Sevgili evrimkuzeycigim ve sevgili fmgenccigim,gecirdigim cok yipratici olaylarima sicacik tepkilerinizle ortak oldunuz,guzel yureginizle ortak oldunuz cok cok sagolun.Sevgili fmgenccigim tekrar hos geldin,sukur kavustuk canim cok ozlemistik canim benim.
İyi akşamlar. Hoşgeldin.
Sagol Gül abla, iyiyim ben de. Dün temizlikle gecti, pek bakamadım. Bugun de dersler falan, yine yogundum. Siz neler yaptınız?iyi akşamlar canım ben iyiyim sen nasılsın
Hoş buldum canım. Cepten giriyorum o yüzden seri yazamiyorum ve hızlı okuyamiyorum. Nasılsın , spor nasıl gidiyor?
Spora devam, shred sıktı ama. Yarın son günü. Sonra mydenizz ile pazartesi jillian ripped'a geçeceğiz. Aradaki boşlukta da tae bo. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ya kızlar bn dışarıdaydım eve geldim bir tartılayım dedim bu saatte saçma tabi +600 çıktım şokum şu an neyi yanlış yapıyorum ki😪
odem toplamistir vucudun . Sabah uyaninca wcden sonRa tartil
Eskiye göre daha az lavaboya çıkıyor gibiyim ondan mı acaba dedim
omega 3 EF, S 1200 nokta yerlerine A gelecek antioksidan da solg,r Vm 2000.....daha zinde oluyorum 1 ay kullanmadim halsizlik vardi....istedigini sor canim burada hepimiz cevaplarizaldıgınız antıoksıdanı ve omega 3 u paylasır mısınız? bır de merak edıyorum.. kullandıktan sonrakı yasam kalıtenız ne olcude degıstı? ben sızı sora sora bıtırırımm, umarım bunalmazsınız :))
....kotu olmus arkadasinin gittigi ..aferin sana kg almamissin...kisin kg vermek daha zormus onun icin zorlaniyoruz....1 ay sonra bahar gelir kg larda giderbugü ki menüm
sabah kkk
öğlen yogurt tarçınlı
akşam 7.30 da bitti bi tabak kuru fasülye, birazık annemin yaptıgı ev turşusu
bugün çok yoğundum ara ara okuyabildim sadece... beraber çalıitığım arkadaşımın tayini çıkmıştı cuma günü aldım haberini bugün ayrıldı çok üzüldümtektim o yüzden izin dönüşü baya yoruldum...
tartıldım 100 gr eksideyim.61.9 kilo almadığıma sevindim ama bu kilo verememe beni sinir etmeye başladı.. bi düşseydim 60 li rakamlardan
ama herkes çok kilo vermişsin daha verme dediler, adana da... bana yetmez ki hedefime ulaşmam lazım... çok mücadele ettim çokkkk gittiğim yerlerde ısrarlara
Karatay menusunde tarifi var canim, birde kolay yapilan tepsi orugu dedikleri varİcli köfteyi haşlıyorum . kızartması çok ağır oluyor . firinda yapıldığını bilmiyordum
Bende Ankara dayim:)Tesekkur ediyorum..Ankarali değilim ama Ankarada yasiyorum..ayyy 15kg inşaallah veririm kararliyim ama yardimlarinizi bekliyorum.hepimiz biran önce kurtulalim su fazlaliklardan...
Aynen spor yapinca kendimi daha dinç hissediyorum...
Canim Gulcugum,bugun yoktun,islerin mi yogundu?Rabbim hicbir kuluna hastahane yollarini nasip etmesin.Benim esimde kolon(kalin bagirsak) kanseri ameliyati gecirdi yedi yil once.Rahmetli babacigimdan dolayi herseye goz kulak oluyorum.Sikayetlerine dikkat etmistim , kendi adima dr.dan randevu aldim,dr.a girince de boyle boyle anlattim.Sonra kolonoskopi yapildi ve ameliyat.Ama rabbime bin sukur cok erken fark ettigim icin cevteye yayilmadan mudahale ettiler.Suan itibariyle halen takipteyim.Ah hic untmam,yapayalnizim,kizim birsehirde musahade altinda,esim diger bir sehirde ameliyatta,ben de hanim bi soforle anlasmistim.Her sabah once kizimi ziyarete giderdim,aksamustu gelir alir esime giderdim.Donuste nice zamanlar arabada uyurdum,sagolsun Canan hanim eve geldik derdi.Sofor hanim benim tempomdan yorulurdu hergun,hergun.Gercektende saclar bosuna beyazlamiyor.
AMINRabbim kimseye dert verip derman aratmasin
Menunde iyi sporunda, bende genelde parktaki aletlerle calisiyorum yuruyus sonrasi iyi oluyorBugünkü menüm
Sabah : KKK
Aksam: kurutulmuş etli yeşil fasulye 2 tabak, 1 kase kefirli yoğurt
2.5 litre su.
Yürüyüş,birde parkta aletlerle calistim:)
Emzirdigim için yeşil cay icemiyorum.onun yerine limonlu su iciyorum.
Yasaklar hep tatlidir :) tatli yasak olup helva serbest olunca agzimiz tatlaniyor :)tesekkur ederım..
Aminnn..
bugunku menum: sabah 11 30
ıkı yumurtadan omlet
zaytın,peynır,cevız, lımonlu yesıllık, kivi,cay
aksam 18 30
balık, brokolı salatası,ıkı catal helva ( ben hıc helva yemezdım, megersem ne kadar guzelmıs.. :) )
Tatil bitti is ve spor basladi:)bugün neler yaptım spor olarak..20 dk jill. rip.2 weeks, 10 dk twister, 200 tane ip atlama, 20 tane squat... bugünlük yeter yarına bakalım neler yapabilicem
Merhaba canim bu siralar pek giremiyorsunIyi geceler herkese..
Yeni gelen arkadaşim kivircik06 hosgeldin..emziren anneler icin en ideal beslenme şekli karatay...kolaylikla sonuca ulasirsiniz umarim...
Bu gün yediklerim;
Sabah Kaşarlı omlet ve kaymak eşliğinde kkk
Ara salata ve yoğurt
Aksam sulu köfte (patates çok azdi onlarida ayirarak yedim)..salata
3fincan bitki çayı ve 3 lt su
Allah rahatlik versin hepinize. ..
allah yardimcin olsun canim...bende is cikisi kizin dershanesine gittim kayitlarin son gunuymus onu hallettim oradan oglum ve kizkardesimle carsiya gittik kosturmacaya devamSagol Gül abla, iyiyim ben de. Dün temizlikle gecti, pek bakamadım. Bugun de dersler falan, yine yogundum. Siz neler yaptınız?
:)Spora devam, shred sıktı ama. Yarın son günü. Sonra mydenizz ile pazartesi jillian ripped'a geçeceğiz. Aradaki boşlukta da tae bo. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canim yedigimiz ictigimiz vucutta birikiyor ben yatarken da aklima gelince tartilirim 1 kg ya yakin arti cikar sabaha kadar tuvaletle giderYa kızlar bn dışarıdaydım eve geldim bir tartılayım dedim bu saatte saçma tabi +600 çıktım şokum şu an neyi yanlış yapıyorum ki😪
allah kabul etsin canim...iftarda iyi yemissinsahur: kk kahvaltisi+1muz+1 bardak kefir
iftar: 1 tabak nohut yemegi+2 adet kabak dolma etli incebulgurlu+ 2 fiincan yesil cay
egzersiz: 9lu Tibet+150 squat+1.5dk plank+ebru plates+slim sixpack Debbie
aralarda su iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?