Neler oluyor bakalım Bensiz burada 😃😃
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Neler oluyor bakalım Bensiz burada 😃😃
Tarif verdim :) cips istediler ya
iPhone 'dan gönderildi
Popo muhabbeti yapıyoruz 😄😄😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
☺️☺️☺️ aynı benim de öyle ya sorma. Annem bile evde arada Ceyda ne güzel popon var diyor 😄 iç çamaşırı bedenim 85 zaten üst taraf 😄😄 tam kum saati olucaz inşallah zayıflayınca. Bak çok şanslıyız Tuğçe ya aslında vucüt tipinin biçimli olması büyük şans
Bak bana vermez sizlere verir kızlar bu kız işte böyle 😄😄😄😄😄
Aşkolsun ya senin sayfan işte
iPhone 'dan gönderildi
Öyle ama sütyen 90 ve incecik destek filan yok yine de taşıyor
iPhone 'dan gönderildi
Aynen bazen rahatsız oluyorum 80 olsa daha iyi olurdu gibi. Yürürken ya da tişörtler çok açık duruyor ister istemez. Açıkçası etraftaki "bazı" larının bakışlarından da rahatsız oluyorum 😔
Siz isteyin herşey bulurum bn :)
iPhone 'dan gönderildi
Boy 1.65 kilo 91.7-92.8-93.5 şeklinde artıp iniyorbasen çok göğüs normal toto büyük
Normal beslendiğim halde kilom artıp iniyorçok sinir bozucu
Tatlım dikkat et bu ara. Regl olacağını okuduğumu hatırlıyorum ondandır o sen merak etme. Ama bir iki gün şaşırt vücudunu bak ben arada şey yapıyorum çok etki ediyor. Sabahtan 5 tane patates haşlıyorum. Kahvaltıdan itibaren onları yiyorum zaten akşam yemeğim yok. Az zeytin yağı baharat bi de yanına ayranla. Gece yatarken de form çayı iciyorum patates kabız yapar diye. Ertesi gün de aynı böyle. Sonra hoop gidiyor. Ama bu dediğim 2-3 haftada bir sefer!!
Acilen Şuan tam 3 kilo vermem lazım ablam beni gördü sen kilo almışım dedi çok kötü oldum ya
Tatlım dikkat et bu ara. Regl olacağını okuduğumu hatırlıyorum ondandır o sen merak etme. Ama bir iki gün şaşırt vücudunu bak ben arada şey yapıyorum çok etki ediyor. Sabahtan 5 tane patates haşlıyorum. Kahvaltıdan itibaren onları yiyorum zaten akşam yemeğim yok. Az zeytin yağı baharat bi de yanına ayranla. Gece yatarken de form çayı iciyorum patates kabız yapar diye. Ertesi gün de aynı böyle. Sonra hoop gidiyor. Ama bu dediğim 2-3 haftada bir sefer!!
Ödem var mı peki vücudundaaslında vermek istediğin kilo fazla olduğu için daha hızlı gitmesi lazım geriye dönüp şöyle bak bu yanlış bu doğru diye ayır yediklerini. Yanlışlarını yapma gerisi gelecektir üzülme canım benim gidecek elbet bu kilolar
Bak mesela pirinç pilavı yeme dondurma yeme kahvaltını ASLA hafif geçme sıkı yap ki çabuk acıkma. Ayran en iyi dostun olsun yoğurt ye bol bol tok tutar. Beyaz leblebi üstüne koca bi bardak su feci doyuruyor
Ödem var mı peki vücudundaaslında vermek istediğin kilo fazla olduğu için daha hızlı gitmesi lazım geriye dönüp şöyle bak bu yanlış bu doğru diye ayır yediklerini. Yanlışlarını yapma gerisi gelecektir üzülme canım benim gidecek elbet bu kilolar
Bak mesela pirinç pilavı yeme dondurma yeme kahvaltını ASLA hafif geçme sıkı yap ki çabuk acıkma. Ayran en iyi dostun olsun yoğurt ye bol bol tok tutar. Beyaz leblebi üstüne koca bi bardak su feci doyuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?