Iftardan önce 90.7
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün kaçtın tatlım?
Kızlar benim için dua edin bu gece regl olayım yaptırmam gereken 9 adet hormon testi var
Yaşasın o zaman vermişsin regl yaklaşmasına rağmen :) dua ederim canım
Ağrı kesici hariç regl ağrısına çözümü olan hemen yazabilir mi😭😭
Ayaklarını sıcak suya koymak işe yarayabilir
Şekersiz unsuz kurabiye ne ola ki?
Anladım. Olabilir. Her sey olabilir. Her gun tartildiginda mutlaka bir seyler degisik gidebilir. Bir bakarsin 1 kg birden vermissjn, havalara ucarsin. Ya da bir balarsin 1 kg birden almissin dunyan yikilir. Günlük tattilmanin en büyük zarari da bu iste. O yuzden bence sen o tartiyi dolabin icine yuksek bir yerlere falan koy ki her gun her gun cikarmaya usenesin, sadece haftada bir cikarip tartilasin. Hatta rejim yapan bazi kisiler 1 ayda bir tartilir. Bunu bir şekilde yenmelisin bence.
Çaydan 1 saat sonra 1 top sade dondurma
dondurma yemek yok, yedin de ne oldu hem sen de bana onu
ne değişti hayatında o bir topu yiyince, ben sana diyim, minicik bir şey olmaz dediğin bir top dondurma seni en az 2 gün geriye götürdü
Canım tatlı bişeyler istedi bende dondurma yedim ve regl oldum. Kötü bişey yapmadım ki
nasıl kötü bişey yapmadın, şekerin yapay gıdaların kötü olduğunu kendine şartla biraz, çok masummuş gibi davranıyorsun, karatayın kitaplarını okudun, hem sağlık için hem de kilo problemi için bunlar kötü
ayrıca regl olman tatlı yemeni meşrulaştırmaz, tam tersi regl döneminde yediğin tatlı senin enerjini daha çok alır, seni daha çok ağırlaştırır, vücudunda su toplatır, seni şişirir
bol su içip özellikle regl döneminde karataya daha çok özen göstermelisin.
Bu kadar sert çıkmana gerek yok daha yumuşak bir dille de anlatabilirdin. Dövseydin bir de tam olsaydı.
sana hakaret etmedim, kötü bir şey demedim, sadece senin iyiliğini istedim, ama madem istemiyorsun devam edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?