Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

bir dilim gözleme yedim.. doymadım tbi
sonra bir dilim ekmek
birazcık peynir
domates salatalık biber yedim.
birazcık bekledim ve az bişe bal yedim.
ama inanın buraya yazcam diye az yedim yoksa o bir dilim gözlemeyle kalmazdım

öglen yemegi olarak
4 yemek kasıgı kısır yedim.marulla birlikte.
ve bir bardak ayran içtim

bir bitki çayı içtim(beşi bir yerde)
2 elmalı pasta yedim(ama küçüktü)

akşam
2 yemek kasıgı yada bir yemek kasıgı pilav yerim
fırında tavuk var az bişe ondan yerim ve salata.

bir bitki cayı daha içerim

8 den sonrada su dan baska hiç bişe yiyip içmeyi düşünmüyorum

nasıl sizce?

sınav çok zordu moralim çok bozuk oturup yemek yemek istiyorum yardım ediiiin

Yemek yok ,yemek yok
Hadi bakim hepimiz kalkıp birer salatalık soyuyoruz.Ya da birkaç marul yaprağı,en fazla bir kase yoğurtlu müsli

Yaramazlık yok saat 22 oldu:82:

Merhaba arkadaşım,
Ben de 1.77 boyundayım boylarımız yakın.Geçen sene gördüğüm en yüksek rakam 92 idi.Sonra verdim 80'e düştüm.Sonra tekrar cahillik ettim 87'ye çıktım,kısaca 3 senedir 80'in altına düşmedim Her yaz sıkılmalar kıyafet bulamamalar..46 bedeni arayışlarım,ağlamalarım anlatmama gerek yok hepsini yaşadığını biliyorum..Ve kaderin bana büyük bir mucizesi olarak bu sitenin 80-89 kilo topiğiyle karşılaştım şubatın ortasında.O gün karar verdim ben artık istediğini giyebilen,kendine güvenen,yıllardır içinde sakladığı ve kilolarından dolayı oluşturamadığı tarzını artık yansıtmak isteyen neşeli,mutlu,güvenli bir insan olacaktım.Söz verdim kendime..

Ve o günden beri 8,1 kilo verdim şu an 78.9 ile yoluma devam ediyorum
Hedefim 70 olmak.Çok zayıf sevmiyorum biraz balık et hoşuma gidiyor.

Bunların hepsi o yüreği geniş mükemmel insanların sayesinde oldu.Beni kendime inandırdılar.İnançlarıyla öyle bir desteklediler ki yıllardır aradığımın sadece birazcık destek olduğunu anladım...Bu yol kolay da değil zor da..Sadece inanmak yeter,hayallerimiz dokunabileceğimiz kadar yakın aslında..

Bunca şeyi anlatmamın sebebi seni ne kadar iyi anladığımı anlatabilmekti.Gel katıl aramıza o güzel insanlarla sen de tanış,o desteği sen de hisset..O yola azimle sen de başla..Kendinden o kadar çok şey bulacaksın ki gün be gün azmin artacak göreceksin

Tek farkımız ne biliyor musun senin yolun sadece birazcık daha uzun..ama asla imkansız değil,asla..Grubumuzda 30 kilo vermiş bir kaptanımız var.Düşün bak sen 30 kilo versen 95 olursun ve şu anki halinden ne kadar farklı olur bir hayal et..

Ben de şu an sadece yürüyüş yapıyorum hem çok seviyorum hem de ağır sporlarla daha şimdiden kas yapmak istemiyorum bence kilo vermek için en ideali yürüyüş.Ki senin kilon fazla olduğu için ilk haftalar 2'şer 3'er kilo vereceksin ki bu da motivasyonunu kat be kat arttıracak..

2 sene varmış daha bu senin için öyle güzel bir fırsat ki..2 sene içinde sadece kafa yapını değiştirerek ve yürüyerek çok çok güzel sonuçlar elde edebilirsin..Ben 92 kiloluyken inan yeter derlerdi ya saçmalamayın hayatın stresi iş yoğunluğu her şey bu kadar zorken inansam ne olacak derdim.Ama gördüm ki hayatım da duyduğum en doğru laf buymuş..Şimdi anlıyorum..

