Karatay dıyetı

Neler oluyor bakalım Bensiz burada 😃😃

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Neler oluyor bakalım Bensiz burada 😃😃

Popo muhabbeti yapıyoruz 😄😄😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Popo muhabbeti yapıyoruz 😄😄😄😄😄

😄😄😄😄😄😄😄

Öyle ama sütyen 90 ve incecik destek filan yok yine de taşıyor

iPhone 'dan gönderildi

Öyle ama sütyen 90 ve incecik destek filan yok yine de taşıyor

iPhone 'dan gönderildi

Aynen bazen rahatsız oluyorum 80 olsa daha iyi olurdu gibi. Yürürken ya da tişörtler çok açık duruyor ister istemez. Açıkçası etraftaki "bazı" larının bakışlarından da rahatsız oluyorum 😔

Malesef çok yaşıyorum

iPhone 'dan gönderildi

Boy 1.65 kilo 91.7-92.8-93.5 şeklinde artıp iniyor basen çok göğüs normal toto büyük

Boy 1.65 kilo 91.7-92.8-93.5 şeklinde artıp iniyor basen çok göğüs normal toto büyük

Tatlım dikkat et bu ara. Regl olacağını okuduğumu hatırlıyorum ondandır o sen merak etme. Ama bir iki gün şaşırt vücudunu bak ben arada şey yapıyorum çok etki ediyor. Sabahtan 5 tane patates haşlıyorum. Kahvaltıdan itibaren onları yiyorum zaten akşam yemeğim yok. Az zeytin yağı baharat bi de yanına ayranla. Gece yatarken de form çayı iciyorum patates kabız yapar diye. Ertesi gün de aynı böyle. Sonra hoop gidiyor. Ama bu dediğim 2-3 haftada bir sefer!!

Acilen Şuan tam 3 kilo vermem lazım ablam beni gördü sen kilo almışım dedi çok kötü oldum ya

Acilen Şuan tam 3 kilo vermem lazım ablam beni gördü sen kilo almışım dedi çok kötü oldum ya

Ödem var mı peki vücudunda aslında vermek istediğin kilo fazla olduğu için daha hızlı gitmesi lazım geriye dönüp şöyle bak bu yanlış bu doğru diye ayır yediklerini. Yanlışlarını yapma gerisi gelecektir üzülme canım benim gidecek elbet bu kilolar
Bak mesela pirinç pilavı yeme dondurma yeme kahvaltını ASLA hafif geçme sıkı yap ki çabuk acıkma. Ayran en iyi dostun olsun yoğurt ye bol bol tok tutar. Beyaz leblebi üstüne koca bi bardak su feci doyuruyor

Regl Haziran 2 sinde başladı 4 ünde bitti çok az geldi ondan sonra 93 ten 91 E düştüm sonra ne olduysa geri almaya başladım Şuan bunalımdayım biri beni bunalımdan çıkarsın

Ödem söktürücü içiyorum olmadığı halde

Ödem söktürücü içiyorum olmadığı halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…