Iyi geceler fıstıklar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yürüyüş süper işe yarıyor. her yerimizi çalştırıyor.
Kimmik canım uzun uzun çok güzel yazmışsın açıklamışsın çok teşekkür ederim :)) Dün bir iftar davetindeydim çok abarttım gerçekten, yemeğin üzerine tatlılar börekler vs... Ama bugünden itibaren tekrar güzel beslenmeye döndüm. pes edip bırakırsak sonuca hiç ulaşamayız öyle değil mi? Meyve konusunda da, haklısın evet yemekten sonra yenmemeli biliyorum ama ben günün sadece 3 saati yemek yediğimden yemekten 2 saat sonraya koyuyordum. Çünkü zaten insülinimi yeterince saat düşük seviyede tuttuğumu düşünüyordum, 2 öğünlü programlarda yemekten sonraya koymazdım ama tek öğünde koymuştum. Yine de tabi miktar ayarlamakta çok sıkıntı çekiyordum. Neyse bundan sonra meyveyi gerçekten azaltmaya karar verdim çünkü yedikçe yiyesim geliyor (meyve şekeri bile bağışıklık yapıyor resmen!!!). Bugün yemedim mesela (hurma bile yemedim) bundan sonra çok çok canım çekmezse yememeye karar verdim.
Esmacigim burayada bildirim yapiyomuyuz yapiyosak hangi gunler acebaa?
Esmacigim burayada bildirim yapiyomuyuz yapiyosak hangi gunler acebaa?
herkese günaydınnn
ben de karatay la sağlıklı yaşamaya karar verdim 3 aylık bebeğim var herşeyi uygulayamayacak olsamda benim kontrollü bi gidişata ihtiyacım var
boyum 1.60
kilom 62.5
hedef: eylül sonuna kadar 55 olmak
menülerimi yazmaya çalışcam buraya
bu arada bi tartı günümüz var mııı
herkese günaydınnn
ben de karatay la sağlıklı yaşamaya karar verdim 3 aylık bebeğim var herşeyi uygulayamayacak olsamda benim kontrollü bi gidişata ihtiyacım var
boyum 1.60
kilom 62.5
hedef: eylül sonuna kadar 55 olmak
menülerimi yazmaya çalışcam buraya
bu arada bi tartı günümüz var mııı
Canim hosgeldinn:)benimde bebegim var 7,5 aylik gonul rahatligiyla uygulayabilirsin sutun miktarida kaliteside artiyo ondan yana korkun olmasin.sadece asiri tatli istegi zorluyo bikac gun sonra oda geciyo:)
hoşbulduk canım ben çayı çok az şekerle içip tatlı isteğini öyle bastırcam inşşş Allah bağışlasın seninki bayağı büyümüş ne kadr zamandır uyguluyosun karatayı başladığında kaçtın şimdi kaç kilosun merak ettim destek olalım birbirimize teker teker verelim kilocukları
Var canım hafta başı yani Pazartesi
Aramıza hoş geldin :)
hoşbulduk canım pazartesi süper olur haftasonu kaçamaklarına bi son olurrrr
Nazar değdi 😭😭😭😭😭 90.1 😭😭😭😭😭
Değmez ya vücut su toplama evresindedir. Bn de 77.5 ile kapattım adet dönemini
Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..
Canım bn yaz zamanı olur böyle 😘😘Ödem söktürücü içiyorum bol su içiyorum ama yok nafile 😭
Canım bn yaz zamanı olur böyle 😘😘
Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?