- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- 43
Tesekkur ederim canim:)ben en gec 7de yemis oluyorum esim iftar yaparken su yada ayranla eslik ediyorum.sadece misafir varsa yada misafirlikteysen gecikiyo bazen o kadar:)
Ay evet :) ama sık tartılmayınca yediğimi bilmiyorum ama günlük tartılınca Hm almışım deyip sıkıyorum geri kendimi
Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..
He sen oyle motive oluyosun anladim:)degisikmiiis takinti haline getirme ama sakin inceldikten sonraaa anlastikmii?
Kilo vermem durdu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tartilma surekli bekle biraz sabret saliya kadar bak dun m beden tisorte girdin oyle gun gun bakarsan psikolojin bozulur
89.2 de kaldım canım tartılmıyorum da
Tartilmasan nerden bilcen kiz durdugunu daha uc gun oldu tartilali normal:)
kesin durdu metabolizmamda yavaşladı
Canım spor spor spor her şeyin başı spor. Şöyle her gün adam akıllı bir saat spor şart en azından yürüyüş koşu yüzme. Evden çıkamıyorsan leslie. Ama kilo vermemiz için rahatımızı azıcık bozmamız gerekiyor Malesef. Her gün sürünerek çıkıyorum evden spora ama değiyor mu değiyor. Biraz hareket şart canım
Mustafa Kemal'in askeri.
Canım spor spor spor her şeyin başı spor. Şöyle her gün adam akıllı bir saat spor şart en azından yürüyüş koşu yüzme. Evden çıkamıyorsan leslie. Ama kilo vermemiz için rahatımızı azıcık bozmamız gerekiyor Malesef. Her gün sürünerek çıkıyorum evden spora ama değiyor mu değiyor. Biraz hareket şart canım
Mustafa Kemal'in askeri.
O zaman ben spora kaçar yapacak başka bir şey yok
En güzeli. Bizim sorunumuz hareketle çözülecek bi şey değil bak canım bunu unutma. Benim vermek istediğim 10 kilom var daha. Senin de minimum öyledir. Bize düzenli spor lazım 10 dk yoracak değil böyle terin boşalması lazım. O kadar yağ var yakılacak kolay mıbu arada bölgesel incelme hareketleri yapıyor musun sen canım. Bi beden eğitimiyle konuştum, o tür hareketler kasa dönüşüm yaptırdığı için kalınlaştırabilirmiş. Ve kalori yakımı çok değilmiş. Yani zayıflamaya değil genelde kaslanmaya yardımcıymış. Onları tercih etme bol bol yürü her gün en az bir saat dedi. Duyurulur
Mustafa Kemal'in askeri.
Ben de bir aydır ayni kilodayim. Ramazan olunca cok su kaybetmemek icin sadece yürüyüş yapabiliyorum, spora ne yazik ki ara verdim. Insaallah Ramazan'dan sonra verecegiz Esma, uzme kendini, her zaman yanindayim. :)
Kimler burda bakalım :)
Bn :)
Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?