Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

AMIN

Menunde iyi sporunda, bende genelde parktaki aletlerle calisiyorum yuruyus sonrasi iyi oluyor

Yasaklar hep tatlidir :) tatli yasak olup helva serbest olunca agzimiz tatlaniyor :)

Günaydın. Helva deyince, bu gece rüyamda tahin helvası gördüğümü hatırladım. Önceden pek yemediğim birşey aslında. :) Birde kötü rüyalar gördüm. Akşam izlediğim dizi haven, etkisinde kaldım galiba. Saat 6'ya doğru uyandım, boğazım acıyordu ve dişim ağrıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Dün de gözün ağrıyordu nasıl oldu. .boğazın için çay ıhlamur limonlu su iç sıcağa yakin olsun sıcak olmasin..hava çok sogudu kar yagmis Tekirdağ'a soğuğu gelmistir size. .bizimde civarlara yağdi inanılmaz soğuk var kış gününden beter..

bende 2 gündür kötüyüm belim fena tutuldu.yatiyorum..Spor kaldı dün

Herkese güzel bir gün dilerim. ..

Gecmisi okudum Yena'yi goremedim..umarim iyidir ve en kisa zamanda aramızda olur..

Selensu teyzen için acil şifalar dilerim..İnşallah kisa zamanda yener bu hastalığı. .çok zor bi durum allah yardımcısı olsun. ..

Ben iki gündür çok keyifsizim..hem bel agrim hemde cevremdekilerin sorunları derken böyle bi enerji düşüklüğü yasiyorum..neyse buna şükür. .

Dün gözü ağrıyan başkası mı acaba. :) Bugün son günü, sen devam etmezsin. Zaten daha önce yaptın. Ripped'a pazartesi geçeceğiz zaten, düzelirsen o güne kadar da başka uygun egzersiz yaparsın. Birkaç gün dinlen.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gece face 'den görüsurken demistin ya yatacağım gözüm ağrıyor diye ...
Bende dinlenmeyi düşünüyorum umarim pzt ye kadar geçer

Günaydın kızlar herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim...

Benim lavaboya çıkma sorunum var kilomda ki artış bundan bence bugün de çıkamadım

Sabah 07:50 1 yumurta+peynir+5 zeytin+2ceviz+maydonoz +1 çay

Herkese gunaydin hastalikla ugrasan arkadaslarima acil sifalar diliyorum Allah yardimciniz olsun.

Sabah kahvaltim 6:30
2 yumurta biraz yesllik
1zeytin
1 avuc badem
4 kayisi kaymakla

Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin en zoru bu Allah sana sabır ve güç kuvvet versin.

günaydın canım hayırlara vesile olsun,,geçmiş olsun

günaydın canım

geçmiş olsun, ağırmı kaldırdın spordan olamaz heralde

sanada güzel bir gün ve acil şifalar canım,,,,

günaydın canım
aynı şey haftalardır bende de lavobaya çıkınca 200-300 gram eksik geliyorum sonraki günler çöpler birike birike kg artmaya başlıyor
Herkese gunaydin hastalikla ugrasan arkadaslarima acil sifalar diliyorum Allah yardimciniz olsun.

Sabah kahvaltim 6:30
2 yumurta biraz yesllik
1zeytin
1 avuc badem
4 kayisi kaymakla
günaydın canım
kahvaltın çok az olmuş
Herkese gunaydin

günaydın canım

Aslında olmazdım bn cnm ama anlamadım belki arada muz yedim ondan olabilir ya da suyu normalde içtikte telime katdediyordum onu yapmıyordum az içiyor da olabilirim ama bugün akşam çok spor yapıcam kararlıyım

Aslında olmazdım bn cnm ama anlamadım belki arada muz yedim ondan olabilir ya da suyu normalde içtikte telime katdediyordum onu yapmıyordum az içiyor da olabilirim ama bugün akşam çok spor yapıcam kararlıyım

ben normalde kötüyüm muz yeyince daha kötü oluyorum, senin kırkta bir oluyorsa muzdan dır kayısıyı akşam ıslatıp sabah ye düzelir

Günaydın herkese...

Hasta olanlara acil şifalar diliyorum...

Ben dün ;

Sabah;tereyağında yumurta,zeytin,ceviz,peynir,bir minik yerli muz ve bir minik küp tahin helvası (balık yiyemiyorum bari helva yiyim dedim..yok yok siz yemeyin..tabakda kalmış bir parça ağzıma attım)

Öğlen;mercimek çorbası,3 köfte ve mercimekli bulgur pilavı..cacık..zeytinyağlılar tabağından ne varsa bir tatlı kaşığı kadar aldım,salata niyetine ..

İkindi;200 ml. süt.1 kayısı,2 erik ve 1 incir

Akşam;ezogelin(pirinçsiz,bulgursuz ) ıspanak ,salata ve yoğurt

Otururken çay..

Bu gece biraz rahat uyudum...

