Karatay dıyetı

sana hakaret etmedim, kötü bir şey demedim, sadece senin iyiliğini istedim, ama madem istemiyorsun devam edebilirsin

Ben her be yaparsam yapayım nefesini ensemde hissedeceğim doğruları da yanlışları da sen göstereceksin bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

DOĞRU

SALATA✅
SEBZE✅
MEYVE✅
BOL SIVI✅
KIRMIZI ET✅
BEYAZ ET✅
PEYNIR✅
ZEYTIN✅
DOMATES✅
SALATALIK✅
BOL YEŞİLLİK✅
BAKLAGIL✅
........

VE EN ÖNEMLİSİ BOL SPOR✅✅✅✅

YANLIŞ
DONDURMA❎
ÇİKOLATA❎
KOLA❎
CİPS❎
ASITLI İÇECEK(fanta,gazoz...vs.)❎
HAZIR PAKET ÜRÜNLERİ(kek,poaça,börek...vs.)❎
.......

Son düzenleme:
1 kupa Mısır püskülü çayı ve bol su

1 kupa limonlu zencefil çayı içilmedi

Son düzenleme:
Kimler burada bakalım :)

1 yeşil elma, 2 kaşık yulaf, yumurta, tarçın, badem, kuru erik, iki hurma

kısacası evdeki sağlıklı malzemeleri karıştırıp fırına verince ortaya mükemmel bir kurabiye çıktı

Hmm anladım şimdi. Ben de bunun daha değişiğini yapmıştım. Seninkini de denemek isterim, çok güzel geliyor kulağa. Benim yaptığım da şöyle:

Ceviz, fındık, kaju rondoda iri olarak çekiliyor. Ardından hurma ve günkurusu kayısılar da doğranıyor. Kuru üzüm de var. Sonra bunların hepsinin üstüne yumurta beyazı ilave edilerek karıştırılıyor. Kaşık kaşık tepsiye dizilip fırına veriliyor.

Bu da gerçekten çok leziz oluyor ve ortaya sağlıklı bir kurabiye çıkıyor :)

Son düzenleme:

Ikiside göze ve kulağa çok hoş geliyor denemek lazım :)

1 yeşil elma, 2 kaşık yulaf, yumurta, tarçın, badem, kuru erik, iki hurma

kısacası evdeki sağlıklı malzemeleri karıştırıp fırına verince ortaya mükemmel bir kurabiye çıktı

Göze çok hoş geliyor

1 adet kuru kayısı yedim

ooo bu da çok güzelmiş harika
bunu da yapalım bakalım eşime okuyayım
bizim evde yemekleri mutfak işlerini genelde eşim yapar, ben pek bilmem, benim o yazdığım şekersiz unsuz kurabiyenin de aslında çoğunu o yaptı, yani o başımda bekledi anlattı, ben yapmaya çalıştım, sonra dayanamayıp elimden aldı :))
ben de rondodan geçirecektim o malzemeleri "olmaz rondoyla, elinde yapıp kendin yağını çıkaracaksın rondo tadını kaçırır" dedi. işten ve sporundan sonra tüm vaktini mutfakta geçiriyor, lisanssız aşçı

en kısa zamanda bunu da yapsın, çok teşekkürler, lezzetli görünüyor.

Son düzenleme:

Ne güzel :) ama sende eşine yardım et kuzu :)

Ikinizin tarifini de ramazandan sonra inşallah deneyeceğim :)

Kızlar regl ağrısını ne keser ilaç hariç

Sıcak su torbasını ayaklarının altına koyup biraz uzan. Geçer inşaallah.

Akşama misafir gelecek bebeğim hiç yapamam ama çorap giydim ve canım çok yanıyor

Ne güzel :) ama sende eşine yardım et kuzu :)

beni istemiyor ki, o mutfağa girdiğinde kendini kaybediyor, etrafta kimseyi istemiyor, böyle bir ressam resmini yaparken sessiz sakin bir ortamda kendinden geçer ya o da öyle mutfak onun yaratım alanı.

ben de yapıyorum, yavaş yavaş kırmızı et ve tavuk yemeklerini öğrendim mecburen karatay için, ağzıma kırmızı et ve tavuk hindi sokmazdım önceden, sadece balık yerdim.

hem yemek yapmayı da hiç aramam, evlenmeden önce yurtta kalıyordum yurt yemekleriyle idare ederdim, ondan önce annem babam yapıyordu, evlenince çok zorlandım zaten hiç yapamıyorum yemek falan. yavaş yavaş öğreniyorum yalnızken. eşim varken de mutfağa hiç sokmuyor. sen sadece benden önce ve sonra mutfağı temizle diyor.

:) kolay gelsin diyeyim ikinize de.
Rondonun tadını kaçırdığını düşünmemiştim ama haklı olabilir.

Akşama misafir gelecek bebeğim hiç yapamam ama çorap giydim ve canım çok yanıyor

O zaman kalınca bir çorap giy, ya da iki çorabı üst üste giy ki sıcak tutsun. Ne demiş eskiler "Ayağını sıcak tut, başını serin, sonra düşünme derin derin." Gerçekten çok doğru bir söz. Çoğu hastalık ayaklar hep taşa bastığı için ya da sıcak tutulmadığı için oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…