akşam yemeğinde antioksidan ile birlikte alınmalı
merhaba canım
içli köfteler fırında mı yapılmıştı
spora da başlamışsınız bu siizin için bi artı olmuş
Canim Gulcugum,bugun yoktun,islerin mi yogundu?Rabbim hicbir kuluna hastahane yollarini nasip etmesin.Benim esimde kolon(kalin bagirsak) kanseri ameliyati gecirdi yedi yil once.Rahmetli babacigimdan dolayi herseye goz kulak oluyorum.Sikayetlerine dikkat etmistim , kendi adima dr.dan randevu aldim,dr.a girince de boyle boyle anlattim.Sonra kolonoskopi yapildi ve ameliyat.Ama rabbime bin sukur cok erken fark ettigim icin cevteye yayilmadan mudahale ettiler.Suan itibariyle halen takipteyim.Ah hic untmam,yapayalnizim,kizim birsehirde musahade altinda,esim diger bir sehirde ameliyatta,ben de hanim bi soforle anlasmistim.Her sabah once kizimi ziyarete giderdim,aksamustu gelir alir esime giderdim.Donuste nice zamanlar arabada uyurdum,sagolsun Canan hanim eve geldik derdi.Sofor hanim benim tempomdan yorulurdu hergun,hergun.Gercektende saclar bosuna beyazlamiyor.
Canim Gulcugum,bugun yoktun,islerin mi yogundu?Rabbim hicbir kuluna hastahane yollarini nasip etmesin.Benim esimde kolon(kalin bagirsak) kanseri ameliyati gecirdi yedi yil once.Rahmetli babacigimdan dolayi herseye goz kulak oluyorum.Sikayetlerine dikkat etmistim , kendi adima dr.dan randevu aldim,dr.a girince de boyle boyle anlattim.Sonra kolonoskopi yapildi ve ameliyat.Ama rabbime bin sukur cok erken fark ettigim icin cevteye yayilmadan mudahale ettiler.Suan itibariyle halen takipteyim.Ah hic untmam,yapayalnizim,kizim birsehirde musahade altinda,esim diger bir sehirde ameliyatta,ben de hanim bi soforle anlasmistim.Her sabah once kizimi ziyarete giderdim,aksamustu gelir alir esime giderdim.Donuste nice zamanlar arabada uyurdum,sagolsun Canan hanim eve geldik derdi.Sofor hanim benim tempomdan yorulurdu hergun,hergun.Gercektende saclar bosuna beyazlamiyor.
Bir kilo cok yemek yapiyorsaniz 2 ay gider,, kargo eklendigi icin almisken fazla alin akmaz kokmaz:)....sitede farkli tuzlarda var ayak icin banyo icin oda tuzlari var onlarida inceleyin isinize gelen varsa tek odemeyle halledin....ben sivi tuz da kullandigm icin bana cok dayaniyorGul hm,
Bu cankırı tuzundan bır kılo alınsa tahmınen ne kadar gıder.. uzun vadede kullanmak ıcın bır seferde ne kadar alsak mantıklı olur? cevaplarsanız sevınırım, oan gore sıparıs verecegım. Memnun musunuz?
merhaba aramıza hoş geldiniz
bebişini güle güle büyüt
06 yı görünce Ankara lımısın
karataya başlamayla doğru karar vermişsin, bebeğini emziriyorsan sütünde bollaşır, o çok çok kaçamakları azaltman lazım ki yaza kadar 15 kg verebilesin
merhaba canım
içli köfteler fırında mı yapılmıştı
spora da başlamışsınız bu siizin için bi artı olmuş
bugü ki menüm
sabah kkk
öğlen yogurt tarçınlı
akşam 7.30 da bitti bi tabak kuru fasülye, birazık annemin yaptıgı ev turşusu
bugün çok yoğundum ara ara okuyabildim sadece... beraber çalıitığım arkadaşımın tayini çıkmıştı cuma günü aldım haberini bugün ayrıldı çok üzüldümtektim o yüzden izin dönüşü baya yoruldum...
tartıldım 100 gr eksideyim.61.9 kilo almadığıma sevindim ama bu kilo verememe beni sinir etmeye başladı.. bi düşseydim 60 li rakamlardan
ama herkes çok kilo vermişsin daha verme dediler, adana da... bana yetmez ki hedefime ulaşmam lazım... çok mücadele ettim çokkkk gittiğim yerlerde ısrarlara
Tebrik ederim kilo almadan dönmüşsün. Menün de süper kilo vermeye devam hepberaber. Bende gecen hafta veremedim. Daha önce öğrendiğim bir formül vardı. Onu deniycem belki faydasi olur . Sana da tavsiye ederim.
1,5 bardak soğuk su içine bir parça taze zencefil doğrayıp 5-6 tane karabiber ve kabuk tarçın atıp agzı kapalı olarak kaynatın.1 dk kaynatıp altini kapatıp 5 dk dinlendirip sonra isteğe göre limonlu içiyoruz.
Bir kilo cok yemek yapiyorsaniz 2 ay gider,, kargo eklendigi icin almisken fazla alin akmaz kokmaz:)....sitede farkli tuzlarda var ayak icin banyo icin oda tuzlari var onlarida inceleyin isinize gelen varsa tek odemeyle halledin....ben sivi tuz da kullandigm icin bana cok dayaniyor
Rabbim kimseye dert verip derman aratmasin
teşekkür ederim hemen not aldım tarifiniaç ya da tok karna mı içiliyor bi de günde kaç kez içicezz
Günde 1 kez akşam saat 9-10 gibi içiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?