- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #2.821
İnşAllah ya ben kızımı Doğum yaptıktan sonra ilk Karatay a başladım hemen ilk hafta 3 kg gitmişti şimdi öyle değil yani kilom da fazla aslında ama hızlı gitmiyor. Bilmiyorum niye bu da bende motive düşürüyorYaparız neden yapamayalım canım
Burdayim sutlac yapiyordum :)))
abbowwww kv zayıflamış mı?? sana en büyük motive bu olmalıKizlar henuz net olmasada muhtemelen yaza dogru kaynim nisan yapacak orda sisman elti olmak istemiyorumkv dede zayifladi zaten
Evet malesef hemde dogum yaptifim gun basladi :)) zaten bilerek yapti eminimabbowwww kv zayıflamış mı?? sana en büyük motive bu olmalısanırım ben hasetimden çatlrdım. ona göre sütlaç yeme sakın
Evet malesef hemde dogum yaptifim gun basladi :)) zaten bilerek yapti eminim
Evet sisman olan eltim denmesini istemiyorum :))ay çok fenaymış. zayıfla kız inada inat
Senin daha çok gaza gelmen lazım dimiKizlar henuz net olmasada muhtemelen yaza dogru kaynim nisan yapacak orda sisman elti olmak istemiyorumkv dede zayifladi zaten
Kesinlikle :)Senin daha çok gaza gelmen lazım dimi
1 ocak için hazırlıyorsun dimi kendiniKesinlikle :)
Gibi gibi :))1 ocak için hazırlıyorsun dimi kendini
Ya kilo ağırlığına metabolizmaya göre değişiyor bu kimisi 1 ayda 10 kilo verir kimisi 4Facede karataygrubunu inceliyorum kadin 26 gunde 8 kilo vermis
Ben bir suru diyet denedim sadrce karatyada kilo verdim ve cok hizli vermistim 3.5 ayda 20 kilo vermistimYa kilo ağırlığına metabolizmaya göre değişiyor bu kimisi 1 ayda 10 kilo verir kimisi 4
Merhaba hosgeldinMerhabalar
Arkadaşlar ben de daha önce Karatay yaptım. Baya vermiştim şimdi tekrar başlayacağım bu başlığı gördüm ben dw katılabilir miyimMerhaba hosgeldinMiyav_su ve ocak 1 de baslayacagiz insallah o kesinde bende dusunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?