Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tebrik ediyorum 10ay cok guzel bir sure masallah. Darisi bize.

Benimki arka arkaya oldu kiskanclik olmuyor degil cok nadir oluyor. Mumkun oldugunca esit davranmaya calisiyorum saglicakla kavusursun insallah.

Bak sana yararı oldu Karatay'ın, paranı birde onlara harcamıyorsun. Kuruyemişimiz biraz pahalı ama ziyan olmuyor ekmek gibi, hepsi yeniliyor.

ben her hafta 20 kg meyva alırdım hem sıkmaya hem yemeye onu hesaplayınca kuryemiş parası çıkıyor 3 tlden 20 kg 60 tl yapar,,60 tl lik kuruyemişte bir ay yeter bana,,,,tatlı, çikolata, bisküvi ıvır zıvır paralarıda köy yumurtasına, tereyağ, soğuk sıkım gibi şeylere gidiyor artıyor bile ,,,başta pahalı geldi bütün eksikleri 1 ay içinde aldım sonra bittikçe alıyorum kimisi 1 ayda bitiyor kimisi 2 tuz 4 ayı geçti hala bitmedi kargoyla aldığım şeyleri fazla fazla alıyorumki sık sık kargoya para vermeyeyim ...

arkadaşım iş seyahatini karadeniz e yapıyordu her şehirde bize uygun ne varsa al dedim,, amasya dan 10 kg elma sirke için, giresun dan 2 kg fındık, 1 kg akçabat köftesi, trabzon dan 2 kg tereyağ, kastamonu dan 5 kg siyez bulguru, çorum dan gelirken sıvı tuz getirmiş dün,
geçen ayda izmir den tulum peynir, bursa dan 3 kg zeytin 5 lt soğuk sıkım zeytinyağı 4 kalıp zeytinyağlı sabun, susurluktan kaşar, edirne den peynir, g.antep ten her baharattan kekik, nane, k. biber top, kırmızı biber, isot, 0,5 er gr ve 2 kg firik bulguru, anamur dam muz,1 file kuru soğan, adana dan her çeşit meyve limon balkon kapalı attım hepsini oraya mutfak ta ve dolapta koyacak yer kalmadı bir kaç aylık erzak doldu,, kaman cevizinide sağlıklı yaşıyoruzun tavsiye ettiği kişiden istemiştim 2-3 güne kadar ankara ya geliyorum kargo parayı vermeyin boşuna demişti, tesadüfen de 2 sokak altımızda oturuyormuş adam gidip aldık onada kargo vermedim bu sıralar işim rast gidiyor herşeyin doğalını buluyorum

Son düzenleme:

Ooo ne güzel. Bizim fındığımızı toplayabilseldik, ben bedava yollardım sana. Önceden toplardık, ben öğretmenime büyük bir poşet götürürdüm. :) Şimdi başkası topluyor. Fındığı da pek yemezdim, kavrulmuşu olursa tabi bayıla bayıla yerdim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Siyez bulguru nasıl, lezzetli mi. Fiyat olarak nasıl.

Prenscim öyle böyle 30 haftayı devirdin Artık son 2 ay gibi bir şey kaldı. Darısı bize inşallah Hafta sonu ben de bebek mağazasına gittim önüme çıkarsa giriveriyorum içeriye. Herşeyi alasım geliyor. Sabrediyorum. Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin bebişinin cicilerini

Evet annem genç sayılır. 58 doğumlu. Cuma eve geldim saat 8:30 gibi TV karşısında uyumuşum annemle eşim dürttüler 10 gibi ekin uyan gece uyuyamazsın diye ikisini de azarladım gönderdim Sabah saat 8 e kadar non stop uyudum iyimi. Koca haftanın yorgunluğu çıktı. Cumartesi ve pazar akşamı da hep erkenden sızdım ama artık düzene sokmam lazım. 12 saat uyunur mu yaaa Sersem gibi oluyorum kendime gelemiyorum. Göbek de çıktı evet. Kendime hafta sonu şu göbeğinde bebek olan gebe t-shirtlerinden aldım, geçen hafta da gebe pantolonu almıştım iyi ki almışım seyahatte çok rahat ettim. Senin de oğlun gelmiş gözün aydın. Dün arkadaşlarla pazar kahvaltısına gittim tepede bir yere kar soğuğu vardı sanki dışarda.

Günaydın.

Hoşgeldin.

Hoşbulduk kedicik. Özledim seni

Bu arada her hafta 20 kg meyvemi. Bizde en fazla 2-3 kg. oda çürür bazen, çöpe gider. Bazen hiç meyve girmezdi eve. Ben eğer evde meyve yoksa, arada marketten 3-5 tane meyve alırdım, nar çıkınca nar, çok severim, birkaç muz. Aşırı meyve tüketimi olmuyordu bizim evde.

Siyez bulguru nasıl, lezzetli mi. Fiyat olarak nasıl.

sağlıklı yaşıyoruzda hep siyezden yapıyorlar ya bulgur pilavını,,,,7,5 tl kg su kargo ekleyince 10 oluyor arkadaş kendisinede alınca pazarlık yapmış 6,5 tan almış

Ben de çok özledim, gözüm yollarda kaldı. Eksik kalıyor topik sensiz.

sağlıklı yaşıyoruzda hep siyezden yapıyorlar ya bulgur pilavını,,,,7,5 tl kg su kargo ekleyince 10 oluyor arkadaş kendisinede alınca pazarlık yapmış 6,5 tan almış

Evet, görüyorum. Ama aldıkları yerler aşırı pahalı oluyor diye bakmadım hiç.

yazın topiktekiler le birl,ikte toplamaya gidelim

o yorgunluk ancak uyuyarak çıkardı hamile olmasan o kadar uyku uyuyamazdın zaten, güle güle giy kıyafetlerini,

teşekkür ederim oğluşum geldi misafir ama ya tekrar yurtdışına gidecek ya askere hayırlısı ne ise o olsun hakkında

..............

hergün işe getirirdim her çeşitten 1-2 koyunca 1 kg ya yakın oluyor oda arkadaşlarıyla herkeste ne varsa soyar yerdik yan odalardan gelenlerde olurdu, her akşam 1 kg dan fazla yerdik 5-6 kişi olurduk, çocukların beslenmesine koyardım, sıkmalıkları sıkardım 20 kg biterdi meyvasız duramazdık...

Karatay'ın söylediği gibiymiş sizin durum, bizim evde öyle bir durum yok işte. Meyve abartılı tüketilmiyordu.

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,
karatay buğday için sağlıklı diyor ben de buğday haşladım akşamları yemeğin yanına iki kaşık yiyorum.
siz ne dersiniz bu konuda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…