Öğlen ekmeksiz çorbamı içtim şimdi kendimi daha iyib hissediyorum doydum da :) Ben hala tam oturtamadım diyet olayını kendimde. Moralim bozuluyor tam uymadığım için ama canım yasak olan şeyleri istiyor sürekli kendime engel de olamıyorum kızlar.
Gardrobum ağzına kadar tıka basa dolu ama elbiselerimin çoğu dar geliyor. Hiçbirini de atamıyorum zayıflayınca giyerim ben bu elbiselerimi çok seviyorum diye. Bir de yeni elbise alırsam bu kilolarım kalıcı olacak büyük beden giymek zorunda kalacakmışım gibi hissettiğim için yeni elbise de almak istemiyorum.
Bir kaç ay önce mecburiyetten bir pantolon aldım o da artık diğerlerinin önü kapanmıyordu. O da dar gelmeye başladı.Bir de pantolonu alırken kadına dedim 42 beden giyiyordum dar oldu 44 olursa kilo aldım dedim. 44 de dar geldi en son 46 beden alıp çıktım mağazadan. Önceleri ben 38 beden giyen bir insandım. Kilo aldığımı beynime de kabul ettiremiyorum bir türlü. Kendimi hala 38 beden sanıyorum. Aldığım kıyafetleri göz kararıyla alırdım hep yine aynısını yapıyorum ama hep dar geliyor kendimi zayıf sanıyorum
Diyet olayı imkansız yapamazmışım gibi hissetmeye başladım. Zor geldi bana. Motive de olamadım bir de ders çalışıyorum o zamanlarda canım acayip bir şeyler yemek istiyor kendime engel olamıyorumç Sıkıntıdan stresten kendimi yiyerek rahatlatıyorum hep. Sonra da kendimi suçlayıp zayıf güçsüz hissediyorum iradesiz davrandığım için. Napsam diye düşünürken bebek adımlarıyla ilerlememin daha kolay olacağına karar verdim. Öncelikle hiç su içmiyorum günde 1,5 lt su içmeyi alışkanlık haline getircem diyetten önce. Bir de ekmeği komple bıraktım başlangıç olarak. Ucundan bile almayacağım. Bu işi bir hafta boyunca başarınca karatayın diğer yasaklarını da yavaş yavaş uygulamaya başlayacağım. Birer birer bırakcam her şeyi. Tek düzenli yaptığım güzel iş de haftada 3 gün pilates yapıyorum. Buna da aynen devam etcem bakalım.