Karatay dıyetı

Iftardan önce 90.7

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim için dua edin bu gece regl olayım yaptırmam gereken 9 adet hormon testi var

Evet fıstıklar an itibariyle hastalanmış bulunmaktayım gelsin bol su ve ödem söktürücüler

Karatay kahvaltısı ve bol su

Ağrı kesici hariç regl ağrısına çözümü olan hemen yazabilir mi 😭😭

dün sabahın köründe karın ağrısıyla uyandım akşama kadar geçsin gidye uğraştım akşam yeniden başladı gece sona erdi ve uzuuuun bir uyku çektim. uzun süredir bu kadar ağır geçmemişti regl sancım.

dün sabah
karatay kahvaltısı

dün akşam
1 ince dilim tavuk
fırında sebzeler

dünün sporu
gece sancım geçtikten sonra 1 saat cardio

bu sabah

kalkınca sakızlı türk kahvesi

kahvaltıya: 1 yumurta, 8 zeytin, 1 kaşık lor peyniri, 1 salatalık, 1 domates, 2 kupa çok açık bergamotlu çay

4 gündür aynı kilodayım. regl sonrası sağlam kilo vereceğim. şimdi ne yapsam rakamlara yansımıyor.

.

Son düzenleme:

benim de tartı günüm cumartesi ama her gün sabah tartılmaya başladım.
ben de cumartesiye kadar kendimi tutacağım

Son düzenleme:
Çaydan 1 saat sonra 1 top sade dondurma

dondurma yemek yok, yedin de ne oldu hem sen de bana onu
ne değişti hayatında o bir topu yiyince, ben sana diyim, minicik bir şey olmaz dediğin bir top dondurma seni en az 2 gün geriye götürdü

dondurma yemek yok, yedin de ne oldu hem sen de bana onu
ne değişti hayatında o bir topu yiyince, ben sana diyim, minicik bir şey olmaz dediğin bir top dondurma seni en az 2 gün geriye götürdü

Canım tatlı bişeyler istedi bende dondurma yedim ve regl oldum. Kötü bişey yapmadım ki

Canım tatlı bişeyler istedi bende dondurma yedim ve regl oldum. Kötü bişey yapmadım ki

nasıl kötü bişey yapmadın, şekerin yapay gıdaların kötü olduğunu kendine şartla biraz, çok masummuş gibi davranıyorsun, karatayın kitaplarını okudun, hem sağlık için hem de kilo problemi için bunlar kötü

ayrıca regl olman tatlı yemeni meşrulaştırmaz, tam tersi regl döneminde yediğin tatlı senin enerjini daha çok alır, seni daha çok ağırlaştırır, vücudunda su toplatır, seni şişirir

bol su içip özellikle regl döneminde karataya daha çok özen göstermelisin.

Son düzenleme:

Bu kadar sert çıkmana gerek yok daha yumuşak bir dille de anlatabilirdin. Dövseydin bir de tam olsaydı.

Son düzenleme:
Bu kadar sert çıkmana gerek yok daha yumuşak bir dille de anlatabilirdin. Dövseydin bir de tam olsaydı.

sana hakaret etmedim, kötü bir şey demedim, sadece senin iyiliğini istedim, ama madem istemiyorsun devam edebilirsin

sana hakaret etmedim, kötü bir şey demedim, sadece senin iyiliğini istedim, ama madem istemiyorsun devam edebilirsin

Ben beni düşündüğünü ve iyiliğimi istediğini biliyorum ama bu kadar sert çıkman gerçekten beni çok üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…