Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim Gulcugum,bugun yoktun,islerin mi yogundu?Rabbim hicbir kuluna hastahane yollarini nasip etmesin.Benim esimde kolon(kalin bagirsak) kanseri ameliyati gecirdi yedi yil once.Rahmetli babacigimdan dolayi herseye goz kulak oluyorum.Sikayetlerine dikkat etmistim , kendi adima dr.dan randevu aldim,dr.a girince de boyle boyle anlattim.Sonra kolonoskopi yapildi ve ameliyat.Ama rabbime bin sukur cok erken fark ettigim icin cevteye yayilmadan mudahale ettiler.Suan itibariyle halen takipteyim.Ah hic untmam,yapayalnizim,kizim birsehirde musahade altinda,esim diger bir sehirde ameliyatta,ben de hanim bi soforle anlasmistim.Her sabah once kizimi ziyarete giderdim,aksamustu gelir alir esime giderdim.Donuste nice zamanlar arabada uyurdum,sagolsun Canan hanim eve geldik derdi.Sofor hanim benim tempomdan yorulurdu hergun,hergun.Gercektende saclar bosuna beyazlamiyor.

bugü ki menüm
sabah kkk
öğlen yogurt tarçınlı
akşam 7.30 da bitti bi tabak kuru fasülye, birazık annemin yaptıgı ev turşusu

bugün çok yoğundum ara ara okuyabildim sadece... beraber çalıitığım arkadaşımın tayini çıkmıştı cuma günü aldım haberini bugün ayrıldı çok üzüldüm tektim o yüzden izin dönüşü baya yoruldum...
tartıldım 100 gr eksideyim.61.9 kilo almadığıma sevindim ama bu kilo verememe beni sinir etmeye başladı.. bi düşseydim 60 li rakamlardan
ama herkes çok kilo vermişsin daha verme dediler, adana da... bana yetmez ki hedefime ulaşmam lazım... çok mücadele ettim çokkkk gittiğim yerlerde ısrarlara

Son düzenleme:

hayattakı en buyuk sans.. merhametlı bır anneye ve eşe sahıp olmaktır.. ne mutlu esinize.. gelmıs gecmıs olsun..

ablacım sizde ne kadar sıkıntı çekmişsiniz uzaklarda ne kadar güçlü ve yumuşacık yüreğiniz var onca çekilenlere rağmen... ALLAH bundan sonra sıkıntı vermesin

Allah tekrarlatmasın Canan hanim gecmisi okumadiğım için bilmiyorum. Sanırım kızınız hala rahatsız.

Bir kilo cok yemek yapiyorsaniz 2 ay gider,, kargo eklendigi icin almisken fazla alin akmaz kokmaz:)....sitede farkli tuzlarda var ayak icin banyo icin oda tuzlari var onlarida inceleyin isinize gelen varsa tek odemeyle halledin....ben sivi tuz da kullandigm icin bana cok dayaniyor

Tesekkur ediyorum..Ankarali değilim ama Ankarada yasiyorum..ayyy 15kg inşaallah veririm kararliyim ama yardimlarinizi bekliyorum.hepimiz biran önce kurtulalim su fazlaliklardan...

merhaba canım
içli köfteler fırında mı yapılmıştı

spora da başlamışsınız bu siizin için bi artı olmuş

Aynen spor yapinca kendimi daha dinç hissediyorum...

Tebrik ederim kilo almadan dönmüşsün. Menün de süper kilo vermeye devam hepberaber. Bende gecen hafta veremedim. Daha önce öğrendiğim bir formül vardı. Onu deniycem belki faydasi olur . Sana da tavsiye ederim.

1,5 bardak soğuk su içine bir parça taze zencefil doğrayıp 5-6 tane karabiber ve kabuk tarçın atıp agzı kapalı olarak kaynatın.1 dk kaynatıp altini kapatıp 5 dk dinlendirip sonra isteğe göre limonlu içiyoruz.

ayyy yok mahvetti beni jillian ripped 2 weeks sağ omzum sızladı başta kolları önden arkaya çeviriken...sadece 20 dk yapabildim.. başka bişilere baksam mı ki sıkıldım bi de bundan sanki... 10 dk boyunca da twister yaptım. 200 tane de ip atlayım tabi omzum sızlamazsa diyorum.. bakalım başka şeyler bulursam onları yapayım...

teşekkür ederim hemen not aldım tarifini aç ya da tok karna mı içiliyor bi de günde kaç kez içicezz

Bugünkü menüm
Sabah : KKK
Aksam: kurutulmuş etli yeşil fasulye 2 tabak, 1 kase kefirli yoğurt
2.5 litre su.
Yürüyüş,birde parkta aletlerle calistim:)

Emzirdigim için yeşil cay icemiyorum.onun yerine limonlu su iciyorum.

tesekkur ederım..

Rabbim kimseye dert verip derman aratmasin

Aminnn..

bugunku menum: sabah 11 30

ıkı yumurtadan omlet
zaytın,peynır,cevız, lımonlu yesıllık, kivi,cay

aksam 18 30

balık, brokolı salatası,ıkı catal helva ( ben hıc helva yemezdım, megersem ne kadar guzelmıs.. :) )

Ben leslie 4 e basladim sorulariniza bitince cevap verbilirim yuruyus yapmaya vaktim olmadi yine leslie ye kaldim

Sevgili evrimkuzeycigim ve sevgili fmgenccigim,gecirdigim cok yipratici olaylarima sicacik tepkilerinizle ortak oldunuz,guzel yureginizle ortak oldunuz cok cok sagolun.Sevgili fmgenccigim tekrar hos geldin,sukur kavustuk canim cok ozlemistik canim benim.

Sevgili kivircik06,aramiza hos geldiniz canim.Bu topigin sicakligi,ictenligi ve her konuda paylasimciliginin ustune yoktur.En guzel topiktesiniz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…