- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Kırmızı biberle karıştırıp icine domates salatalık soğan doğramayı düşünüyorum ☺️☺️☺️
Mustafa Kemal'in askeri.
Oyle ayri bi sahane oluyo seviyosan mutlaka sarimsak ekle birazda zeytinyagi miiisss
Bir şey sormak istiyorum. Patlıcan masum bir sebze midir? Közlenmiş haliyle nasıl bir şey yapabilirim ?
Mustafa Kemal'in askeri.
Patlıcanı közledikten sonra yoğurt ile karıştır ve üzerine kırmızı pul biber serp biraz da zeytin yağı süper bir salata oluyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi, öncelikle bildiğimiz gibi bizi yaglandiran şeyin aslında yağ değil, insulin oldugunu ogrenmistik Karataycilar olarak. Insulin demek şeker ve karbonhidrat demek. Dolayisiyla üzüm, karpuz ve muz her ne kadar tok tutsa da iceriginde bolca bulunan şekerden dolayi yağ yapan seylerdir. Yani oyle canimiz bir seyler yemek istediginde basvuracagimiz masum atistirmaliklar degildir, meyveler. Hele ki bu üçü en şekerli meyvelerdir.
Limonlu su 10 numara sey bana kalirsa. Hatta bazen maden suyunun içine sıkıyorum, ooooohhhh, mis. ♥
Kereviz, ooooohhh ♥♥♥ Dunya sirf kerevizden olussaydi, yanina bir de zeytinyagi ve yogurt isterdim, baska da bir sey istemezdim. Bir gun pisirir zeytinyagli olarak yerdim, ertesi gun cig olara rendeleyip yogurtlu salatasini yapar yerdim. Omrumun sonuna kadar bir zeytinyagli yemegini, bir yogurtlu salatasini yapa yapa, yiye yiye, mutlu mutlu yasardim. :) En sevdiğim zeytinyagli yemeklerin ilkidir, kereviz. Cok severek yerim. Hatta bir saniye, yemem, yanında yatar uyurum, o derece. :))
Bir şey sormak istiyorum. Patlıcan masum bir sebze midir? Közlenmiş haliyle nasıl bir şey yapabilirim ?
Mustafa Kemal'in askeri.
"Turp, havuç ve patlıcan şeker içeriği yüksek olduğu için aşırı tüketilmemelidir. Patates ise hiç yenilmemelidir." -beslenmebulteni.com-
Ama tabii ki her gün her gün olmadığı sürece patlıcan arada yenebilir.
Biz közlenmiş patlıcanı iki şekilde yapıyoruz.
1) Kuru soğanı tereyağında kavurup sonra üstüne küp küp doğranmış domatesle beraber közlenmiş patlıcanı ilave ederek, sıcak olarak.
2) Zeytinyağlı, kıyılmış taze yeşil soğanlı, küp küp domatesli, soğuk olarak.
Ikisi de çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim.
Şuan 89.4
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çook tebrik ederim. Çok güzel gidiyorsun. Maşaallah. :)
Esmaaaa sen nerdesinnn?
Esma ne kendi konuna ne de benim konuma uğruyorsun
nerelerdesin seennnn ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?