Karatay dıyetı

Ya ben düzendeydim ne olduğunu anlamadım en son 90.7 idim dün 90.9 bu gün 91.1

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hergün tartıya çıkılmaz haftada 1 gün belirle, illa pazartesi olmasına gerek yok haftasonu kaçıyo bazen yemekler, haftaiçi cuma yap mesela ben mesela hafta içi daha rahat diyet yaparım.

4 günde 1 kg dan fazla kilo vermeyi beklemeniz yanlış olur, şok diyet yapmıyosunuz sonuç olarak 4 günde 1kilo gayet başarılı. karatayı diyet olarak görmeyin, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam olarak görmelisiniz, karataya göre beslendiğiniz zaman zaten otomatik olarak kilo veriyosunuz. ama bu 1 ayda 10 kilo diyetleri gibi saçma diyetlerden değil

Hergün tartıya çıkılmaz haftada 1 gün belirle, illa pazartesi olmasına gerek yok haftasonu kaçıyo bazen yemekler, haftaiçi cuma yap mesela ben mesela hafta içi daha rahat diyet yaparım.

Tartılma günüm pazarda ama ben dayanamıyorum :)

iPhone'den gönderildi.

Çok haklısın ben 2,5 ayda Karatayla 4,5 kilo verdim ama Şuan nedenini anlamadığım bir şekilde kilo vermem durdu tam 91.0 çıktım

iPhone'den gönderildi.

Çok haklısın ben 2,5 ayda Karatayla 4,5 kilo verdim ama Şuan nedenini anlamadığım bir şekilde kilo vermem durdu tam 91.0 çıktım

iPhone'den gönderildi.

seninki de biraz yavaşmış, ama kaçamaklarından kaynaklanıyo muhtemelen sen bana kızdın ama o sıra börek çörek pilavlar havada uçuşuyodu, ben de daha fazla sesimi çıkarmadım

bi de şuan oruç tutuyosanız kilo vermek zor en azından sabit kalmaya çalışın çünkü sahur ve iftar saatleri arası çok kısa ve tabiki sahur leptinin en iyi çalıştığı saatlerde yapıldığı için kilo vermenin durması normal.

Iftarda yediklerimi yazıyorum
Sahurda da karatay kahvaltısı yapıyorum
Sanırım yine işe yaramıyor

iPhone'den gönderildi.

Son düzenleme:
Iftarda yediklerimi yazıyorum
Sahurda da karatay kahvaltısı yapıyorum
Sanırım yine işe yaramıyor

iPhone'den gönderildi.

ramazanda kilo vermen zor sadece karatay yaparken değil genel olarak insanların ramazanda kilo veririm düşüncesi yanlış zaten, sen öyle düşünüyosun demiyorum okuyan arkadaşlara bilgi olsun, dediğim gibi en azından sabit kalmaya çalış, yemek saatleri çok önemli biliyosun ama ramazanda uyulamıyor haliyle o yüzden veremedim diye üzülme, almadım diye sevinmeye bak bence.

Haklısın canım

iPhone'den gönderildi.

evet, bunu yeni bir yaşam ve beslenme tarzı olarak görüyorum, zaten kitabını da okumaya başladım. bilinçli bir program uyguamaya çalışıyorum. ancak kilom fazla. kısa zamanda inanılmaz kilo aldım ve dolayısıyla kilom da bu kdr fazla olunca daha hızlı kilo kaybedebilecğimi düşündüm. tabii önemli olan kalıcı olması :) gene de ilk etapta bir 10 kilo atsam öyle mutlu olacağım ve beni motive edecek ki...

ilk etapta normalde karataya uygun ve izin verilen, mesela sütle birlikte meyve, 2 kaşık bulgur gibi şeylerden kısarsan emin ol hızlı verirsin zaten
ben kendimden örnek veriyim, zaten ekmek yiyen bi insan değilim o yüzden ekmeği hayatımdan çıkarma gibi bi problemim olmadı mesela, beni zorlayan meyve ve akşam 8den sonra yemek yememek oldu, meyveyi çok severim ama mümkün mertebe yememeye çalıştım, akşam da acıkınca kendimi sokağa atıp yürüyüş yaptım gelince de 1 bardak sütle nefsimi körelttim, spor çok önemli öyle ağır değil 45dk yürüyüş inan çok işe yarıyor ben 1,5 haftada 3,5 kilo verdim

bi de karatay yasaklarla dolu bi diyet değil, bana geçenlerde 1 tane pirinç tanesi diyeti bozuyo leptini bozuyo dediler öyle bişey olabilir mi mesela akla mantığa aykırı zaten beyninizi ve vücudunuzu rahatlatın, ben sağlıklı besleniyorum diyerek. bu bayramda da o mis gibi babaannemin baklavasından yememeye hiç niyetim yok vallahi ayıp bi kere , akşam yemeğinden kısarım o baklavayı yerim strese girmeye gerek yok inanın daha hızlı sonuç alırsınız böylelikle

Tüm söylediklerinde haklısın canım akşam yemeğinden kısarız sevdiğimiz tatlıdan az da olsa yeriz :)

iPhone'den gönderildi.

nasıl gidiyor esmacım, karataya ve spora devam
bol hareket bol devinim
öyle moda girdim ki oturduğum yerden bile popomu sıkıp bırakıyorum kalça egzersizi güya hiç boşa vakit geçmesin moduna girdim

nasıl gidiyor esmacım, karataya ve spora devam
bol hareket bol devinim
öyle moda girdim ki oturduğum yerden bile popomu sıkıp bırakıyorum kalça egzersizi güya hiç boşa vakit geçmesin moduna girdim

Iyi gitmeye çalışıyor reglim bitti oruca devam sayfada tek başıma takılıyorum

iPhone'den gönderildi.

KARATAY DIYETI UYGULAMAK ISTEYENLER BUYURSUNLAR YARDIMCI OLURUZ :)

iPhone'den gönderildi.

Son düzenleme:
Bugün felaket susadim. :/ Rabbim susuzlukla ve açlikla kimseleri imtihan etmesin. Çok zor... Hele ki disarda gunes altında calismak zorunda olanlar. Allah herkese yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…