Karatay dıyetı

Uuuuu Süper ya. 10 km. Harika. Sanırım hiç bir anda o kadar çok yurumemisimdir. Hep hayran kaliyorum boyle yuruyenlere. Masaallah.

Son düzenleme:
Uuuuu Süper ya. 10 km. Harika. Sanırım hiç bir anda o kadar çok yurumemisimdir. Hep hayran kaliyorum boyle yuruyenlere. Masaallah.

İnanilmaz iyi geliyo denemelisin ben emzirdigim icin sadece haftada 1 bu kadar uzun yuruyebiliyorum malum laktik asit bebegide yoruyo.oldum olasi yurumeyi severim ama neden tombulum bende bilmiyorum😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Harikasın ya

Ben spora kaçar tempolu yürüyüş ve leslie 1 mil

Tempolu yürüyüş ve leslie 1 mil yapıldı

Sabah
1 yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 salkım üzüm

Öğle
1 kase bulgur pilavı
1 bardak ayran

Akşam
2 kaşık börülce
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..

Canım oruçlu olduğum için sahurda karatay kahvaltısı yaptım

Tamam, cok güzel gidiyorsun. En kolay şekilde vereceksin bütün kilolari.☆☆☆ Harikasin.

Ya en fazla yaklaşık 6,75 km yürüyüş yapmıştım. Ama cok fazla tempolu olduğum söylenemezdi. Aslında çok bda koşar gibi olmak iyi değilmiş. Diyorlar ki arkadaşınla beraber sohbet ede ede yürür gibi yurumelisin ama tabii ko vitrin seyreder gibi de değil. :)))

Bende kosar gibi yuruyemiyorum zaten mumkun degil tamamlayamam kesilirim zaten 9kilo bebekle istesemde kosamam yuruyuse cikarken onuda aliyorum kanguruyla agirlikli yuruyus benimki:))))

Ooo hemde ağırlıkla. Bunu daha önce niye duymadim, bir kez daha artti hayranligim. :)

Son düzenleme:
[ QUOTE=Kimmik;36244339]Tamam, cok güzel gidiyorsun. En kolay şekilde vereceksin bütün kilolari.☆☆☆ Harikasin.

Ya en fazla yaklaşık 6,75 km yürüyüş yapmıştım. Ama cok fazla tempolu olduğum söylenemezdi. Aslında çok bda koşar gibi olmak iyi değilmiş. Diyorlar ki arkadaşınla beraber sohbet ede ede yürür gibi yurumelisin ama tabii ko vitrin seyreder gibi de değil. :)))[/QUOTE]

İnşallah canım ya

Ooo hemde ağırlıkla. Bunu daha önce niye duymadim, bir kez daha artti hayranligim. :)

Ay yok canim ne hayranligi ask olsun:)hem suan misafire yaptigim tatliyla cebellesiyorum hic hayran oluncak bi tarafim yok kokluyorum falan😁

Iftar
Zemzem suyu
1 hurma
Lahmacun
2 bardak ayran
Bol su

1 bardak Mısır püskülü çayı

Bir bayandan duymuştum yürüyüş yaparken verdiği kiloların ağırlığı kadar yük yapıyormuş kendine. Her seferinde vücuduma eziyet diyerek daha çok zayıflama isteği geliyormuş :)

Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..

Kimmik canım uzun uzun çok güzel yazmışsın açıklamışsın çok teşekkür ederim :)) Dün bir iftar davetindeydim çok abarttım gerçekten, yemeğin üzerine tatlılar börekler vs... Ama bugünden itibaren tekrar güzel beslenmeye döndüm. pes edip bırakırsak sonuca hiç ulaşamayız öyle değil mi? Meyve konusunda da, haklısın evet yemekten sonra yenmemeli biliyorum ama ben günün sadece 3 saati yemek yediğimden yemekten 2 saat sonraya koyuyordum. Çünkü zaten insülinimi yeterince saat düşük seviyede tuttuğumu düşünüyordum, 2 öğünlü programlarda yemekten sonraya koymazdım ama tek öğünde koymuştum. Yine de tabi miktar ayarlamakta çok sıkıntı çekiyordum. Neyse bundan sonra meyveyi gerçekten azaltmaya karar verdim çünkü yedikçe yiyesim geliyor (meyve şekeri bile bağışıklık yapıyor resmen!!!). Bugün yemedim mesela (hurma bile yemedim) bundan sonra çok çok canım çekmezse yememeye karar verdim.

Ay yok canim ne hayranligi ask olsun:)hem suan misafire yaptigim tatliyla cebellesiyorum hic hayran oluncak bi tarafim yok kokluyorum falan😁

Hehehe, ayyy, cok zor bir durum. Iyi bilirim. Allah yardimcin olsun. :)

Iftar
Zemzem suyu
1 hurma
Lahmacun
2 bardak ayran
Bol su

Lahmacun 2 haftada bir 1 tane olmak sartiyla Karatay'da izin veriliyor, uzulme. Gayet guzel gidiyorsun. Hic sıkıntı yok.

Ona benzer bir hikaye okumuştum, ama zayiflamakla alakali degil. Bir ogretmenin patates cocuklara ders vermesiyle ilgiliydi. Biliyorsunuzdur hepiniz. Cok klasik bir hikaye. Aklima geldi.

Bu dedigin de cok akillica bir fikir. Insan normalde nasil tasiyorum bu kilolari demiyor ama ancak zayiflayinca aslinda onceden kendine ne buyuk eziyet cektirdigini anlayabiliyor gercekten.

Iyi geceler fıstıklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…