Karatay dıyetı

Kırmızı biberle karıştırıp icine domates salatalık soğan doğramayı düşünüyorum ☺️☺️☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

Oyle ayri bi sahane oluyo seviyosan mutlaka sarimsak ekle birazda zeytinyagi miiisss

Bir şey sormak istiyorum. Patlıcan masum bir sebze midir? Közlenmiş haliyle nasıl bir şey yapabilirim ?

Mustafa Kemal'in askeri.

Patlıcanı közledikten sonra yoğurt ile karıştır ve üzerine kırmızı pul biber serp biraz da zeytin yağı süper bir salata oluyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Patlıcanı közledikten sonra yoğurt ile karıştır ve üzerine kırmızı pul biber serp biraz da zeytin yağı süper bir salata oluyor :)

İftar
1 kase mercimek çorbası
3 köfte 3 patates
Kabak salatası
Yoğurtlu buğday salatası
Bol su
1 kupa Mısır püskülü çayı
1 bardak siyah çay şekersiz

👍👍👏👏☺️☺️

Iyi geceler fıstıklarım 😘😘❤️❤️

Bir şey sormak istiyorum. Patlıcan masum bir sebze midir? Közlenmiş haliyle nasıl bir şey yapabilirim ?

Mustafa Kemal'in askeri.

"Turp, havuç ve patlıcan şeker içeriği yüksek olduğu için aşırı tüketilmemelidir. Patates ise hiç yenilmemelidir." -beslenmebulteni.com-

Ama tabii ki her gün her gün olmadığı sürece patlıcan arada yenebilir.

Biz közlenmiş patlıcanı iki şekilde yapıyoruz.

1) Kuru soğanı tereyağında kavurup sonra üstüne küp küp doğranmış domatesle beraber közlenmiş patlıcanı ilave ederek, sıcak olarak.
2) Zeytinyağlı, kıyılmış taze yeşil soğanlı, küp küp domatesli, soğuk olarak.

Ikisi de çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Tesekkür ettiiim

Mustafa Kemal'in askeri.

slm kızlaaarrrr ben hala aynı kilodayım 62.5 da takıldım kaldım çünkü ramazan dolayısıyla dikkat edemiyorum sürekli misafir durumları doğal olarak az da olsa yiyorum. açıkçası karatay hakkında çok bilgim yok hep kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorum bayramdan sonra bilinçli bi şekilde sizlerle devam edicem inş kontrol açısından kilo bildirimlerimi de yapıcam

Iftar öncesi 75.7 :) :) bir gün orum bile çok güzel etkiliyor beni :) malesef sağlık sorunlarımdan dolayı kısmet olmadı ama bi kaç gün bile iyi geldi :) her anlamda hafifledim

Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..

Herkese hayırlı bayramlar ☺️☺️😘😘❤️❤️🍬🍭🍬🍭

Ben çıkar kendinize iyi bakın.

Canlarim bizim orucumuzda yarin basliyo ins))hayir demeyi bilelim emeklerimiz bosa gitmesin.hepinizin bayramini kutlarim opuyorum cokcokcok buralari bos birakmayinnmm😘😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…