Umarım aramıza katılmaya karar verirsin.Bu yolda ne ilksin ne de son.Kendini asla yanız hissetme ve asla ilaçla zayıflamayı düşünme.Ne dünyada ki en iştahlı insansın,ne de en iradesizi..Sen sadece farketmeden bazı hatalar yapmış bizim gibi birisin hepsi bu..İlaçla verilen kilo hiçbir işe yaramaz.Bizzat tecrübe ettim tavsiyem sakın o yollara girme..

İkinci hayatının bir an önce başlaması dileğimle...

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. :) aynı şeyleri yaşıyorum şu an buraya iyiki dahil olmuşum diyorum çok sağolsun kızlar okadar destek oluyorki ve asla kırmadan eleştiriyorlar yeri gelince..onların desteği bana çok yardımcı oluyor mesela dün ders esnasında artık bayılacaktık kafa doluluğundan çay kahve içelim dedik malum çayın yanına birşey mutlaka alınır hele hele üniversitedeysen ve herkes iştahlıysa bol bol alınır önce iradesiz davranıp elimi yaklaştrdım çikolataya doğru sonra bi an düşündüm ya ben bunu kadınlar kulübüne nasıl yazıcam utanırım bana kızarlar destek olmazlarsa ya diye kızdım kendime ve vazgeçtm arkadaşlarım diyette olduğumu bilmiyor amacım sürpriz yapma onlara :) ısrar ettiler ne den yemiosun en sevdiğin halleyden aldık browniden aldık diye ama yok sağolun kem küm dedim sadece iyiki hepiniz varsınız uzun zaman varsa da var..sizler oldukça asla yılmayacağım biliyorumki yıldığım zaman yanımda olacaksınız..seviyorum hepinizi

Evet ben de ilk o duyguyu hissettiğimde çok garip olmuştum :)
Zararlı bir şeye elim gidince ben bunu oraya nasıl yazarım korkusu yetiyor insana..Sen kendine inanmaktan vazgeçsen bile onlar vazgeçmiyor ya bu harika bir duygu işte.Sen bile kendinden emin olamazken onların yürekten sen başarırsın demesi düştüğü yerden kaldırıyor insanı
Topikteki kızlara da anlattım seni umarım gelirsin aramıza

link paylaşabilir misin canım katılırım tabiki neden olmasın :)

Sabah
3 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Zeytin

Öğlen
2 tabak çorba

Ara öğün
1 meyveli yoğurt (100 gr)
2 form çikolata kaplı kepekli bisküvi
Bir avuç fındık
Bir tatlı kaşığı bal

Akşam
2 kase çorba
5 yemek kaşığı pilav
Domates söğüş

Ne durumdayım sizce..Bi ses verin kızlar

ben bütün gün gayet iyi ilerledim.ama aksam kumru yedim .en yememem gereken seylerden bi tanesi sanırım.3 gün yemek yemesem eritemem gibi..

yaa sanki hiç ilerleme yok gibi ya bana yerimde sayıyormuşum gibi geliyo..

vardır mutlaka biraz daha dayan bence.zaten vucut biraz kilo verir sonra dururmus.muhtemelen duraklama dönemindesin.tuvalete cıkmayı aksatma.bana acaip faydası oluyor tuvalet olayının.sana akıl veriyorumda kendimi frenleyemedim bu aksam kendimi cok suclu hissediyorum

yok canım ne duraklaması ya daha yeni başladım kaçıncı gün ki bu :S 4 nisanda bizim yıldönümüydü bende o zaman kaçamak yaptım :S eğlencede içki oldu mu durduramıyorum kendimi :2: üzme tatlı canını yarın haberleşiriz yine sıkıya alırız canımcım

peki o zman.simdi bi mate cayı içim o zaman..görürsün bak bu siteye girebildiğimiz sürece tıg gibi olcaz

Canım karbonhidrat oranını düşürmelisin ama şimdi sana birden bizim kadar kıs diyemem en iyisi sabah 2 dilime indir önce sonra yavaş yavaş pilavı filan kesersin
Bir de yediğin normal ekmekse mutlaka çavdar ya da tam buğday ye.
O diyet bisküvilerin de normal bisküviden hiç bir farkı yok canım ben de eskiden çok yerdim
Yerinde sayıyormuşsun gibi gelir ama inan öyle değil,ben hala kendimi hiç vermemiş gibi hissediyorum çünkü aynada çok inceliyoruz kendimizi o yüzden farketmiyoruz.Senin en büyük ölçütün tartıdan da önce kıyafetlerin olacak oradan anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…