• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

Hadi 17 yaş büyükle görüştün diyelim de evli çocuklu çoluklu adamla bekar aynı yaşta adamın her şeyi farklı olur. Giyimi, yaşam tarzı, eğlence anlayışı vs. Evli olduğunu anlamamak için ya saf olmak lazım ya da evli olduğunu umursamamak.
Evli olduğunu illaki anlarsın yav. Her sabah ütülü gelmesi, belli saatlerde aramaması, gizemli konuşmalar vs.
Adam birde altın birikimi yaptıklarını whatsappta konuşacak kadar rahat, adamın saklama huyu da yokmuş. Ya biliyordu umursamadı ya da gerçekten bilmiyordu. Yine de oturmayan şeyler var, çok çelişkili konuşuyorsun konu sahibi.

Evli olduğunu illaki anlarsın yav. Her sabah ütülü gelmesi, belli saatlerde aramaması, gizemli konuşmalar vs.
Adam birde altın birikimi yaptıklarını whatsappta konuşacak kadar rahat, adamın saklama huyu da yokmuş. Ya biliyordu umursamadı ya da gerçekten bilmiyordu. Yine de oturmayan şeyler var, çok çelişkili konuşuyorsun konu sahibi.
konuşmada sıkıntı yoktu gayet rahat konuşuyordu. telefonunu almadım çünkü

konuşmaları farklıydı davranışları yaşıtlarım gibi değildi
Ablacım çünkü yaşıtın değildi?????
Benimkide 25 yaşında gibi konuşuyo ama 35 yaşında mesela. Bu bi kıstas mı yani? Çaktırmadan bakacaksın kimliğine osuna busuna.

Ablacım çünkü yaşıtın değildi?????
Benimkide 25 yaşında gibi konuşuyo ama 35 yaşında mesela. Bu bi kıstas mı yani? Çaktırmadan bakacaksın kimliğine osuna busuna.
kimlik yeni kimlik kartlarında yazıyor mu ki

benim tek.pişmanlığın o kadın onun haricinde adam ayrılmış ayrılmamış umrumda değil ona yapan bana neler neler yapmaz
Ya sanane? Adam kadına malını emanet ediyor, öyle aldatılınca gidecek kadın olsa verir mi o kadar altını adam? Herkesin işi tıkırında, sen kendi derdine yan.

kimlik yeni kimlik kartlarında yazıyor mu ki
Yok yazmıyor herhalde.
Benimkinde eski kimlik kartı var doğum günü bahanesiyle aldım bekar yazısını gördüm ben.
işte benim hatam bu oldu sormadım. adamda tabiki söylemeyecekti pişmanlığım bu kasımdan yana vicdan azabı cekiyorum
Bak işte senin hatan bu.
Çelişkili konuştun konuşmadın yalan söyledin söylemedin mevzularını geçiyorum.
Ama adamın saklama gibi bi durumu yokmuş zaten. Sen belki sezdin ama önemsemedin. Adamda konuşulmayan gerçekler diye düşündü salladı söylemedi. Kendi karakterine yakıştırmıyorsan bu adama daha fazla yazma, kendini düşürmekten başka birşey yapmazsın.

Ya sanane? Adam kadına malını emanet ediyor, öyle aldatılınca gidecek kadın olsa verir mi o kadar altını adam? Herkesin işi tıkırında, sen kendi derdine yan.
ben kendimede üzülüyorum nasil bosluktaysam boyle bos olmam kendime yararım olmadi dolu ve faydalı bir insan olarak yaşamalıyım. çevreme kendime zarar veriyorum yanlış kararlar vererek. buna üzülüyorum

Ya da kadın saf, inandıracağını düşünüyor. Dediğin gibi de olabilir, zaten bu adamın ilk falsosu değildir, muhtemelen kadın daha önce de yakaladı ama affetti adamın rahat tavırları bundan.

Yok yazmıyor herhalde.
Benimkinde eski kimlik kartı var doğum günü bahanesiyle aldım bekar yazısını gördüm ben.

Bak işte senin hatan bu.
Çelişkili konuştun konuşmadın yalan söyledin söylemedin mevzularını geçiyorum.
Ama adamın saklama gibi bi durumu yokmuş zaten. Sen belki sezdin ama önemsemedin. Adamda konuşulmayan gerçekler diye düşündü salladı söylemedi. Kendi karakterine yakıştırmıyorsan bu adama daha fazla yazma, kendini düşürmekten başka birşey yapmazsın.
kesinlikle katılıyorum engellediğim yerde kalsın

Ya da kadın saf, inandıracağını düşünüyor. Dediğin gibi de olabilir, zaten bu adamın ilk falsosu değildir, muhtemelen kadın daha önce de yakaladı ama affetti adamın rahat tavırları bundan.
ama adam oyle yakışıklı paralı biri degilki başkası düşsün bende bosluktaydim tutunacak dal aradım. ondan böyle yaşlı adamla konustum yaklaşımı falan yaşıtlarım gibi değildi saygiliydi ondan rüyada gibiydim sahte mutluluk tabi

Back
X