• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

cok güzel öğüt vermişsiniz dediginiz cok doğru aslında değerimizi kendimiz belirliyoruz. ilişkide ben bir hiçim sen her şeyin derse bir insan karşıdakide bir hıcmis gibi davranıp kullaniyor
bırtek cocuguma sen herseyımsın dıyorum
ama cocugum bıle yanlıs yaptıgında bır dur bakalım yerını bıl derım
kendı ıcımden cıkan kendı dogurdugum ıcın konusuyorum

hepımız dunyada karınca kadarız kımsenın kımseden ustunlugu yok bızlerı bırbırımızden ayıran tek sey ne kadar ıyı ve ne kadar kotu oldugumuzdur
sız hem kendınıze kotuluk edıyorsunuz hem ınsanlara
yalanlar soylemek, yanlıs ılıskıler kurmak, sureklı kendını bır sıkıntı ıcıne dusurmek ...bunlar kotu seyler ve sız hep buna yonelıyorsunuz resmen bundan beslenıyorsunuz
durup durup kafanızda kurup kendınıze sıkıntı ıcat edıyorsunuz resmen bela aranıyor derler ya yanlıs yerlerdesınız yanlıs kısılerlesınız ve sureklı bır adam ıstıyorsunuz hayatınızda buda kendınıze faydalı bırseylerle mesgul olmadıgınızdan olusan bır aclık

halbukı sızın elınızde hersey akıl mantık hepımızde var azıcık dusununce kendılıgınden calısan bır beynımız var neyın dogru neyın yanlıs oldugunu bılecek yastayız sız kendı yanlıs secımlerınızın bedelını oduyorsunuz neden uzatıyorsunuz bu yanlısları neden hep aynı seylerı tekrar tekrar yapıyorsunuz yasıyorsunuz ? ders cıkarmanız anlamanız ıcın kac kere yasamanız gerek

en ıyısı bır gunluk falan tutun sız kendınıze plan program cızın ve kendınızı tuttugunuz daha dusunerek yasadıgınız gun kendınızı odullendırın

😂kocalar neden kıymetli abla. Bende olsam o kadının yerinde bende yolardım. adamda bu işin ustası beni kandırdı yoldan çıkardı def büyük ihtimal
adamın ne dedıgının onemı yok aslında sonucta sız evlı bır ınsanla olarak en azından ogrendıkten sonra devam ederek kendı ustunuze dusen hatanın bedelını odemek zorundasınız
bunun bedelıde hakkınızda karısı herseyı dusunebılır adam hakkınızda herseyı soyleyebılır cunku devam ederek goz yumarak buna sız ızın vermıs musaade etmıs oldunuz ne beklıyorsunuz kı
kadın ıster devam eder ıster etmez o onun sorunu sızın degıl

sız kendı sorununuza yonelın kocaların ne kadar kıymetlı olup olmadıgına degıl

Size evli olduğunu bile bile devam mı ettiniz diye sordum...
Göz yummuş oldum dediniz....
Yani sonradan öğrendiniz evli olduğunu sonra naptınız? Devam mı ettiniz?
engel attim hediye almıştım arabadan inerken arkamdan o hediyeyi fırlattı ben bağırmaya baslayinca

adamın ne dedıgının onemı yok aslında sonucta sız evlı bır ınsanla olarak en azından ogrendıkten sonra devam ederek kendı ustunuze dusen hatanın bedelını odemek zorundasınız
bunun bedelıde hakkınızda karısı herseyı dusunebılır adam hakkınızda herseyı soyleyebılır cunku devam ederek goz yumarak buna sız ızın vermıs musaade etmıs oldunuz ne beklıyorsunuz kı
kadın ıster devam eder ıster etmez o onun sorunu sızın degıl

sız kendı sorununuza yonelın kocaların ne kadar kıymetlı olup olmadıgına degıl
ben öğrendikten sonra engel attim. ama yinede vicdan azabı cekiyorum

adamla asla konusmak istemiyorum hincimi atamadım tamamen o yüzden yüzüne vurmak nasil insan oldugunu
o zaten biliyor kendini.psikoloji dersi aldık üniversitede .senin ki hınç almak değil hıncı bahane ederek adamla iletişime geçmek

adamla asla konusmak istemiyorum hincimi atamadım tamamen o yüzden yüzüne vurmak nasil insan oldugunu
bekar ısınde gucunde normal standartlarda bır ınsanla da sızın saglıklı bır ılıskı yurutebılecegınızı dusunmuyorum

sızın kendı ıcınızde cozemedıgınız sıkıntılarınız sorunlarınız var... hıc bosuna kımseye sinirlenmeyın

😂kocalar neden kıymetli abla. Bende olsam o kadının yerinde bende yolardım. adamda bu işin ustası beni kandırdı yoldan çıkardı def büyük ihtimal
Sence neden kıymetli? Bir koca bulacam diye evli adamların peşinde kendini heder edenlere bir soralım istersen...

