akşam yemeğimi bu saatte yiyemeyeceğim için muzlu süt ile tamamladım günümü :)
iPhone 'dan gönderildi
akşam yemeğimi bu saatte yiyemeyeceğim için muzlu süt ile tamamladım günümü :)
iPhone 'dan gönderildi
Evet canım. İki yıl önce de uygulamıştım güzel sonuç aldım. Ama kullandığım bi ilaç yüzünden kilolar geri döndü bn de tekrar başladım :)
iPhone 'dan gönderildi
Aynen bebeğim bende spor yaptım salatalık suyu sıkacağım şimdi
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Anladim. Peki niye bu saatte aksam yemegi yiyemeyecegini soyledin? Saat kacta yapiyorsun aksam yemeklerini? Ve aralarda hep meyveli bir seyler mi yiyorsun?
Saat 15:30 da öğle yemeğimi yedim 4 saat geçmesini beklersem 7 buçuk 8 olacaktı bn de saat geç olmadan böyle geçiştireyim dedim. Sütü tek başına içemiyorum ancak böyle oluyor içine tarçın atıyorum ki muz kan şekerimi yükseltirken tarçın da düşürüyor
iPhone 'dan gönderildi
Hmmm anladım. 2 öğün yemek yemeyi de deneyebilirsin. Ama sanirim aralarda acikiyorsun, onu da sutle gecistirmeye calisiyorsun.
Anladım. Geçmiş olsun.Şöyle diim :) sabah kahvaltıyı 10 buçukta yemiştim öğlen yemeğine kadar 5 saat geçmişti o zaman acıktım da yedim. Ama öğlen çok erken oldu yatana kadar midem kazınırdı ülser var bnm o yüzdenmecbur içtim işte :)
Normalde bn en geç 9 buçukta kahvaltı 1 buçukta öğle 5 buçukta akşam yemeğini yerim :) çoğu zaman da iki öğün yapıyorum
iPhone 'dan gönderildi
Anladım. Geçmiş olsun.
Ben de genelde iki öğün yapmaya çalışıyorum. Kahvaltimi erken yapmıyorum. Simdi zaten yaz tatiline girdik daha da gec oluyor.
Benim için yaz kış farketmiyor7 de ayaktayım :)
iPhone 'dan gönderildi
Oh ben yokken kaynatmışsınız 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim kardşm Kdr yakın bir arkadaşım var ve sevgilisi ona sigara içmediğini söyledi ancak günde 1 paket bitirdiği ortaya çıktı . Sizce ne yapmalı
Kızlar benim kardşm Kdr yakın bir arkadaşım var ve sevgilisi ona sigara içmediğini söyledi ancak günde 1 paket bitirdiği ortaya çıktı . Sizce ne yapmalı
Bırakmasını istesin ama niye sakladığını da sorsun güzelce
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?