Karataya başlıyorum inşallah hedef 55

zzeyneps

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
3
3
16
23yaşında 161boyunda 66.4kiloyum
Kaç senedir üyeyim ama ilk defa konu açıyorum :)
Günlerdir kendime yeni bir diyet arıyordum canan karatayın yaşam rehberliğinde birçok insanın çok sağlıklı kilolar verdiğini duydum ve hemen ilk kitabını sipariş ettim henüz gelmedi ama bugun başladım inşallah uygulayabilirim İnşallah hayatımdam ekmeği çıkartabilirim. Bugun gercekten zor bir kahvaltı oldu ekmeksiz, onun yerine fındık yedim
Buraya yazıyorum inşallah uyabilirm ve bende zayıflarım Daha önce karatayla zayıflayan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim Herkese iyi günler , birgün hepimiz fit kadınlar olacağız inşallah

Günlüğün hayırlı olsun ben de 23 yaşındayım ve ben de zayıflamak istiyorum umarım istediğimiz kiloya en kısa zamanda ulaşırız Karatayla kilo verilirmi ki acaba yemekler gözüme çok görünüyor ama verenler var illa ki hatta bi topik bile var kadınlar kulübünden aratırsan bulursun kolay gelsin sana

Teşekkür ederim İnşallah kilo verebiliriz banada çok geldi yediklerim ama sadece 2 öğün yiyorum bide biraz spor yapıyorum ciddi kilolar veren insanlar duydum birde ben deneyim dedim. Siz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz?

Teşekkür ederim İnşallah kilo verebiliriz banada çok geldi yediklerim ama sadece 2 öğün yiyorum bide biraz spor yapıyorum ciddi kilolar veren insanlar duydum birde ben deneyim dedim. Siz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz?
Zamanla miden küçülecektir umarım sende o insanlardan olursun ben de kalori sayımı yapıyorum tabi tam anlamıyla değil daha düzene oturtmadım en kısa zamanda istediğimiz kiloya kavuşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…