- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- 43
Duramıyorum biri beni durdursun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haftada bir tartıl canım
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Spordan kaynaklanabilir kilo alman kaslar şişmiş olabilit,bugünlük su tutmuş ödem toplamış olabilir vücudun. Bir de vücut belli bir kilo verdikten sonra sarkmamak vücudu toplamak amacıyla kilo vermeyi durdurup hatta alıyormuş diye duymuştum. Yani moralini bozma yarın daha az çıkarsın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
veeee 3 beyazdan uzak durmak(un,şeker,tuz)
Bu gün oruç tutmadım ada çayı ve bol su içtim ama yine şişim ya 😭😭
Bol sıvı tükettin, tamam iyi güzel de, eğer idrara çıkmadan tartildiysan da kilon fazla çıkmış olabilir.
Yok canım lavaboya girdikten sonra tartıldım
Anladım. Olabilir. Her sey olabilir. Her gun tartildiginda mutlaka bir seyler degisik gidebilir. Bir bakarsin 1 kg birden vermissjn, havalara ucarsin. Ya da bir balarsin 1 kg birden almissin dunyan yikilir. Günlük tattilmanin en büyük zarari da bu iste. O yuzden bence sen o tartiyi dolabin icine yuksek bir yerlere falan koy ki her gun her gun cikarmaya usenesin, sadece haftada bir cikarip tartilasin. Hatta rejim yapan bazi kisiler 1 ayda bir tartilir. Bunu bir şekilde yenmelisin bence.
Keşke tartı benim olsaydı dolabın en üstüne koyardım ama malesef tartı abimin kuzu yabende de her gün iftardan önce ve sabah tartılmak alışkanlık olmuş
O zaman tarti banyosaysa mesela tuvalet ve el yikama vs sebebi disinda banyoya gitme yasagi koy kendine. Tartinin yakinina yaklasmamaya calis. Yani uzuluyorsun sonra, ondan diyorum.
Bak bu güzel fikir bundan sonra tartı günüm PAZAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?