- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #2.201
Şöyle kızlar 1 tabak pırasa yedim gün içinde suyumu kahvemi içtim. Oğlum hasta sağlık ocağına götürdüm eczane de gitmisken tartilayim dedim. 74 çıktı tak diyetok karna 4 kilo fark eder mi yahuu
Yok canim o kadar olmaz tabii yediklerinde tursu ayran vs varsa anlik şişlik olabilir ..Kızlar yarım saat önce yemek yedik diyelim 2 lt su içilmis halde tartılınca tartı 4 kilo fark eder mi
1 gun once 70 çıktım kizzYok canim o kadar olmaz tabii yediklerinde tursu ayran vs varsa anlik şişlik olabilir ..
Ben en iyisi pazartesi günü aç tartilim yineAyni tartida tartil canim surekli . 4 kilo farketmez max iki kilo farkeder ac tok
Yok yok tarti bozuk1 gun once 70 çıktım kizz
Çok doğru bebeğim bencede. Ben bazen makarna pilav 2 kasik alıyorum ki sonradan saldirmayayim diye. Daha uzun süre tok kalıyorum öyleKizlar tv de bi dr dinledim sebzenin yaninda et yerseniz daha cok tutar diyor .. hatta iki kasik makarna 2 kofte yerseniz sizi daha cok tok tutar diyor...aslinda dogry beskenirseniz aclik hissetmeyeceksiniz diyor..
Eşim işini düzeltir duzeltmez tartı alicam kendime.Yok yok tarti bozuk))
Insallah canim Rabbim gonlune göre versin ...Eşim işini düzeltir duzeltmez tartı alicam kendime.
Hangi takım canımBen bu hafta diyet gruplarinda listeye girdim daha cok tutuyorum kendimi.. takima sorumlu olunca daha iyi oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?