Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bende sizleri özledim ablacım, giremiyordum pek ama aklım hep burdaydı

bugün neler yaptım spor olarak..20 dk jill. rip.2 weeks, 10 dk twister, 200 tane ip atlama, 20 tane squat... bugünlük yeter yarına bakalım neler yapabilicem

Iyi geceler herkese..

Yeni gelen arkadaşim kivircik06 hosgeldin..emziren anneler icin en ideal beslenme şekli karatay...kolaylikla sonuca ulasirsiniz umarim...

Bu gün yediklerim;

Sabah Kaşarlı omlet ve kaymak eşliğinde kkk

Ara salata ve yoğurt

Aksam sulu köfte (patates çok azdi onlarida ayirarak yedim)..salata

3fincan bitki çayı ve 3 lt su

Allah rahatlik versin hepinize. ..

Hoş buldum canım. Cepten giriyorum o yüzden seri yazamiyorum ve hızlı okuyamiyorum. Nasılsın , spor nasıl gidiyor?

Spora devam, shred sıktı ama. Yarın son günü. Sonra mydenizz ile pazartesi jillian ripped'a geçeceğiz. Aradaki boşlukta da tae bo. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Spora devam, shred sıktı ama. Yarın son günü. Sonra mydenizz ile pazartesi jillian ripped'a geçeceğiz. Aradaki boşlukta da tae bo. :)

Inanılmaz valla. Hatlar super olmuştur. Spor bırakınca nankör ama böyle yapınca da hemen etkisini gosterir. Ya supersiniz siz, cok özeniyorum size. Jillian'a sabredip yaptınız valla 👏👏👏

Ya kızlar bn dışarıdaydım eve geldim bir tartılayım dedim bu saatte saçma tabi +600 çıktım şokum şu an neyi yanlış yapıyorum ki😪

sahur: kk kahvaltisi+1muz+1 bardak kefir

iftar: 1 tabak nohut yemegi+2 adet kabak dolma etli incebulgurlu+ 2 fiincan yesil cay

egzersiz: 9lu Tibet+150 squat+1.5dk plank+ebru plates+slim sixpack Debbie

aralarda su iciyorum

Canan ablacigim insaallah kotu gunler geride kaldi yasadigimiz her aci birer imtihandan ibaret rabbim hakkiyla gecmeyi nasip etsin. Bol verilmis kilolu guzel gunler onumuzde .. cok naïf cok narinsin. sana yazarken okadar ozeniyorumki bilemezsin. ne guzel bir yuregin var

omega 3 EF, S 1200 nokta yerlerine A gelecek antioksidan da solg,r Vm 2000.....daha zinde oluyorum 1 ay kullanmadim halsizlik vardi....istedigini sor canim burada hepimiz cevaplariz

....kotu olmus arkadasinin gittigi ..aferin sana kg almamissin...kisin kg vermek daha zormus onun icin zorlaniyoruz....1 ay sonra bahar gelir kg larda gider

İcli köfteyi haşlıyorum . kızartması çok ağır oluyor . firinda yapıldığını bilmiyordum
Karatay menusunde tarifi var canim, birde kolay yapilan tepsi orugu dedikleri var
Bende Ankara dayim:)

Selencim gecmisi simdi okudum cok gecmis olsun umarim kolaylikla atlatirsiniz bu zor sureci..tek silahimiz duamiz . bol bol dua etmek gerek

Canim aburcuburcugum benim,cok sagol canim.Evet birtanem guzel kizim halen rahstsiz ve zaten su an itibariyle dunyada sifasi yok.Cok erken daha alti aylikken teshis etmeme ragmen ki bugun yirmidort yasinda olmasina ragmen butun gelisimleri bes yasinda bir cocugun yapabilirlilikleriyle sinirli kaldi.Agir otim teshisi kondu ve yaninda cok agir getirileride oldu.Onsekiz sene evde cicekler gibi baktim,bin yil daha olsa gene bakardim yuksunmezdim,cunku o bana rabbimin emaneti ve hediyesidir.Ama bana birsey oldugunda birden ortada kalmamasi ve de kimseye muuhtac olmamasi icin ozel bir bakim evinden omur boyu oda satin aldik.Alti senedir her sali gunu ziyaretine giderim,heronbes gunde eve getiririm,gerei butun bakimini yaparim,cicekler gibi geri teslim ederim.Rabbimden tek dilegim yavruma bakacak gucumu benden eksik etmesin.Rabbim cumle evlatlari bagislasin ve esirgesin insaallah.

Eve canim islerim vardi....canan cigim esine cok gecmis olsun insallah tekrarlamaz...bunca yasadigi seye ragmen esin kendisini hem sigara hem alkolle hemde zararli seyler yiyerek mahvetmeye calisiyor ....sadece kendisini olsa senide mahvediyor pervane gibi donuyorsun etrafinda kendisine acimiyorsa sana acisin diyecegim ama kendisine acimayan baskasina acirmi ......nee zor gunler gecirmissin yalnizlikta tuzu biberi olmus....insallah bundan sonra sıkınti cekmezsin

Rabbim kimseye dert verip derman aratmasin
AMIN
Menunde iyi sporunda, bende genelde parktaki aletlerle calisiyorum yuruyus sonrasi iyi oluyor
Yasaklar hep tatlidir :) tatli yasak olup helva serbest olunca agzimiz tatlaniyor :)

bugün neler yaptım spor olarak..20 dk jill. rip.2 weeks, 10 dk twister, 200 tane ip atlama, 20 tane squat... bugünlük yeter yarına bakalım neler yapabilicem
Tatil bitti is ve spor basladi:)
Merhaba canim bu siralar pek giremiyorsun
Sagol Gül abla, iyiyim ben de. Dün temizlikle gecti, pek bakamadım. Bugun de dersler falan, yine yogundum. Siz neler yaptınız?
allah yardimcin olsun canim...bende is cikisi kizin dershanesine gittim kayitlarin son gunuymus onu hallettim oradan oglum ve kizkardesimle carsiya gittik kosturmacaya devam

:)
Ya kızlar bn dışarıdaydım eve geldim bir tartılayım dedim bu saatte saçma tabi +600 çıktım şokum şu an neyi yanlış yapıyorum ki😪
Canim yedigimiz ictigimiz vucutta birikiyor ben yatarken da aklima gelince tartilirim 1 kg ya yakin arti cikar sabaha kadar tuvaletle gider
sahur: kk kahvaltisi+1muz+1 bardak kefir

iftar: 1 tabak nohut yemegi+2 adet kabak dolma etli incebulgurlu+ 2 fiincan yesil cay

egzersiz: 9lu Tibet+150 squat+1.5dk plank+ebru plates+slim sixpack Debbie

aralarda su iciyorum
allah kabul etsin canim...iftarda iyi yemissin

Sevgili babymomcigim,rabbim orucunu kabul etsin canim.Benim icin hissettiklerinle beni cok duygulandirdin ve ayni zamanda onore oldum,cok naziksin cok tesekkur ederim.Sonsuz sevgiler canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…