Yani evli olduğunu bilmiyordunuz.. Ve öğrenince engellediniz.. O zaman bundan sonrasını karıştırmayın intikam falan diye... Allaha havale edin bu adamı.. İletişime girmeyin..

bırtek cocuguma sen herseyımsın dıyorum
ama cocugum bıle yanlıs yaptıgında bır dur bakalım yerını bıl derım
kendı ıcımden cıkan kendı dogurdugum ıcın konusuyorum

hepımız dunyada karınca kadarız kımsenın kımseden ustunlugu yok bızlerı bırbırımızden ayıran tek sey ne kadar ıyı ve ne kadar kotu oldugumuzdur
sız hem kendınıze kotuluk edıyorsunuz hem ınsanlara
yalanlar soylemek, yanlıs ılıskıler kurmak, sureklı kendını bır sıkıntı ıcıne dusurmek ...bunlar kotu seyler ve sız hep buna yonelıyorsunuz resmen bundan beslenıyorsunuz
durup durup kafanızda kurup kendınıze sıkıntı ıcat edıyorsunuz resmen bela aranıyor derler ya yanlıs yerlerdesınız yanlıs kısılerlesınız ve sureklı bır adam ıstıyorsunuz hayatınızda buda kendınıze faydalı bırseylerle mesgul olmadıgınızdan olusan bır aclık

halbukı sızın elınızde hersey akıl mantık hepımızde var azıcık dusununce kendılıgınden calısan bır beynımız var neyın dogru neyın yanlıs oldugunu bılecek yastayız sız kendı yanlıs secımlerınızın bedelını oduyorsunuz neden uzatıyorsunuz bu yanlısları neden hep aynı seylerı tekrar tekrar yapıyorsunuz yasıyorsunuz ? ders cıkarmanız anlamanız ıcın kac kere yasamanız gerek

en ıyısı bır gunluk falan tutun sız kendınıze plan program cızın ve kendınızı tuttugunuz daha dusunerek yasadıgınız gun kendınızı odullendırın
cok doğru yazmışsınız ben hem kendime hem çevreme zarar veriyorum kesinlikle yaptığım işler tasvip edilmeyecek boşluktan oluşan boş işler. basıma iş açacağım her iki dünyamı yıkacağım. insanın kendine yaptığı kötülü kimse yapmazmış cok doğru. Allahindan bul diyip tovbe edip bu konuyu kapatıp daha düzgün insan olmaya çalışmalıyım yazdıklarınızı dikkate alacağım ne deseniz doğru demissiniz

Yani evli olduğunu bilmiyordunuz.. Ve öğrenince engellediniz.. O zaman bundan sonrasını karıştırmayın intikam falan diye... Allaha havale edin bu adamı.. İletişime girmeyin..
ama yinede yaşca cok büyük sonucta evli olma ihtimali yüksek ben bunu sorgulamadım şuanda vicdan azabı cekiyorum haliyle

o zaten biliyor kendini.psikoloji dersi aldık üniversitede .senin ki hınç almak değil hıncı bahane ederek adamla iletişime geçmek
bu dediginiz evet buna çıkıyor ben tamamen kendime bakıp artik kendime zarar vermekten vazgeçmeliyim tabiki birde o kadina

ama yinede yaşca cok büyük sonucta evli olma ihtimali yüksek ben bunu sorgulamadım şuanda vicdan azabı cekiyorum haliyle
Sorgulamamanız başlı başına sizin HATANIZ. Eğer gerçekten vicdanen rahatsızsanız. Hatanızın üzerine gitmek yerine yani o adama bulaşmak yerine.. Bence Hatalarınızdan ders çıkarıp birdaha böyle bir olaya karışmayın.. Şuanda intikam falan almak saçma işler. Yapmanız gereken. Bi ilişkiniz olduğu adamı iyi tanıyın.. Evli olduğunu bilmediğinizi düşünerek söylüyorum..

Sorgulamamanız başlı başına sizin HATANIZ. Eğer gerçekten vicdanen rahatsızsanız. Hatanızın üzerine gitmek yerine yani o adama bulaşmak yerine.. Bence Hatalarınızdan ders çıkarıp birdaha böyle bir olaya karışmayın.. Şuanda intikam falan almak saçma işler. Yapmanız gereken. Bi ilişkiniz olduğu adamı iyi tanıyın.. Evli olduğunu bilmediğinizi düşünerek söylüyorum..
haklisiniz. ama başima da bu şekilde gelmesinden korkuyorum ve vicdanen cok pismanim. sonucta adamın baya yasi var elbette sorabilirdim. ama ben oralı olmadım. o yüzden kendimi suçluyorum

Back
X