• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

Ama acaba mı da demedin. Çünkü gözünü erkek bürümüştü. Sorarım Aysel. Gbt sini bile çıkartırım. Vicdanım önemli demiş miydim?
erkek bürümedi konuşacağım derdimi paylaşacağım birini aradım erkek buruseydi daha farklı olurdu işinize geleni aliyorsunuz

elhamdülillah müslümanım vicdanen cok rahatsizim. o kadından dolayı. sonucta bende alet olmus oldum. cok pismanim
Pişmanım demek yetmez. O pişmanlığı göstermek gerek. Bir tövbe ile hayatına çeki düzen vermen ile. Namazını kılman ile tövbeyle pişmanlığını göster Allaha.... Bak hata yapılır ama önemli olan hatadan dönmek.. Onu takıntı haline getirmeyi bırak ve birdaha evli kimselerden uzak dur.. Sorgula erkekleri. Körü körüne gitmek niye?

Aysel, senden birkaç yaş büyük bir ablan olarak samimi olarak diyorum ki, lütfen kendini kandırma. Allah’ının aşkına o telefonun hattını değiştir, geçmişi sil yoluna bak. Sen aklına estikçe engelini kaldırıp saydıracaksan çok işimiz var. Evli barklı kart zamparaları bırak, düzgün eli ayağı düzgün bir gençle yolun kesişir inşallah. Kimseye de para yedirme, o paralarda emek var kolay kazanılmıyor, elin oçsine yedirme.
cok doğru sadece ben para yiyen konumuna düşmemek için yedirdim. benim amacım o adam degil vicdanen kendimi.kotu hissediyorum

Pişmanım demek yetmez. O pişmanlığı göstermek gerek. Bir tövbe ile hayatına çeki düzen vermen ile. Namazını kılman ile tövbeyle pişmanlığını göster Allaha.... Bak hata yapılır ama önemli olan hatadan dönmek.. Onu takıntı haline getirmeyi bırak ve birdaha evli kimselerden uzak dur.. Sorgula erkekleri. Körü körüne gitmek niye?
cok haklisiniz ya bosluktaydim dert ortağı aradım bir dost gibi yaşca olgun olunca konuşurum beni anlar diye düşündüm. ama hiç sorgulamadım. konuşunca görseniz cok düzgün bir bey dersiniz öyle biri görünüyordu

cok haklisiniz ya bosluktaydim dert ortağı aradım bir dost gibi yaşca olgun olunca konuşurum beni anlar diye düşündüm. ama hiç sorgulamadım. konuşunca görseniz cok düzgün bir bey dersiniz öyle biri görünüyordu
Yani durumunuza üzüldüm.. Ama HATANIZ aşikar. Kimseye körü körüne inanmayın güvenmeyin... Ben sizin HATANIZ dan ders aldığınızı düşünüyorum. Bu adamdan uzak durun..

Koşmadığın için mi maddi manevi her türlü kendini kullandırttın, babandan kalan yetim maaşını elin adamına yedirdin? Koşmamış halin buysa koşsan ne olur acaba töbest 😱
eğer adamın parasını yeseydim kartzamparayla parası için birlikte olup kendini kullandirttin diyecektin. ben kimse için parası için menfaatim için birlikte olmadigimdan boyle davrandım

benimde vicdanım kıymetli. para o kadar değil. vicdan azabı elbette bambaşka her şeyden once Allahtan korkuyorum. zaten öyle olduğu için kimsenin parasını yemedim. ama bir yandan başkasının ahina girdim benim dersim bu o adam falan değil sizin ne düşündüğünüzde degil
Kadın kocasına değilse de adam karısına güveniyor. Yoksa o kadar altını salkımı teslim etmez. Karısının kendisini hiçbir şekilde bırakmayacağından emin yani.

Kadın kocasına değilse de adam karısına güveniyor. Yoksa o kadar altını salkımı teslim etmez. Karısının kendisini hiçbir şekilde bırakmayacağından emin yani.
tabikide bu ortada zaten kadın düzgün insan olduguda belli ve o da kocasının düzgün biri olduğuna eminki sezmemiş o da. ben sadece o kadına karşı pişmanlık duyuyorum. yoksa adam cehennemin dibine kadar yolu var. ben her iki dünyamı düşünüyorum. onun haricinde para vs o da mühim değil. sonucta onun parasını yememiş oldum çocuğunun karısının rızkını yemedim en azindan. sadece kendimi kullandirttim ona uzgunum

Aysel ne yapmaya karar verdin? Spordayımda okuyamadım sayfaları ne yapacaksın?
engel attim kesinlikle muhattap olmayıp Allahtan tovbe etmeye beni affetmesi için yalvarmaya bir dahada ne kadar boşlukta olursam olayım Allaha siginmaya

tabikide bu ortada zaten kadın düzgün insan olduguda belli ve o da kocasının düzgün biri olduğuna eminki sezmemiş o da. ben sadece o kadına karşı pişmanlık duyuyorum. yoksa adam cehennemin dibine kadar yolu var. ben her iki dünyamı düşünüyorum. onun haricinde para vs o da mühim değil. sonucta onun parasını yememiş oldum çocuğunun karısının rızkını yemedim en azindan. sadece kendimi kullandirttim ona uzgunum
Aysel, o kadın kocasını boşamaz.

Aysel, o kadın kocasını boşamaz.
kocasını boşamasın zaten. kocası boşansa bile ben o adamı ne yapayım ona yapan bana yapmaz mı . başka fırsatını bulsa iyisini bulsa ona gider. ben sadece o kadına karşı pişmanlık duyuyorum. demekki o da çok iyi niyetliki kocasından şüphe etmiyor

kocasını boşamasın zaten. kocası boşansa bile ben o adamı ne yapayım ona yapan bana yapmaz mı . başka fırsatını bulsa iyisini bulsa ona gider. ben sadece o kadına karşı pişmanlık duyuyorum. demekki o da çok iyi niyetliki kocasından şüphe etmiyor
Ohhooo sen gibi neleri gelmiş geçmiştir, hepsinden haberi vardır kadının, merak etme sen.

Ohhooo sen gibi neleri gelmiş geçmiştir, hepsinden haberi vardır kadının, merak etme sen.
yazışmalarını okudum kadın bilse bence o şekilde davranmaz. kadın evinde çocuklarında kocasına adamış kendini belli konuşmalar netti. ben vicdanen cok kotu hissettim. adam dedigim gibi dışardan görseniz yok ya bu adam mi aldatır denilecek bir duruş sergilediği için. gerci o adam da o tip yok yani oyle kızlar pesinden kosacagi tipi yok. karizmatik falan değil bende zaten olgun diye hoşuma gitti tek özelliği düzgün durusuymuş gerçek yüzünü görünce büyü bozuldu tabi. sapma düştü kel göründü

ya
yani ben kadına tutup ondan intikam alacağım diye kocası boyle boyle diye yüzüne asla vurmak yerine hakkını helal et diye sadece konuşurdum. o da kasını uzmekten başka ise yaramayacgi için asla.

eğer adamın parasını yeseydim kartzamparayla parası için birlikte olup kendini kullandirttin diyecektin. ben kimse için parası için menfaatim için birlikte olmadigimdan boyle davrandım
para yemek ya da yedirmek seçeneklerinden birini seçmek zorundaysan bilemiyorum tabi ki. Normal insanların yaşadığı normal ilişkiler de var.

Back
X