Kizlaaaar yaniyooom 10km yuruduuum ben ben degilim mechullerdeyim a dostlaaaar buharlasicam simdi eve gidiyoruuum mis gibi soguk duus kabak lifiyle masaaj sonra bide guzel kremlendimmi kahvalti edebiliriiiim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın, gerçekten bayagi iyi gidiyorsun diyet konusunda. Neler yedin bugün anlat bakalim.
Uuuuu Süper ya. 10 km. Harika. Sanırım hiç bir anda o kadar çok yurumemisimdir. Hep hayran kaliyorum boyle yuruyenlere. Masaallah.
Kizlaaaar yaniyooom 10km yuruduuum ben ben degilim mechullerdeyim a dostlaaaar buharlasicam simdi eve gidiyoruuum mis gibi soguk duus kabak lifiyle masaaj sonra bide guzel kremlendimmi kahvalti edebiliriiiim
Harikasın ya
Canım oruçlu olduğum için sahurda karatay kahvaltısı yaptım
İnanilmaz iyi geliyo denemelisin ben emzirdigim icin sadece haftada 1 bu kadar uzun yuruyebiliyorum malum laktik asit bebegide yoruyo.oldum olasi yurumeyi severim ama neden tombulum bende bilmiyorum😝
Tamam, cok güzel gidiyorsun. En kolay şekilde vereceksin bütün kilolari.☆☆☆ Harikasin.
Ya en fazla yaklaşık 6,75 km yürüyüş yapmıştım. Ama cok fazla tempolu olduğum söylenemezdi. Aslında çok bda koşar gibi olmak iyi değilmiş. Diyorlar ki arkadaşınla beraber sohbet ede ede yürür gibi yurumelisin ama tabii ko vitrin seyreder gibi de değil. :)))
Ooo hemde ağırlıkla. Bunu daha önce niye duymadim, bir kez daha artti hayranligim. :)Bende kosar gibi yuruyemiyorum zaten mumkun degil tamamlayamam kesilirim zaten 9kilo bebekle istesemde kosamam yuruyuse cikarken onuda aliyorum kanguruyla agirlikli yuruyus benimki:))))
Ooo hemde ağırlıkla. Bunu daha önce niye duymadim, bir kez daha artti hayranligim. :)
Ooo hemde ağırlıkla. Bunu daha önce niye duymadim, bir kez daha artti hayranligim. :)
Ve son olarak karbonhidrat sadece tahıllarda olmaz. Bildigimiz gibi meyveler karbonhidratca cok zenginlerdir. Cunku zaten şekerin kendisi asil karbonhidrattir. Meyveler haricinde butun sebzeler de karbonhidrat icerir. Yoğurt ve süt de karbonhidrat icerir. Ama tabii ki karbonhidrat iceriyor diye hicbirinden vazgecmek olmaz. Yoğurt en guzel probiyotik besindir. Barsaklarin en sevdigi seydir. Yine karbonhidratca zengin bir diger besin olan turşu da bizim dostumuz olmalidir. Iceriginde karbonhidrati olsa da probiyotik olduğu icin vucudumuza en faydali seydir. Bagisiklik sistemimizi guclendirir, sindirim sistemimizi duzene sokar. Probiyotikler en guzel seylerdir. ♡♡♡
Unutmayalim, bizim icin asıl önemli olan sey saglikli beslenmek olmali. Eger saglikli beslenirsek zaten onun beraberinde gelen zayiflamak da en kesin sonuç olacaktir.
Ay yok canim ne hayranligi ask olsun:)hem suan misafire yaptigim tatliyla cebellesiyorum hic hayran oluncak bi tarafim yok kokluyorum falan😁
Iftar
Zemzem suyu
1 hurma
Lahmacun
2 bardak ayran
Bol su
Bir bayandan duymuştum yürüyüş yaparken verdiği kiloların ağırlığı kadar yük yapıyormuş kendine. Her seferinde vücuduma eziyet diyerek daha çok zayıflama isteği geliyormuş :)
Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..
Bir alıcı gözüyle bak ve YUNUS EMRE AŞKIN SESI bunu da izle orda da oynadı DEVRIM EVİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?