normalini sen söyle o zamanpara yemek ya da yedirmek seçeneklerinden birini seçmek zorundaysan bilemiyorum tabi ki. Normal insanların yaşadığı normal ilişkiler de var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalini sen söyle o zamanpara yemek ya da yedirmek seçeneklerinden birini seçmek zorundaysan bilemiyorum tabi ki. Normal insanların yaşadığı normal ilişkiler de var.
cok iyle ilişkim olmadi benimpara yemek ya da yedirmek seçeneklerinden birini seçmek zorundaysan bilemiyorum tabi ki. Normal insanların yaşadığı normal ilişkiler de var.
Neyi tecrübe edecez? Evli erkekle birlikte olmayı mı?babamdan kalan yetim maaşını yedirmedim siz haddinizi bilin artik size ne be benim yorumumdan. paylasimimdan. babam üstelik yeni vefat etti. cok biliyorsunuz her şeyi siz. insallah tecrübe edersiniz o zaman anlarsınız bazı şeyleri
siz benim paylaşımlarıma yorum yapmayın saygısız.kafandan uydurdugun şeylere çal oyna. asla yorum yapmayacağım istediğini yaz. başka şeylerde derdimde senin gibi bir insan için ban yemeye değmez istediğini döşe simdiNeyi tecrübe edecez? Evli erkekle birlikte olmayı mı?
Siz neden sırtını dönüp gidemiyor, hayatınıza devam edemiyorsunuz?bu evli olan şahsa söylediği yalanlarını yüzüne vuran mesaj atayım mı birazda hakaret edip. o kadar zoruma gidiyor ki oyle kalakaldim
E sen dedin benim yaşadıklarımı tecrübe edin diye, ben de soruyorum neyi tecrübe edeceğiz diye. Ona göre düşüneyim ne yapacağımısiz benim paylaşımlarıma yorum yapmayın saygısız.kafandan uydurdugun şeylere çal oyna. asla yorum yapmayacağım istediğini yaz. başka şeylerde derdimde senin gibi bir insan için ban yemeye değmez istediğini döşe simdi
hincimi atayım dedim ama adam yerine koymuş olacağım tamamen saçma düşünceydiSiz neden sırtını dönüp gidemiyor, hayatınıza devam edemiyorsunuz?
Neden dünya bu üç kuruşluk adamların etrafında dönüyor sanıyorsunuz?
Vazgeçilmez olan ne? Gerçekten merak ediyorum…!
o yüzden bu dedigimi yapmayacağım haklisiniz. saçma düşünceydi buSiz neden sırtını dönüp gidemiyor, hayatınıza devam edemiyorsunuz?
Neden dünya bu üç kuruşluk adamların etrafında dönüyor sanıyorsunuz?
Vazgeçilmez olan ne? Gerçekten merak ediyorum…!
gelin kardeşinin hanimi miAdamı bi görseniz çok düzgün efendi adam dersiniz vs ben görümceyim gelin kardeşimin hanımı
Ahahaha allah iyiliğini versin kahkaha attımAdamı bi görseniz çok düzgün efendi adam dersiniz vs ben görümceyim gelin kardeşimin hanımı
Evet, ben görümceyim.gelin kardeşinin hanimi mi
insallah abinize çekmediniz o zaman.Evet, ben görümceyim.
Yok çekmedim çok şükür. Görümcelik çok güzel, gelin olmak fena. Allahtan abim çok efendi düzgün insan. Tutumlu bi de , altın da arttı bu aralar. Gerçi ben dolar da iyi gider diyorum ama bizimkiler garantici. Altına yatırım yapıyorlar. Uzun vadede iyi kazandırıyor.insallah abinize çekmediniz o zaman.
ahahah ya hiç gülesim yoktuYok çekmedim çok şükür. Görümcelik çok güzel, gelin olmak fena. Allahtan abim çok efendi düzgün insan. Tutumlu bi de , altın da arttı bu aralar. Gerçi ben dolar da iyi gider diyorum ama bizimkiler garantici. Altına yatırım yapıyorlar. Uzun vadede iyş kazandırıyor.
Ay hiç farketmez şekerim, bir koca kolay bulunmuyor.ahahah ya hiç gülesim yoktualtını gelin hanım biriktiriyormus l. he iyiki onun üzerine o beş para etmez abinizin üstüne olsaydı kim bilir neler olurdu. abiniz bu arada sinsi. düzgün görünen kartzampara uyandirayim sizi
o değilde katip abla koca üstüne düşen senmissin. bence ortamda karaktersiz koca bulmak çok kolay önemli olan adanın ehline denk gelmek. onu belirteyimAy hiç farketmez şekerim, bir koca kolay bulunmuyor.![]()
Üzülme Aysel, sen de bulursun.o değilde katip abla koca üstüne düşen senmissin. bence ortamda karaktersiz koca bulmak çok kolay önemli olan adanın ehline denk gelmek. onu belirteyim
Müge aplaya bağladın iyiceo değilde katip abla koca üstüne düşen senmissin. bence ortamda karaktersiz koca bulmak çok kolay önemli olan adanın ehline denk gelmek. onu belirteyim
Sen de bi karar ver be, Ayselsu mu Aysegul mu, Aysehan miAyselhan saçmalamanın dibine vurdun. Koca peşinde kendini heder edenlere soruyoruz işte neden kıymetli diye, cevap versen de öğrensek. Ben hiç koca peşinde koşmadım o yüzden benimki pek kıymetli değil.