Merhaba arkadaslar daha oncede diyet basari oykulerinde bir baslik acmistim ve hikayemi oradan gorebilirsiniz neden bu denemeyi yapiyorum derseniz ne kadar spor da yapsam saglikli da beslensem birseylerin eksik veya yanlis oldugunu hissediyordum cunku bol su da ictigim halde kabizligim gecmiyor halsizligim oluyordu ve Sayin Canan Karatayin youtube daburdan izleyebilirsiniz Oteki Gundem programindaki konusmalarini dinledikten sonra bi aydinlanma oldu diyebilirim. Daha once az yagli sekersiz kalori hesapli yasamima devam ederken birden ister istemez ekmek ve karbonhidrati arttirdigimi (pirinc patates asla yemem dolma disinda - kepekli makarna ve bugday ekmegi spor yaptigim icin)ve bununla beraber sekerli gidalari (kahvaltida recel bal tahin pekmez arada bir biskuvi kurabiye)hayatima yeniden almaya basladigimi farkettim ne de olsa saglam spor yapiyorum! (haftada en az uc gun agirlik calisma karin calismasi ve kardiyo) diyerekten rahatca yiyordum ceviz findik fistik tarzi seyleri de cok yagli diye azaltmistim. Canan haniminda dedigi gibi faydali yaglari hep ocu gibi anlattilar yillarca salataya yagi hep az kullanirdim diyet donemimde yogurdu az yagli tuketirdim ama simdi hepsini degistiriyorum ve bunu buradan gun be gun raporlu bi sekilde tum kacamaklarla ve on gunde bir fotografla sizlerle paylasacagim. Daha onceki basligimda diyetim bittikten sonra fotograf ve bilgi paylasimi yapmistim ama simdi bu sekilde surekli soru cevap seklinde bilgi paylasimlariyla burada olacagim. Baslangic kilo: 54.5 boy: 162 yas: 29 23 EYLUL SALI
NOT: Karatay beslenme tarzini kilo vermek icin degil dogrubeslenmeyi hayatima sokmak icin deniyorum baslangicta zor olsa da aynen uygulamaya calisacagim.
Eki Görüntüle 1250701 Eki Görüntüle 1250702
don kişot olmadan anlatamıyormuydun yahu..
Cok sevinMerhaba arkadaşım; ölçülerimiz birebir aynı.. tek farkımız yaşım 33 :) bende geçen hafta cmartesi günü başladım karatay beslenme şekline :) bende kilo vermeyi istemiyorum öyle.. açıkçası başlama sebebim intolerans test sonucum oldu.. buğday arpa çavdar yulaf vs.. hepsi yasak.. süt ve yumurta sarısı da yasak.. toplamda 20 besin yasağım var 1 sene boyunca.. derken karatayın tv de söyledikleri çok mantıklı geldi.. ekmeği ve şekeri tamamen hayatımdan çıkardım.ambalajlı ürünleri sokmuyorum eve.. artı bir de kendi mecburi diyetime uymaya çalışıyorum.. çok zor oluyor menü düşünmek.. ama vucudumda bir rahatlama var 1 haftadır. çabuk acıkmıyorum. seni takipteyim şekerim
Çok memnun oldum yazmana arkadaşım gelişmeleri karşılıklı konuşabiliriz böyleceMerhaba arkadaşım; ölçülerimiz birebir aynı.. tek farkımız yaşım 33 :) bende geçen hafta cmartesi günü başladım karatay beslenme şekline :) bende kilo vermeyi istemiyorum öyle.. açıkçası başlama sebebim intolerans test sonucum oldu.. buğday arpa çavdar yulaf vs.. hepsi yasak.. süt ve yumurta sarısı da yasak.. toplamda 20 besin yasağım var 1 sene boyunca.. derken karatayın tv de söyledikleri çok mantıklı geldi.. ekmeği ve şekeri tamamen hayatımdan çıkardım.ambalajlı ürünleri sokmuyorum eve.. artı bir de kendi mecburi diyetime uymaya çalışıyorum.. çok zor oluyor menü düşünmek.. ama vucudumda bir rahatlama var 1 haftadır. çabuk acıkmıyorum. seni takipteyim şekerim
canım tesekkur ederım guzel gorusun ıcın benım vucudumla bı sorunum yok zaten en buyuk skntım kabızlık ve sıslıgı gıdermek ve sureklı acıkma sorunumu cozmek ıcın uyguluyorum bunu bı yandan tabı sonucları sızlerle net bı sekılde paylasmak ıstedıgım ıcın bu sekılde fotolarımı koydum yanı bu yasam tarzının ne gıbı yansımaları oluyor vucudada onları hep beraber gormus oluruzyeni gördüm konunu bence vucudun harika yani hiç bişeye ihtiyacın yokki tatlım ya herşey orantılı
Haklısın arkadasım ama sonucları en net sekılde gormek ıcın bu sekılde takıbını yapıyorum ve burada paylasıyorum zaten kılolu bırı degılım kıyafetle koysaydım bel kısmı ıncelme falan olursa hıcbısey anlasılmazdı mesajın ıcın tesekkurler yınededon kişot olmadan anlatamıyormuydun yahu..
