Afiyet olsun 😘
iPhone 'dan gönderildi
Öğle
Adana acılı kebap
Bulgur pilavı
Nar salatası
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Küstüm sana ben 😑
Oh, çok güzel gidiyorsun. Afiyet olsun.
Meyveyi sadece sabah yemeye dikkat edelim. Bir de pirinc pilavi yemiyoruz biliyorsun ama bulguru da cok fazla tuketmemeye calisalim. Porsiyonlarimiz 2-3 kaşık olsun en fazla.
Kilo durumunda ne gibi değişiklikler var? Ne zaman tartildin en son?
Bulgur yiyorum o da senin söylediğin gibi 2-3 kaşık falan sabah tartıldım nedenini anlamadığım bir şekilde 93 lerde çıktı normalde 91 lerde olmam lazım acilen 2 kilo vermem lazım
Canım afiyet olsun. Karatayla ne kadar sürede ne kadar kilo verdin beni aydınlatır mısın ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım afiyet olsun. Karatayla ne kadar sürede ne kadar kilo verdin beni aydınlatır mısın ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden
iPhone 'dan gönderildi
Tamam bulguru olculu yemen çok güzel. Peki niye kilo veremedin acaba? Nerede hata yaptin ki? Spor veya yürüyüş nasil gidiyor? Neler yapiyorsun?Bulgur yiyorum o da senin söylediğin gibi 2-3 kaşık falan sabah tartıldım nedenini anlamadığım bir şekilde 93 lerde çıktı normalde 91 lerde olmam lazım acilen 2 kilo vermem lazım
Tamam bulguru olculu yemen çok güzel. Peki niye kilo veremedin acaba? Nerede hata yaptin ki? Spor veya yürüyüş nasil gidiyor? Neler yapiyorsun?
Sporu boşaldım o kadar bir de adet dönemim düzensiz
O zaman belki şişkinlik olduğu için kilon fazla çıkmıştır. Bir hafta sonra düzelirsin diye düşünüyorum.
Ama diyetle beraber egzersiz cok onemli, aksatmamaya çalış bence. En az 20 dakika her gün yurusen bile cok faydası olur.
Anladım canım yarın sabah başlıyorum
Tamam çok güzel :)
Sabah 10:00
Bir yumurta
Semizotlu salata
3 yeşil zeytin
3 kk peynir
Şekersiz çay
Ara
Form çay
Öğle 15:30
3 kaşık Kabak yemeği
3 kaşık keten tohumlu yoğurt
Yarım tabak Semizotlu salata
Bi kaç tane kırmızı üzüm
iPhone 'dan gönderildi
Semizotu salatası yoğurtlu mu yoksa normal mi
Normal canım bnm
iPhone 'dan gönderildi
Paketli urunler kullaniyor musun? Eger hala kullaniyorsan kilo verememenin sebebi bu da olabilir.
Paketli herhangi ürünün kullanımını sıfıra indirmek lazım. Mesela hani ilk zamanlar meyveli yoğurt yiyordun da yine demistim Karataya uygun değil diye. Buna benzer şeyler tuketmemek lazim. Mesela meyveli soda tuketiyorsan eger onun yerine sade maden suyu içmek lazim.
Bazen kilo verememek ufak ayrıntılarda gizlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?