Karatay dıyetı

Aynen öyle yapsın

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Belki bırakır di mi yani. Ama asıl sorun neden saklamış. Eğer derse ki seni üzmek istemediğim için o zman da madem kullanıyorsun die üzüleceğimi biliyorsun kullanma diyecek :) taktikler benden :)

iPhone 'dan gönderildi

Aynen öyle canım haklısın söyleyecek laf bulamadım

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Çok haklısın tuçecim... Ama dayanamadım maalesef...

Eminim ki eve öyle şeyler almıyorsundur. Arkadaş ya da misafir ortamında da cipsin alerji yaptığını söylersin ve yemezsin canım :) kola için bişe diyemem :) ama sana teklif edilirse bn bi su alayım ancak o keser dersin olur :)

iPhone 'dan gönderildi

Kolayı sevmem zaten... Beni zaafım cipse ve tüm şekerli şeyler ve hamurişlerine...

Son düzenleme:
Aaa çok güzelmiş bunlar. Deneyeceğim bir gün :)) çok teşekkür ederim tatlım

İlk sayfada sorun çıkıyor ya yanlış yazıyor hep
Düzenlemesi şöyle: noktalar başladığında ilk nokta var sonra wordpress yazıp tekrar nokta koyup com yazılacak / işaretinden gerisi aynı zaten

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
İlk sayfada sorun çıkıyor ya yanlış yazıyor hep

iPhone 'dan gönderildi

Ay kızlar kaçamak yapasım var ama engelliyorum kendimi kendime çok kızıyorum😠😠😠😠😠😠

28 beden kotlara girmek istiyorum bacaklarım ince olsun istiyorum hantal görüntüm ortadan kalksın istiyorum ve kendimi engellemeye çalışıyorum 😠😠😠😠😠😠

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaçamak yok yok yok

iPhone 'dan gönderildi

Ama bu bana uymuyor bn m giyiyorum ama göğüs ölçüm 106 xl mı oluyor

iPhone 'dan gönderildi

Bilmiyorum ki senin boy kilo kaçtı canım m isen ne güzel keşke ben de olsam artık 😔

Bilmiyorum ki senin boy kilo kaçtı canım m isen ne güzel keşke ben de olsam artık 😔

Boy 1.67 kilo 77.5 :) ama bnm göğüsler ve kalça Allah vergisi çok büyük :) ama basen değil zenci kalçası gbi

iPhone 'dan gönderildi

Boy 1.67 kilo 77.5 :) ama bnm göğüsler ve kalça Allah vergisi çok büyük :) ama basen değil zenci kalçası gbi

iPhone 'dan gönderildi

☺️☺️☺️ aynı benim de öyle ya sorma. Annem bile evde arada Ceyda ne güzel popon var diyor 😄 iç çamaşırı bedenim 85 zaten üst taraf 😄😄 tam kum saati olucaz inşallah zayıflayınca. Bak çok şanslıyız Tuğçe ya aslında vucüt tipinin biçimli olması büyük şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…