Karatay Günlüğüm

Merhabalar kızlar bende iki gündür karatay diyetini yapmaya çalışıyorum yemek araları 4 saat mi yoksa 6 saat mi çözemedim hic bir sey yenmicek peki sudami icilmiyor o arada ?
Bu arada araniza gelebilir miyim?

hoş geldin aramıza

çok geçmiş olsun. Rabbim bol bol şifa versin inş. o şuruplar çok güzel toparlar

Günaydın kızlar. Cokk keyifsizim. Büyük ihtimalle 1 aya evi taşıyoruz. Şu Etrafimda ki dedikodudan kaostan beslenen insanlar dan kurtulmak istiyorum bir an önce

bak cnm daha öncede demiştim birilerini çok takıyorsun. hiç takma eğlensin dursunlar. hem bak evi de taşıyormuşsun ne mutlu sana.

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 72.800 ile listeye girmistim diyet gruplarında bugun 71.700 gordum cok mutlu oldum bakalim pazartesi ne diyecek tarti ?
maşallah harika ya..
ben bu hafta berbat gidiyorum pazartesiye göre artıdayım ve moralim baya bozuk. sabit kalsam böyle demezdim belki. kadı ki menülerim de çok farklı değil. inş regl gelir de biran önce adaptem bozulmadan devam edebilirim.

Evet çok takıyorum ya çok haklısın. Suan eşim kira için para denklestirmeye çalışıyor. Adamın işi yok bizim iki ayagimizi bir pabuca koyuyorlar. Evet maddi olarak zorlanicaz ama kafamiz rahat olacak

Kizlar aksama ne yemek yapacagimi bulamadigimdan su saat oldu ac geziyorjm 9 da kahvalti yapmistim ne yemek yapacam hala fikrim yok. Diyette olmasaydim bi manti yapmıştım. Veya makarna
Ben brokoli salatası yapacam canim mercimek salatası yapabilirsin hem doyurucu yada yoğurt yap sarımsaklı üstüne iki yumurta koy suda pişirilmiş üstü Ne kırmızı biberli naneli yağ biz çılbır deriz oda hem nefis hem doyurucu

Iyi akşamlar arkadaşlar ilk menümü paylaşayım
Kahvalti Saat 12.00
tereyağlı biberli 2 haşlanmış yumurta
1 k.k süzme peynir
10 a yakın zeytin
2 küçük dilim çavdar ekmegi
yarim salatalık
ili dal marul
2 fincan sekersiz cay
Ara 15.30
Sekersiz cay
Ara 17:30 2 si bir arada kahve
bir kaç findik
Akşam yemeği 18:30
5 kaşık salçalı bulgur pilavi
3 nugget
1 kase salata
1 kase az şekerli komposto
Az sonra çay demlerim yanindada kucuk kase tuzsuz fistik bir kacta fındık yerim
Bir fincan da yesil çay içip kapanışı yaparim insallah .

Menüm
Sabah saat 9.30
Menemen çay peynir zeytin ceviz salatalık
Ara sütlü kahve bir hurma
Akşam saat 5
Bi tabak tavuklu çorba brokoli salatası
Akrabaya gidiyoruz şimdi çayı orda iceriz muhtemelen
Yarın görüşürüz guzellikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…