AMIN
Menunde iyi sporunda, bende genelde parktaki aletlerle calisiyorum yuruyus sonrasi iyi oluyor
Yasaklar hep tatlidir :) tatli yasak olup helva serbest olunca agzimiz tatlaniyor :)
Günaydın. Helva deyince, bu gece rüyamda tahin helvası gördüğümü hatırladım. Önceden pek yemediğim birşey aslında. :) Birde kötü rüyalar gördüm. Akşam izlediğim dizi haven, etkisinde kaldım galiba. Saat 6'ya doğru uyandım, boğazım acıyordu ve dişim ağrıyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Dün de gözün ağrıyordu nasıl oldu. .boğazın için çay ıhlamur limonlu su iç sıcağa yakin olsun sıcak olmasin..hava çok sogudu kar yagmis Tekirdağ'a soğuğu gelmistir size. .bizimde civarlara yağdi inanılmaz soğuk var kış gününden beter..
bende 2 gündür kötüyüm belim fena tutuldu.yatiyorum..Spor kaldı dün
Dün gözü ağrıyan başkası mı acaba. :) Bugün son günü, sen devam etmezsin. Zaten daha önce yaptın. Ripped'a pazartesi geçeceğiz zaten, düzelirsen o güne kadar da başka uygun egzersiz yaparsın. Birkaç gün dinlen.
Gece face 'den görüsurken demistin ya yatacağım gözüm ağrıyor diye ...
Bende dinlenmeyi düşünüyorum umarim pzt ye kadar geçer
Canim aburcuburcugum benim,cok sagol canim.Evet birtanem guzel kizim halen rahstsiz ve zaten su an itibariyle dunyada sifasi yok.Cok erken daha alti aylikken teshis etmeme ragmen ki bugun yirmidort yasinda olmasina ragmen butun gelisimleri bes yasinda bir cocugun yapabilirlilikleriyle sinirli kaldi.Agir otim teshisi kondu ve yaninda cok agir getirileride oldu.Onsekiz sene evde cicekler gibi baktim,bin yil daha olsa gene bakardim yuksunmezdim,cunku o bana rabbimin emaneti ve hediyesidir.Ama bana birsey oldugunda birden ortada kalmamasi ve de kimseye muuhtac olmamasi icin ozel bir bakim evinden omur boyu oda satin aldik.Alti senedir her sali gunu ziyaretine giderim,heronbes gunde eve getiririm,gerei butun bakimini yaparim,cicekler gibi geri teslim ederim.Rabbimden tek dilegim yavruma bakacak gucumu benden eksik etmesin.Rabbim cumle evlatlari bagislasin ve esirgesin insaallah.
Günaydın. Helva deyince, bu gece rüyamda tahin helvası gördüğümü hatırladım. Önceden pek yemediğim birşey aslında. :) Birde kötü rüyalar gördüm. Akşam izlediğim dizi haven, etkisinde kaldım galiba. Saat 6'ya doğru uyandım, boğazım acıyordu ve dişim ağrıyor.
günaydın canımDün de gözün ağrıyordu nasıl oldu. .boğazın için çay ıhlamur limonlu su iç sıcağa yakin olsun sıcak olmasin..hava çok sogudu kar yagmis Tekirdağ'a soğuğu gelmistir size. .bizimde civarlara yağdi inanılmaz soğuk var kış gününden beter..
bende 2 gündür kötüyüm belim fena tutuldu.yatiyorum..Spor kaldı dün
Herkese güzel bir gün dilerim. ..
Gecmisi okudum Yena'yi goremedim..umarim iyidir ve en kisa zamanda aramızda olur..
Selensu teyzen için acil şifalar dilerim..İnşallah kisa zamanda yener bu hastalığı. .çok zor bi durum allah yardımcısı olsun. ..
Ben iki gündür çok keyifsizim..hem bel agrim hemde cevremdekilerin sorunları derken böyle bi enerji düşüklüğü yasiyorum..neyse buna şükür. .
günaydın canımGünaydın kızlar herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim...
Benim lavaboya çıkma sorunum var kilomda ki artış bundan bence bugün de çıkamadım
Sabah 07:50 1 yumurta+peynir+5 zeytin+2ceviz+maydonoz +1 çay
günaydın canımHerkese gunaydin hastalikla ugrasan arkadaslarima acil sifalar diliyorum Allah yardimciniz olsun.
Sabah kahvaltim 6:30
2 yumurta biraz yesllik
1zeytin
1 avuc badem
4 kayisi kaymakla
Herkese gunaydin
günaydın canım
aynı şey haftalardır bende de lavobaya çıkınca 200-300 gram eksik geliyorum sonraki günler çöpler birike birike kg artmaya başlıyor
günaydın canım
kahvaltın çok az olmuş
günaydın canım
Aslında olmazdım bn cnm ama anlamadım belki arada muz yedim ondan olabilir ya da suyu normalde içtikte telime katdediyordum onu yapmıyordum az içiyor da olabilirim ama bugün akşam çok spor yapıcam kararlıyım
Günaydın herkese...
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum...
Ben dün ;
Sabah;tereyağında yumurta,zeytin,ceviz,peynir,bir minik yerli muz ve bir minik küp tahin helvası (balık yiyemiyorum bari helva yiyim dedim..yok yok siz yemeyin..tabakda kalmış bir parça ağzıma attım)
Öğlen;mercimek çorbası,3 köfte ve mercimekli bulgur pilavı..cacık..zeytinyağlılar tabağından ne varsa bir tatlı kaşığı kadar aldım,salata niyetine ..
İkindi;200 ml. süt.1 kayısı,2 erik ve 1 incir
Akşam;ezogelin(pirinçsiz,bulgursuz) ıspanak ,salata ve yoğurt
Otururken çay..
Bu gece biraz rahat uyudum...
Ya arkadaşlar ben zorla yiyorum bu kadarını bile..5.ayımda bir iştahım vardı ki sormayın.. çeşitlere bakmayın ,minik minik hep..dün yemek yerken bir ara boğazımda kaldı yutamadım,çünkü çok sıkıldım yemek yemek istemiyorum..bebek olmasa hiç yemicemBebeğim büyümicek diye korkuyorum..:44::44:
Canan ablacım seninle karşılaşamıyoruziyisindir inşallah..
Mydeniz gece kuşu ,hastamısın canım geçmiş olsun..
Ben buralardayım..
Sevgili kivircik06,aramiza hos geldiniz canim.Bu topigin sicakligi,ictenligi ve her konuda paylasimciliginin ustune yoktur.En guzel topiktesiniz canim.
Iyi geceler herkese..
Yeni gelen arkadaşim kivircik06 hosgeldin..emziren anneler icin en ideal beslenme şekli karatay...kolaylikla sonuca ulasirsiniz umarim...
..
Bende Ankara dayim:)
Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin en zoru bu Allah sana sabır ve güç kuvvet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?