O zaman kalınca bir çorap giy, ya da iki çorabı üst üste giy ki sıcak tutsun. Ne demiş eskiler "Ayağını sıcak tut, başını serin, sonra düşünme derin derin." Gerçekten çok doğru bir söz. Çoğu hastalık ayaklar hep taşa bastığı için ya da sıcak tutulmadığı için oluyor.
O zaman kalınca bir çorap giy, ya da iki çorabı üst üste giy ki sıcak tutsun. Ne demiş eskiler "Ayağını sıcak tut, başını serin, sonra düşünme derin derin." Gerçekten çok doğru bir söz. Çoğu hastalık ayaklar hep taşa bastığı için ya da sıcak tutulmadığı için oluyor.
Herkese hayırlı iftarlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iftarda arkadaşıma davetliyim. Insaallah sağlığımı bozacak şeylerden yemem. Korkuyorum biraz.
Merhaba kızlar,
Ben de dün karataya başladım. Amacım son 2 sene içinde aldığım 20 kiloyu vererek eski fit görünümüme kavuşmak.
bugün yediklerimi yazıyorum:
kahvaltıda iki adet haşlanmış yumurta, beyaz peynir, söğüş domates salatalık, yeşil zeytin, çay
ara bir avuç ceviz
akşam iki adet biber dolması bulgurlu, yoğurt
artı bol su içiyor ve yürüyüi yapıyorum. belki bana öyle geiyor ama daha 2 günde karnm çekildi sankiTabii eski yememle arada dağlar var şimdi =)
Hoşbulduk =) Bu konuda bayağı aktif olacağım çünkü çok kararlıyım kilo vermekte. Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşların tanıdıkların şaşırmalarından, ne kadar kilo almışsın inceciktin demelerinden bıktımArtı gerçekten giyecek hiç kıyafetim kalmadı. Herşey düdük gibi oluyor :/ Ve son darbe, erkek arkadaşımın aşkımm eski rismlerimize bakıyordum da gerçekten çok farklıymışsn o zaman demesi (( aldım gazımı
karatay uyguluyorum ancak kitaplarını okumadım. programda canlı yayında izleyinc bir fikir edindim. onu uyguuyorum.
özellikle akşam yemekleri için karatay mutfağı önerilerinizi bekliyorum o yüzden.
ara öğün yapıyor musunuz bir de, neler yiyorsunuz?
Hoşbulduk =) Bu konuda bayağı aktif olacağım çünkü çok kararlıyım kilo vermekte. Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşların tanıdıkların şaşırmalarından, ne kadar kilo almışsın inceciktin demelerinden bıktımArtı gerçekten giyecek hiç kıyafetim kalmadı. Herşey düdük gibi oluyor :/ Ve son darbe, erkek arkadaşımın aşkımm eski rismlerimize bakıyordum da gerçekten çok farklıymışsn o zaman demesi (( aldım gazımı
karatay uyguluyorum ancak kitaplarını okumadım. programda canlı yayında izleyinc bir fikir edindim. onu uyguuyorum.
özellikle akşam yemekleri için karatay mutfağı önerilerinizi bekliyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?