Ya arkadaşlar ben zorla yiyorum bu kadarını bile..5.ayımda bir iştahım vardı ki sormayın.. çeşitlere bakmayın ,minik minik hep..dün yemek yerken bir ara boğazımda kaldı yutamadım,çünkü çok sıkıldım yemek yemek istemiyorum..bebek olmasa hiç yemicem Bebeğim büyümicek diye korkuyorum..:44::44:

Canan ablacım seninle karşılaşamıyoruz iyisindir inşallah..

Mydeniz gece kuşu ,hastamısın canım geçmiş olsun..

Ben buralardayım..

günaydın canımmm

afiyet şeker kaymak bal olsun bebişe yarasın

şu prinçsiz bulgursuz ezogelin nasıl oluyormuş merak ettim

bebek için yemek zorundasın canaın ne zaman isterse ye ara öğünlerde yapabilirsin kendini kasma

Kolesterolün faydalarını şöyle sıralayabiliriz:

• Karaciğer, safra yapımı için kolesterolü kullanır. Safra, yediğimiz yağların
bağırsaktan emilmesi ve hazmedilmeleri için gerekli olan önemli bir salgıdır.
• Kanda bulunan kolesterol, organizmada bulunan bütün kolesterolün ancak
beşte biri kadardır. Tüm kolesterolün geri kalan kısmı ise, yeni hücre yapımında
kullanılır.
• Kolesterol, aynı zamanda 'östrojen', 'androjen', 'testesteron', 'progesteron'
gibi bütün seks hormonları ve 'stres' hormonlarının yapımında da kullanılır. Saydığımız
bu hayati önemi olan hormonların yapı taşı kolesteroldür.
• D vitamininin yapımında da, kolesterol kullanılır. Kuvvetli kemikler, sağlıklı
sinir sistemi, sağlıklı büyüme, mineral metabolizması, kuvvetli adaleler, insülin
yapımı, üreme ve güçlü bir bağışıklık sistemi için vücudumuzun D vitaminine
ihtiyacı vardır.
• Kolesterol kuvvetli bir antioksidandır. Hücreleri serbest oksijen radikallerinin
tahribatına karşı koruyarak; kalp damar hastalıkları, kanser hastalıkları ve dejeneratif
hastalıkların gelişmesini önler.
• Beynimizde bulunan 'serotonin' (mutluluk hormonu) reseptörlerinin normal
bir şekilde çalışmaları kolesterol sayesindedir. Çünkü reseptörlerin ana yapı taşı
kolesteroldür.
• Sinir sistemimizde her an meydana gelen sinir uyarılarının iletilmesinde de,
ileti kavşaklarında (snapslarda) bulunan alıcı ve verici reseptörlerin tümünün
yapısında kolesterol bulunmaktadır. Kolesterol eksikliğinde sinir uyarılarının
iletilmesi bozulmaktadır.1931, t9 4 ] ,1951
• Kolesterol beyin ve sinir sistemi hücrelerinin %60 kadarını meydana getirmektedir.
Bu nedenle kolesterolü düşük olan kişilerde, depresyon, intihar
yatkınlığı ve saldırganlık sık olarak görülür.
• Kolesterol hafızayı kuvvetlendirir.
• Bebeklerin önemli ve tek besin kaynağı olan anne sütü, kolesterolden son
derece zengin bir temel besin maddesir. Bebek ve çocukların gelişimi sırasında,
sinir sistemi ve beyinlerinin sağlıklı gelişmesi için, yüksek kolesterol içeren
gıdalarla beslenmeleri şarttır.
• Bağırsak duvarlarının sağlıklı gelişmesi ve çalışması için kolesterol önemli
yer tutar. Düşük kolesterolü olan kişilerde kolit gibi bağırsak bozuklukları
sıklıkla görülmektedir.
• Kan kolesterolü, kesilen ve yaralanan dokularımızın tamir edilmesi için de
kullanılır. Bu nedenle, iyileşmiş yara ve kesiklerde, ameliyat yerlerinde oluşan
nedbe dokusunda (fibröz doku) fazla miktarda kolesterol bulunur. Kolesterol,
yaraları iyileştirmek için o bölgelde birikmiştir.

Sevgili kivircik06,aramiza hos geldiniz canim.Bu topigin sicakligi,ictenligi ve her konuda paylasimciliginin ustune yoktur.En guzel topiktesiniz canim.

Hosbulduk ablacim.imtihanlarin büyük Rabbim sabir versin sana.

Iyi geceler herkese..

Yeni gelen arkadaşim kivircik06 hosgeldin..emziren anneler icin en ideal beslenme şekli karatay...kolaylikla sonuca ulasirsiniz umarim...

..

Hosbulduk mydenizzz.kesinlikle çok ideal çünkü yiyerek zayifliyoruz:)

Bende Ankara dayim:)

Neresinden ben batikentteyim.

Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin en zoru bu Allah sana sabır ve güç kuvvet versin.

Amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…