Karatay dıyetı

Iftarda sadece 1 kase çorba içip kalkacağım ceza bana 😭😭😭 dün 90.1 iken bu gün 91.3 😭😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Spordan kaynaklanabilir kilo alman kaslar şişmiş olabilit,bugünlük su tutmuş ödem toplamış olabilir vücudun. Bir de vücut belli bir kilo verdikten sonra sarkmamak vücudu toplamak amacıyla kilo vermeyi durdurup hatta alıyormuş diye duymuştum. Yani moralini bozma yarın daha az çıkarsın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gün oruç tutmadım ada çayı ve bol su içtim ama yine şişim ya 😭😭

veeee 3 beyazdan uzak durmak(un,şeker,tuz)

Karatay hiçbir zaman tuzdan uzak durun demez. Sadece kaya tuzunu tercih etmemizi söyler.

Prof. Dr. Ahmet Aydın'ın "Tuz dost mu, düşman mı? " başlıklı makalesini okumanızı tavsiye ederim. Uzun bir makale ama çok önemli bilgiler içeriyor.

Bu gün oruç tutmadım ada çayı ve bol su içtim ama yine şişim ya 😭😭

Bol sıvı tükettin, tamam iyi güzel de, eğer idrara çıkmadan tartildiysan da kilon fazla çıkmış olabilir.

Bol sıvı tükettin, tamam iyi güzel de, eğer idrara çıkmadan tartildiysan da kilon fazla çıkmış olabilir.

Yok canım lavaboya girdikten sonra tartıldım

Iftarda bol su ve çorba

Yarım kase yayla çorbası
4 adet köfte
1 bardak ayran

Kimler neler yapıyor bakalım fıstıklar :) ❤️

Yok canım lavaboya girdikten sonra tartıldım

Anladım. Olabilir. Her sey olabilir. Her gun tartildiginda mutlaka bir seyler degisik gidebilir. Bir bakarsin 1 kg birden vermissjn, havalara ucarsin. Ya da bir balarsin 1 kg birden almissin dunyan yikilir. Günlük tattilmanin en büyük zarari da bu iste. O yuzden bence sen o tartiyi dolabin icine yuksek bir yerlere falan koy ki her gun her gun cikarmaya usenesin, sadece haftada bir cikarip tartilasin. Hatta rejim yapan bazi kisiler 1 ayda bir tartilir. Bunu bir şekilde yenmelisin bence.

Keşke tartı benim olsaydı dolabın en üstüne koyardım ama malesef tartı abimin kuzu ya bende de her gün iftardan önce ve sabah tartılmak alışkanlık olmuş

O zaman tarti banyosaysa mesela tuvalet ve el yikama vs sebebi disinda banyoya gitme yasagi koy kendine. Tartinin yakinina yaklasmamaya calis. Yani uzuluyorsun sonra, ondan diyorum.

O zaman tarti banyosaysa mesela tuvalet ve el yikama vs sebebi disinda banyoya gitme yasagi koy kendine. Tartinin yakinina yaklasmamaya calis. Yani uzuluyorsun sonra, ondan diyorum.

Bak bu güzel fikir bundan sonra tartı günüm PAZAR

Bak bu güzel fikir bundan sonra tartı günüm PAZAR

Cok guzel. Pazar günü özellikle harika bir secim. Ben de pazar tartilmak isterdim ama ilk diyete basladigim gun carsamba olduğu için carsamba tartiliyorum. Bir de cuma grubuna katilip bildirim yaptigim icin de mecbur cuma da tartiliyorum. Haftada 2 gun. Ama aslinda iki gun de tartilmadan direkt sirf pazar gunu tattilmayi cok isterdim. Cunku boylelikle haftasonu daha duzgun, kacamaksiz beslenirdim.

Klasik karatay kahvaltısı ve bol su

Iftar
Ezogelin çorba
Biraz bulgur pilavı
Türlü
Yoğurtlu nohutlu buğday(içinde 1 t k keten tohumu)

Iftardan 1 saat sonra 2 adet şeftalili form çayı

Çaydan 1 saat sonra 1 top sade dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…