- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Donmuş yumurta derken?arkadaşlar bu karatay diyeti iyi hoş sağlıklı da,
bu diyeti yaparken doğal ürünleri nerden bulacağız?
yumurtanın doğalı ne demek ? nerden nasıl bulacağız ankaranın göbeğindeyim beni
hadi tereyağı vs bi yerler den alıp getridm diyelim donmuş bir şeklde yumurtayı nasıl yapacağım?
en önemli öğün de kahvaltı
onu diyorum yumurta dondurulmuyor ya,Donmuş yumurta derken?
nedense semt pazarı yumurtaısna da güvenemiyorum.....Semt pazarına köylü teyzeler geliyor onlardan alıyprum yumurtayı. Sütü de onlardan alıyorum yoğurdumu ve tereyağımı kendim yapıyorum hatta çökeleğimi. Dışardakilerden kat kat lezzetli ve tabi ki çok sağlıklı oluyor.
iyi de köylü teyzelerden alıyorum kendi hayvanları var. Zaten yumurtanın tipi rengi fiyatı belli ediyor. Yumurta normalde kötü kokar ama köy yumurtaları mis gibi oluyor pis kokusu olmuyor.nedense semt pazarı yumurtaısna da güvenemiyorum.....
Üşenmiyor musunuz yaSemt pazarına köylü teyzeler geliyor onlardan alıyprum yumurtayı. Sütü de onlardan alıyorum yoğurdumu ve tereyağımı kendim yapıyorum hatta çökeleğimi. Dışardakilerden kat kat lezzetli ve tabi ki çok sağlıklı oluyor.
kışın ok de yazın hemen bozulur onlar, nasıl muhafaza ediyorlar kiiyi de köylü teyzelerden alıyorum kendi hayvanları var. Zaten yumurtanın tipi rengi fiyatı belli ediyor. Yumurta normalde kötü kokar ama köy yumurtaları mis gibi oluyor pis kokusu olmuyor.
:)) yok severek yapıyorum. Zaten çok vakit alan şeyler değil isteseniz sizde yaparsınız.. Hatta bi defa yapın o tadı alın bidaha hazır almıycaksınız.Üşenmiyor musunuz ya
Kendimden utandım şuan yemeği zor yapan bir kadın olarak
yazın niye bozulsun ki tavuklar taze yumurtluyo zaten :) pazara bayat mal getirmez öyle küçük çaplı satıcılar. En doğalları onlarda oluyo zaten. Eve gelince dolaba koyarsanız 1 hafta 10 gün muhafaza edersiniz zaten bozulmadan.kışın ok de yazın hemen bozulur onlar, nasıl muhafaza ediyorlar ki
ben de bakayım pazara , seçenek olarak aklımd a kalısn
işte bend eöyle diyorum doğal olsun diyor ya hoca,Ben marketten ne varsa aliyorum
Nerden bulayim yumurtayı tavugu eti
hey maşallah ,eşim bu diyetle30 kg verdi. açıkcası tereyag ve zeytinyagını güvendiğim yerlerden aldım. Yumurtayı normal marketten alıyorduk. Organik olayı içine girince çıkılmayacak bişey.
Ankara koy yumurtasi diye arattiginizda bubisi yapan kapiniza kadar getiren firmalar var. Benbde bugun basladim karataya hayirlisi..işte bend eöyle diyorum doğal olsun diyor ya hoca,
yoğurdum evimde yapıyorum tereyağ peynr memleketten de yumyurta işini nasıl yaparım diye düşünüyorum malum sabah iki tane yiyorum
kaç kg var hedefteAnkara koy yumurtasi diye arattiginizda bubisi yapan kapiniza kadar getiren firmalar var. Benbde bugun basladim karataya hayirlisi..
Ankara kazanın içinde büyük bi et satışın yapılan yer var cumaresi pazar açık oluyor galiba orda köy pazarı oluyor köy yumurtası tavuğu süt bulabilirsin. Yada sirkeli köyü var çubuğun ilerisinde bizim orda bahçe evimiz var bakkalda satıyorlar tavuk yumurtası yakın civar köyde bulabilirsin. Çayyolu tarafında alacaaatlı var orda da bulUnurarkadaşlar bu karatay diyeti iyi hoş sağlıklı da,
bu diyeti yaparken doğal ürünleri nerden bulacağız?
yumurtanın doğalı ne demek ? nerden nasıl bulacağız ankaranın göbeğindeyim beni
hadi tereyağı vs bi yerler den alıp getridm diyelim donmuş bir şeklde yumurtayı nasıl yapacağım?
en önemli öğün de kahvaltı
yok mu bu diyetle zayıflayan arkadaşlaR? yumurtayı hep marketten mi aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?