Karatay dıyetı

Ay evet :) ama sık tartılmayınca yediğimi bilmiyorum ama günlük tartılınca Hm almışım deyip sıkıyorum geri kendimi

Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..

He sen oyle motive oluyosun anladim:)degisikmiiis takinti haline getirme ama sakin inceldikten sonraaa anlastikmii?

Kilo vermem durdu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesin durdu metabolizmamda yavaşladı

Canım spor spor spor her şeyin başı spor. Şöyle her gün adam akıllı bir saat spor şart en azından yürüyüş koşu yüzme. Evden çıkamıyorsan leslie. Ama kilo vermemiz için rahatımızı azıcık bozmamız gerekiyor Malesef. Her gün sürünerek çıkıyorum evden spora ama değiyor mu değiyor. Biraz hareket şart canım

Mustafa Kemal'in askeri.

Hareket ediyorum canım etmez olur muyum ama tık yok

O zaman ben spora kaçar yapacak başka bir şey yok

Şimdiden herkese hayırlı iftarlar ❤️❤️

O zaman ben spora kaçar yapacak başka bir şey yok

En güzeli. Bizim sorunumuz hareketle çözülecek bi şey değil bak canım bunu unutma. Benim vermek istediğim 10 kilom var daha. Senin de minimum öyledir. Bize düzenli spor lazım 10 dk yoracak değil böyle terin boşalması lazım. O kadar yağ var yakılacak kolay mı bu arada bölgesel incelme hareketleri yapıyor musun sen canım. Bi beden eğitimiyle konuştum, o tür hareketler kasa dönüşüm yaptırdığı için kalınlaştırabilirmiş. Ve kalori yakımı çok değilmiş. Yani zayıflamaya değil genelde kaslanmaya yardımcıymış. Onları tercih etme bol bol yürü her gün en az bir saat dedi. Duyurulur

Mustafa Kemal'in askeri.

Bacak hareketlerim.

3 hızlı halay müziği açtım ve deli gibi halay çektim :)

Ben de bir aydır ayni kilodayim. Ramazan olunca cok su kaybetmemek icin sadece yürüyüş yapabiliyorum, spora ne yazik ki ara verdim. Insaallah Ramazan'dan sonra verecegiz Esma, uzme kendini, her zaman yanindayim. :)

Ben de bir aydır ayni kilodayim. Ramazan olunca cok su kaybetmemek icin sadece yürüyüş yapabiliyorum, spora ne yazik ki ara verdim. Insaallah Ramazan'dan sonra verecegiz Esma, uzme kendini, her zaman yanindayim. :)

Biliyorum canım benim B'nde senin her zaman yanındayım :)
89.2 de kaldım ya

Iftar
1 k bamya yemeği
2 k bulgur pilavı
1 k barbunya
Yarım lahmacun
Bol su

Şimdi de Mısır püskülü çayı

1.5 saat sonra da bergamotlu siyah çay(uzun bir aradan sonra ilk defa)

Kimler burda bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…