• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karatay dıyetı

1)Niye omlet özellikle yağsız? Sağlıklı tereyağ Karatay diyetinin en temel taşıdır. Yağsız olmaz! Mutlaka ya tereyağ ya zeytinyağ kullanmak gerek.
2)Sabah meyve yenebilir 1 porsiyon. Ozellikle Mayis ve Haziran aylarında erik, çilek, kayısı, şeftali, böğürtlen en bol yetişen meyveler arasında yer alır. Her sabah bunlardan bir porsiyona kadar yemek güzel olur. Çünkü bildiğimiz gibi Karatay diyeinde gün içinde baska bir zamanda meyve yemiyoruz. Sadece sabah kahvaltısında izin var.
3)Ve yine sabah kuruyemiş de güzel olur, peynirin yanında özellikle.

Diger öğünlerinde neler var?

Omleti annem yaptı o yüzden yağsızdı.öğlende yoğurtlu çorba içtim. O kadar

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Hayır :) babam diyet yapmamı istemiyo :(

Benim de öyle. Kavga gürültü geldik bugünlere. Arada yine laf işitsem de, çok şükür onlar da alıştılar, çok fazla üstüme gelmiyorlar artık. Kendi halime bıraktılar beni yani. :))

Benim de öyle. Kavga gürültü geldik bugünlere. Arada yine laf işitsem de, çok şükür onlar da alıştılar, çok fazla üstüme gelmiyorlar artık. Kendi halime bıraktılar beni yani. :))

Aynen benim babam da kendi Halim'e bıraktı beni sonunda ama bu sefer de annem başladı

Öğlen : 1 kase arpa şehriye çorbası ve bol su

Arpa Şehriye, tel sehriye gibi seyler işlenmiş gidalar olduklari icin tercih etmememiz lazim. Mesela bugun annem arpa sehriye yapmis brn sadece maydanozlu yagli suyundan ictim.

Dünde yoğurt çorbası içmiştim

Bugun Kahvaltida ne yedin? Sadece ogle ile mi basladin gune? Istersen ogle ile kahvaltiyi birliestirebilirsin ama luten az yeme. Sirf corba ile karin doymaz. Bu bir gercek.

Son düzenleme:
Arpa Şehriye, tel sehriye gibi seyler işlenmiş gidalar olduklari icin tercih etmememiz lazim. Mesela bugun annem arpa sehriye yapmis brn sadece maydanozlu yagli suyundan ictim.

Karatay diyeti ile 2 kilo verdim ve yanında ödem söktürücü çay içtim :)

Back
X