu dan 5 kg siyez bulguru, çorum dan gelirken sıvı tuz getirmiş dün,
geçen ayda izmir den tulum peynir, bursa dan 3 kg zeytin 5 lt soğuk sıkım zeytinyağı 4 kalıp zeytinyağlı sabun, susurluktan kaşar, edirne den peynir, g.antep ten her baharattan kekik, nane, k. biber top, kırmızı biber, isot, 0,5 er gr ve 2 kg firik bulguru, anamur dam muz,1 file kuru soğan, adana dan her çeşit meyve limon balkon kapalı attım hepsini oraya mutfak ta ve dolapta koyacak yer kalmadıbir kaç aylık erzak doldu,, kaman cevizinide sağlıklı yaşıyoruzun tavsiye ettiği kişiden istemiştim 2-3 güne kadar ankara ya geliyorum kargo parayı vermeyin boşuna demişti, tesadüfen de 2 sokak altımızda oturuyormuş adam gidip aldık onada kargo vermedim bu sıralar işim rast gidiyor herşeyin doğalını buluyorum
Prenscim öyle böyle 30 haftayı devirdinArtık son 2 ay gibi bir şey kaldı. Darısı bize inşallah Hafta sonu ben de bebek mağazasına gittim önüme çıkarsa giriveriyorum içeriye. Herşeyi alasım geliyor. Sabrediyorum. Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin bebişinin cicilerini
Evet annem genç sayılır. 58 doğumlu. Cuma eve geldim saat 8:30 gibi TV karşısında uyumuşum annemle eşim dürttüler 10 gibi ekin uyan gece uyuyamazsın diye ikisini de azarladım gönderdimSabah saat 8 e kadar non stop uyudum iyimi. Koca haftanın yorgunluğu çıktı. Cumartesi ve pazar akşamı da hep erkenden sızdım ama artık düzene sokmam lazım. 12 saat uyunur mu yaaa Sersem gibi oluyorum kendime gelemiyorum. Göbek de çıktı evet. Kendime hafta sonu şu göbeğinde bebek olan gebe t-shirtlerinden aldım, geçen hafta da gebe pantolonu almıştım iyi ki almışım seyahatte çok rahat ettim. Senin de oğlun gelmiş gözün aydın. Dün arkadaşlarla pazar kahvaltısına gittim tepede bir yere kar soğuğu vardı sanki dışarda.
Hoşbulduk kedicik. Özledim seni
Çok teşekkür ederim gül ablacım..yaşayıp göreceğim..tatlı kıskançlıkları olsun da çekerim razıyım..ama çevremde babam da dahil erkek kardeşler hep birbirini kıskanıyor..babam en büyükleri,2 amcam daha var..şu an görüşmüyorlar biz görüşüyoruz..o kadar üzülüyorum ki..etrafımda hep duyuyorum genelde erkekler arasında hep sorun oluyor,küçükken bişey değil..çok üzülürüm çokneyse bunlarla kafamı doldurmayım..
Sizin anılar çok zaten,bayılıyorum okumaya sizi..benim de rüyalarım genelde çıkıyor,oğlumun olacağınıda ilk günden rabbim gösterdi bana daha neleri gördüm de çıktı...
ben benden 1,5 yaş olan ablamı kıskanırdım hep..hatta gittim onun sınıfında ağlaya ağlaya 1 hafta okudum..hiç çekemezdim onu ,gidip saçını çekerdim tabi 8-9 yaşlarına kadar sürdü bu
Oh maşallah,afiyetle yiyin..
Sağol canım,devirdim valla ..çok çabuk geçiyor..bende öyle sabrettim sabrettim almadım,toplu aldım iyi de oldu..
Yorgunluğun gitmiştir,iyi yapmışsın uyu canım..ben uyuyamıyorum şu an fazlauyutmuyor ki..2-3 saat uyuyorum ya tuvaletim geliyor,ilaca kalkıyorum..çok hareketli onu dinliyorum ..sabahı ediyoruz..
Çok teşekkür ederim gül ablacım..yaşayıp göreceğim..tatlı kıskançlıkları olsun da çekerim razıyım..ama çevremde babam da dahil erkek kardeşler hep birbirini kıskanıyor..babam en büyükleri,2 amcam daha var..şu an görüşmüyorlar biz görüşüyoruz..o kadar üzülüyorum ki..etrafımda hep duyuyorum genelde erkekler arasında hep sorun oluyor,küçükken bişey değil..çok üzülürüm çokneyse bunlarla kafamı doldurmayım..
Sizin anılar çok zaten,bayılıyorum okumaya sizi..benim de rüyalarım genelde çıkıyor,oğlumun olacağınıda ilk günden rabbim gösterdi bana daha neleri gördüm de çıktı...
:
Canlarimmmm,herbirinize muhtesem guzellikte,piril piril,saglii,mutlu,,huzurlu,super enerjik bir hafta temenni ediyorum.Hepinizin saglik haberlerinize coook memnun oldum,rabbim daim etsin insaallah.
karatay made ın turkey beslanmesi onun için kara buğday yok
ama almışsın 2 kaşıktan bişey olmaz
ama tariflerinde buğday salatası diye bişey var buğday çorbası da var ki biz ona soğuk aş deriz .ve her ikisi de çok lezzetli ...(
normal buğdaydan yaptım evet.kara buğday ne ki ayol
selam hanımlar ben iyileştim herkes iidir inşallah
Hoşgeldin, eh iyi sayılır. Biraz uykum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?