- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #2.261
TeşekkürlerMerhaba canım aralr 5 saat olmalı su çay ( Şekersiz ) bitki çayı türk kahvesi soda serbest canım
Tabi ki katılabilirsin
Merhabalar kızlar bende iki gündür karatay diyetini yapmaya çalışıyorum yemek araları 4 saat mi yoksa 6 saat mi çözemedim hic bir sey yenmicek peki sudami icilmiyor o arada ?
Bu arada araniza gelebilir miyim?
Menü
Bugün çok karışıktı küçük kızım hastaydı torunum çok huysuzdu tavuklu çorba yaptım hasta kızım için patates yemeği kıymalı ve pirasali börek yaptım hepsinden biraz yedim kızım çok kustu doktor mide bağırsak enfeksiyonu demis sürüp ve pastil vermiş bugün beni affedin kizlar
Sizi seviyorum
Günaydın canımGünaydınlar kizlar
Evet canım ve be Zaman gidecekleri belli değilMisafirler duruyormu hala canım
Hayirli olsun canim kış evi tasimak biraz zor olur..Günaydın kızlar. Cokk keyifsizim. Büyük ihtimalle 1 aya evi taşıyoruz. Şu Etrafimda ki dedikodudan kaostan beslenen insanlar dan kurtulmak istiyorum bir an önce
Günaydın kızlar. Cokk keyifsizim. Büyük ihtimalle 1 aya evi taşıyoruz. Şu Etrafimda ki dedikodudan kaostan beslenen insanlar dan kurtulmak istiyorum bir an önce
maşallah harika ya..Gunaydin kizlar
Gecen hafta 72.800 ile listeye girmistim diyet gruplarında bugun 71.700 gordum cok mutlu oldumbakalim pazartesi ne diyecek tarti ?
Evet çok takıyorum ya çok haklısın. Suan eşim kira için para denklestirmeye çalışıyor. Adamın işi yok bizim iki ayagimizi bir pabuca koyuyorlar. Evet maddi olarak zorlanicaz ama kafamiz rahat olacakbak cnm daha öncede demiştim birilerini çok takıyorsun. hiç takma eğlensin dursunlar. hem bak evi de taşıyormuşsun ne mutlu sana.
maşallah harika ya..
ben bu hafta berbat gidiyorum pazartesiye göre artıdayım ve moralim baya bozuk. sabit kalsam böyle demezdim belki. kadı ki menülerim de çok farklı değil. inş regl gelir de biran önce adaptem bozulmadan devam edebilirim.
Evet çok takıyorum ya çok haklısın. Suan eşim kira için para denklestirmeye çalışıyor. Adamın işi yok bizim iki ayagimizi bir pabuca koyuyorlar. Evet maddi olarak zorlanicaz ama kafamiz rahat olacak
Aminn canım inşallahAllah kolaylık versin inş cnm
Ben brokoli salatası yapacam canim mercimek salatası yapabilirsin hem doyurucu yada yoğurt yap sarımsaklı üstüne iki yumurta koy suda pişirilmiş üstü Ne kırmızı biberli naneli yağ biz çılbır deriz oda hem nefis hem doyurucuKizlar aksama ne yemek yapacagimi bulamadigimdan su saat oldu ac geziyorjm 9 da kahvalti yapmistim ne yemek yapacam hala fikrim yok. Diyette olmasaydim bi manti yapmıştım. Veya makarna
Yumurtayi oyle yiyemem kiBen brokoli salatası yapacam canim mercimek salatası yapabilirsin hem doyurucu yada yoğurt yap sarımsaklı üstüne iki yumurta koy suda pişirilmiş üstü Ne kırmızı biberli naneli yağ biz çılbır deriz oda hem nefis hem doyurucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?