inşallah canım.. ama ben denemek amacıyla bile olsa tatlı bir şey sürmüyorum ağzıma.. makarna falan o tür her şey sıfır.. ve hakkaten ben geceleri uyanıp nutella kaşıklardım yarı uykulu şekilde, gündüzleri gelsin çikolatalar aburcuburlar.. böyle bir insandım.. ve asla vazgeçemeyeceğim şeyler arasında görüyordum ekmek ve çikolatayı.. demekki insan en sevdiğinden de vazgeçebiliyormuş zararı olunca.. 2 saatte bir yemek yer atıştırırdım mutlaka.. bel çevresi yağlanmıştı... şimdi belim inceldi.. ve 5 saat rahat acıkmadan durabiliyorum. çok şükür çok :) daha enerjiğim bir de.. çevremdeki herkesi örgütlüyorum bu diyete uyması içinCok sevin
Çok memnun oldum yazmana arkadaşım gelişmeleri karşılıklı konuşabiliriz böylecebenim en büyük sıkıntım kabızlık onu asabılecekmıyım bakalım aynı sekılde bende artık fazla aclık hıssetmıyorum kı ben afedersın ayı gıbı yıyen bırı olarak sporunda etkısı var tabı kalorı kaybettıgım ıcın acıkmam normal ama bugün 6. gün oldu gercekten ıyı gıdıyor mesela bugun pazar kahvaltısında catalla peteklı bal yedım bıraz ve uc tane sıyah uzum yedım normalde 4 e kadar acıkmayan ben saat 2 de acıkmıstım bı anlamda test ettım kendımı tatlı seven bırı olmadıgım ıcın arada yedıgım bıtter cıkolata ve baldır onun dısında bıskuvı falan zaten yemem benım amacım ekmeksızlıgı hayatıma yerlestırmek onun dısında makarnayı az da olsa yerım pırıncıde bugun lahana sarması oldugu ıcın yemekte mecburen yedım dunde evde yaptıgım cıgkofteyı yedım bolca doyana kadar yıyorum karatay hocanın dedıgı gıbı. Dedıgın gıbı baya bı hafıflık ve karnımın sıslıgı ındı saskınım acıkcası kabızlık hemen gecmez zaten suyu ıhmal etmemeye calısıyorum yagı da kısmıyorum acıkcası benım amacım ılerıye yatırım yapmak nasıl 10 yıl once cay sekerını tamamen hayatımdan cıkardıysam ekmegıde cıkararak bunu bır alıskanlık halıne getırmek ıstyrum ınsallah guzel sonuclar alırız
Anladim tatlim ama hergun degilde onu haftada bir yesen daha iyi olucak senin icin suan icin iyi gidiyor tatli bisey nadir olarak yiyorum en onemlisi glutenli gidalar yani ogutulmus tahillari yememek bir hafta oldu benim ve kabizlik yavas yavas gecmeye basladi cok mutluyum suan darisi basina :)aynıyız bende 55 kiloyum boyum 162 ve 27 yaşındayım benimde sorunum bağırsaklarımın yavaş çalışması( ve günde sadece 2 öğün yiyorum .. ve çikoltaaa ( tatlı meyve gibi sevdalarım yok ama hergün birtane albeni, mutlaka yerim napcam bilmiom birde benm memeler biraz daha büyük belim ince basenlerim geniş
Durumlar nedir sende canım? var mı bir değişiklik.nerden baksan 10-15 günü doldurduk. ben şöyle söyleyeyim, tıka basa yiyorum, ekmek ve şeker yok.Anladim tatlim ama hergun degilde onu haftada bir yesen daha iyi olucak senin icin suan icin iyi gidiyor tatli bisey nadir olarak yiyorum en onemlisi glutenli gidalar yani ogutulmus tahillari yememek bir hafta oldu benim ve kabizlik yavas yavas gecmeye basladi cok mutluyum suan darisi basina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?