- 23 Haziran 2014
- 972
- 326
- 73
Ben beni düşündüğünü ve iyiliğimi istediğini biliyorum ama bu kadar sert çıkman gerçekten beni çok üzdü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sana hakaret etmedim, kötü bir şey demedim, sadece senin iyiliğini istedim, ama madem istemiyorsun devam edebilirsin
peki canım çok özür dilerim, sana kolay gelsin
1 yeşil elma, 2 kaşık yulaf, yumurta, tarçın, badem, kuru erik, iki hurma
kısacası evdeki sağlıklı malzemeleri karıştırıp fırına verince ortaya mükemmel bir kurabiye çıktı
Hmm anladım şimdi. Ben de bunun daha değişiğini yapmıştım. Seninkini de denemek isterim, çok güzel geliyor kulağa. Benim yaptığım da şöyle:
Ceviz, fındık, kaju rondoda iri olarak çekiliyor. Ardından hurma ve günkurusu kayısılar da doğranıyor. Kuru üzüm de var. Sonra bunların hepsinin üstüne yumurta beyazı ilave edilerek karıştırılıyor. Kaşık kaşık tepsiye dizilip fırına veriliyor.
Bu da gerçekten çok leziz oluyor ve ortaya sağlıklı bir kurabiye çıkıyor :)
1 yeşil elma, 2 kaşık yulaf, yumurta, tarçın, badem, kuru erik, iki hurma
kısacası evdeki sağlıklı malzemeleri karıştırıp fırına verince ortaya mükemmel bir kurabiye çıktı
Hmm anladım şimdi. Ben de bunun daha değişiğini yapmıştım. Seninkini de denemek isterim, çok güzel geliyor kulağa. Benim yaptığım da şöyle:
Ceviz, fındık, kaju rondoda iri olarak çekiliyor. Ardından hurma ve günkurusu kayısılar da doğranıyor. Sonra bunların üstüne yumurta beyazı ilave edilerek karıştırılıyor. Kaşık kaşık tepsiye dizilip fırına veriliyor.
Bu da gerçekten çok leziz oluyor ve sağlıklı bir kurabiye oluyor :)
ooo bu da çok güzelmiş harika
bunu da yapalım bakalım eşime okuyayım
bizim evde yemekleri mutfak işlerini genelde eşim yapar, ben pek bilmem, benim o yazdığım şekersiz unsuz kurabiyenin de aslında çoğunu o yaptı, yani o başımda bekledi anlattı, ben yapmaya çalıştım, sonra dayanamayıp elimden aldı :))
ben de rondodan geçirecektim o malzemeleri "olmaz rondoyla, elinde yapıp kendin yağını çıkaracaksın rondo tadını kaçırır" dedi. işten ve sporundan sonra tüm vaktini mutfakta geçiriyor, lisanssız aşçı
en kısa zamanda bunu da yapsın, çok teşekkürler, lezzetli görünüyor.
Kızlar regl ağrısını ne keser ilaç hariç
Sıcak su torbasını ayaklarının altına koyup biraz uzan. Geçer inşaallah.
Ne güzel :) ama sende eşine yardım et kuzu :)
ooo bu da çok güzelmiş harika
bunu da yapalım bakalım eşime okuyayım
bizim evde yemekleri mutfak işlerini genelde eşim yapar, ben pek bilmem, benim o yazdığım şekersiz unsuz kurabiyenin de aslında çoğunu o yaptı, yani o başımda bekledi anlattı, ben yapmaya çalıştım, sonra dayanamayıp elimden aldı :))
ben de rondodan geçirecektim o malzemeleri "olmaz rondoyla, elinde yapıp kendin yağını çıkaracaksın rondo tadını kaçırır" dedi. işten ve sporundan sonra tüm vaktini mutfakta geçiriyor, lisanssız aşçı
en kısa zamanda bunu da yapsın, çok teşekkürler, lezzetli görünüyor.
Akşama misafir gelecek bebeğim hiç yapamam ama çorap giydim ve canım çok yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?