Karatay dıyetı

akşam yemeğimi bu saatte yiyemeyeceğim için muzlu süt ile tamamladım günümü :)

iPhone 'dan gönderildi

akşam yemeğimi bu saatte yiyemeyeceğim için muzlu süt ile tamamladım günümü :)

iPhone 'dan gönderildi

Aynen bebeğim bende spor yaptım salatalık suyu sıkacağım şimdi

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Evet canım. İki yıl önce de uygulamıştım güzel sonuç aldım. Ama kullandığım bi ilaç yüzünden kilolar geri döndü bn de tekrar başladım :)

iPhone 'dan gönderildi

Evet canım. İki yıl önce de uygulamıştım güzel sonuç aldım. Ama kullandığım bi ilaç yüzünden kilolar geri döndü bn de tekrar başladım :)

iPhone 'dan gönderildi

Anladim. Peki niye bu saatte aksam yemegi yiyemeyecegini soyledin? Saat kacta yapiyorsun aksam yemeklerini? Ve aralarda hep meyveli bir seyler mi yiyorsun?

Aynen bebeğim bende spor yaptım salatalık suyu sıkacağım şimdi

Suyundan vaz geçtim direk yemeye başladım ☺️☺️

Anladim. Peki niye bu saatte aksam yemegi yiyemeyecegini soyledin? Saat kacta yapiyorsun aksam yemeklerini? Ve aralarda hep meyveli bir seyler mi yiyorsun?

Saat 15:30 da öğle yemeğimi yedim 4 saat geçmesini beklersem 7 buçuk 8 olacaktı bn de saat geç olmadan böyle geçiştireyim dedim. Sütü tek başına içemiyorum ancak böyle oluyor içine tarçın atıyorum ki muz kan şekerimi yükseltirken tarçın da düşürüyor

iPhone 'dan gönderildi

Hmmm anladım. 2 öğün yemek yemeyi de deneyebilirsin. Ama sanirim aralarda acikiyorsun, onu da sutle gecistirmeye calisiyorsun.

Hmmm anladım. 2 öğün yemek yemeyi de deneyebilirsin. Ama sanirim aralarda acikiyorsun, onu da sutle gecistirmeye calisiyorsun.

Şöyle diim :) sabah kahvaltıyı 10 buçukta yemiştim öğlen yemeğine kadar 5 saat geçmişti o zaman acıktım da yedim. Ama öğlen çok erken oldu yatana kadar midem kazınırdı ülser var bnm o yüzden mecbur içtim işte :)
Normalde bn en geç 9 buçukta kahvaltı 1 buçukta öğle 5 buçukta akşam yemeğini yerim :) çoğu zaman da iki öğün yapıyorum

iPhone 'dan gönderildi

Anladım. Geçmiş olsun.
Ben de genelde iki öğün yapmaya çalışıyorum. Kahvaltimi erken yapmıyorum. Simdi zaten yaz tatiline girdik daha da gec oluyor.

Anladım. Geçmiş olsun.
Ben de genelde iki öğün yapmaya çalışıyorum. Kahvaltimi erken yapmıyorum. Simdi zaten yaz tatiline girdik daha da gec oluyor.

Benim için yaz kış farketmiyor 7 de ayaktayım :)

iPhone 'dan gönderildi

Benim için yaz kış farketmiyor 7 de ayaktayım :)

iPhone 'dan gönderildi

Evet, en güzeli erken kalkmak zaten. Erken yatip erken kalkmak. Saat 10 yataga kon, saat 3 yataktan uç! Bu uyku düzenini hep hayatıma gecirmeye calisiyorum ama bunu da en fazla kış mevsiminde uygulayabiliyorum. Yaz olunca günler uzuyor. Yani yaz- kış bayagi farkediyor benim yaşamımda. :)
Ama yine de yemekle uyku düzenim arasında pek bağlantı yok benim. Genelde isteğime gore davranıyorum. Mesela eger erkn kalkip sabah gunes dogduktan sonra da uyumamissam bazen erken kahvalti da ederim, bazen sadece meyveyle de gecistirebilirim, ya da gune direkt ogle yemegiyle de baslayabilirim. O anki duruma bagli oluyor. :)

Son düzenleme:
Son olarak yeşil kahve ❤️❤️❤️

Kızlar benim kardşm Kdr yakın bir arkadaşım var ve sevgilisi ona sigara içmediğini söyledi ancak günde 1 paket bitirdiği ortaya çıktı . Sizce ne yapmalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Seviyorsa ayrılmasın sevmiyorsa ayrılsın

Bırakmasını istesin ama niye sakladığını da sorsun güzelce

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…