- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #2.241
Gitmedikler canım ne zaman gidecekleri de belli değilGünaydın kızlar.
cnm 2 kilo rahat fark eder. ama bence sen doğru tartılsan evde tuvaletten sonra ince kıyafetlerle kesin 6 lı rakamları görürsün. uygun bir tartı al bence. çok kısınca yaramaz erkek milletine
geçmiş olsun afiyet olsun
63 görüp hamile kalmak
günaydın. abowwww poğaça olmayaymış iyiymiş. neyse sana ceza 30 dakika ek spor
Ak kelebek cnm misafirlerin gitti mi??
benim genelde midem doluyken oluyor ondan merak ettim canım çok sağolişte ona çok dikkat etmedim. ama diyelim bi gün günde 2-3 kere 3-4 saniyelik çarpıntı olurken, başka bir gün hiç olmadığı oluyordu.
Ee inş hamsi olursunyok canım öyle değil gerçekten çok zor durumda şuan elektrik şu telefon faturasi bekliyor. Tartı desem sana da tartı nada dicek
Gitmedikler canım ne zaman gidecekleri de belli değil
günaydın. abowwww poğaça olmayaymış iyiymiş. neyse sana ceza 30 dakika ek spor
Ak kelebek cnm misafirlerin gitti mi??
Vallahi yemeseydim biliyorum kriz geçirip bir tepsi yiyecektim. o sebeple tatmak durumunda kaldım.
akşama leslie yaparım. bu öğle arasında da yürüyüş yaptım.
inşallahh canımmanladım cnm inş Rabbim hayırlı kapılar açar da feraha kavuşursunuz
misafir varken diyet gerçekten zor. bir de insanın kendi annesi babası olunca daha rahat oluyor da eşin ki olunca biraz diken üstünde oluyor. kolaylıklar dilerim sana.
benimde babam sık gelir bana o gelince diyet bi hayli zorlaşıyor benim için çünkü hep yöresel yemekler istiyor bende yapınca canım çekiyor bende yemeye başlıyorumanladım cnm inş Rabbim hayırlı kapılar açar da feraha kavuşursunuz
misafir varken diyet gerçekten zor. bir de insanın kendi annesi babası olunca daha rahat oluyor da eşin ki olunca biraz diken üstünde oluyor. kolaylıklar dilerim sana.
benimde babam sık gelir bana o gelince diyet bi hayli zorlaşıyor benim için çünkü hep yöresel yemekler istiyor bende yapınca canım çekiyor bende yemeye başlıyorum
offf offf antep yemekleriii hiç demeeeeeeben de bu hafta annemlerdeyim. annem neler yapıyor neler
Antepliyim bir de düşün. yemeyip tutuyorum. sonra eşim diyor ki hadi tatlı yemeye gidelim, kardeşim diyor ki memlekete geldiğimden beri baklava yemedim alıp geleyim yiyelim diyor. hadi ben nefsime hakim oldum yemdim, bu defa da bir tane yese nolacak hadi ye tadına bak bla bla..
annem 53 kilo
kardeşlerim ikiz 25 yaşındalar 40kilo biri diğeri 48 kilo
eşim de 80 falan.
onlara hava hoş. olan bana oluyor. ben hemen kilo alıyorum.
offf offf antep yemekleriii hiç demeeeeeebende malatyalıyım bizimde yemekler hep bulgurlu yağlı yağlı )
tahmin edebiliyorum bitane yehep o bitaneden oluyor herşey insan kendini tutamıyor
aynen canım bişeyi ağzıma atarken gün içinde ne yedim diye bi gözden geçiriyorumdurumumuz nerdeyse aynıyağlı salçalı falan ohh kış günü de iyi gidiyorlar.. ama yemiyoruz yediklerimize sayıyoruz di mi cnm
Merhaba canım aralr 5 saat olmalı su çay ( Şekersiz ) bitki çayı türk kahvesi soda serbest canımMerhabalar kızlar bende iki gündür karatay diyetini yapmaya çalışıyorum yemek araları 4 saat mi yoksa 6 saat mi çözemedim hic bir sey yenmicek peki sudami icilmiyor o arada ?
Bu arada araniza gelebilir miyim?
Afiyet olsun canim güzel olmus
- Bugün menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
1 közlenmiş kirmizi biber
9 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1 incir
1 hurma
5 findik
Aksam 17.30
1 adana
Bool salata
2 lt su ve maydanoz suyu ictim...
60 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
20 dakika eliptik yapildi.
5 dakika twist yapildi ..
Acmiyim evet açım
Misafirler duruyormu hala canımBende yazayım menü
Sabah 12.00
Soğanlı yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 bardak süt
Yer fıstığı
1 elma
Akşam 18.30
1 tabak domates çorbası
1 tabak kapuska
Yoğurt
Kahve
Su 2.5 lt
Spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?