Karatay diyeti

duyci

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
777
679
303
Antalya
iyi günler arkadaşlar karatay diyeti yapıyorum, daha önce bu diyeti yapıp baya kilo vermiştim.
Şimdi tekrar başladım bu 2. gün ilk günlerde hiç tatlı alınmadığı için çok aşırı tatlı yeme isteği oluşuyor ben de bu zamanlarda başka şeyler yemeye çalışıyorum mesela yoğurt, ceviz gibi.
Ancak bir sorum var, mesela gece gece canım çok tatlı istedi ben de 1 bardak ayran içtim sizce gece içmek diyeti engeller mi ?
mesela akşam 10 dan sonra neler yapılabilir bu durumda ?

ben 2,5 ay karatay diyetiyle günde 5 km yürüyerek geçen sene 10 kilo verdim.doğum sonrası kilolarımı.5 kilosunu tekrar aldım.karatay diyeti yaparken ilk hafta gece acıkarak.çok zorlanmıştım.ısrarla birşey yemedim karnımın gurultusuna uyudum hatta.ama bir haftadan sonra mide alışıyor.acıkmıyorsun.direnmeni tavsiye ederim.sen daha öncede bu diyeti yapmışsın.birde şöyle açıklayayım.karatay diyetine göre gece ayran içmen çok yanlış çünkü ayranda protein var saf bi içecek değil.lenin hormonunun salgılanmasını engelleyebilir.fakat diğer günde 5 ögün beslenilen diyetlere görede çok normal.hatta onlar gece yatmadan meyve bile yazıyorlar.karar senn.

bitki çayları dışında herşey leptini engeller

tatlı isteği omega 3 eksikliğinden kaynaklanır

yazdığınız sayfada gördüğüm kadarı ile paylaşım olmuyor bizim topiğimize gelirseniz yardımcı oluruz size

KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Back
X