inşallah o günleri görecek miyim şu an 46 olmak bile nimet benim için :S antalyada çok gezdim canım ah aah ışıkları,kapalı yolu güllük her yeri talan ettim yüzüncü yılda bi kadın var oda tek model pantolonlar anne bluzları filan satıo

bende fellik fellik terzi alıyorum ya da pahalı yerlerden giyiniyorum mecbur

nasıl ağlamayım nefret ediyorum bu kilolardan

üstelik nişanlım m beden

72 kilo
merhaba şekerim, öncelikle çok güzel bir yüzün var gerçekten, bundan çok mutu olmalısın... kilo birçok zamanda herkesin hayatında uğraşmak zorunda kalabildiği bir durum... ben de şu an 20 kilo fazlam var ve üstelik olursa anneliğe hazırlanıyorum, yani spor, diyet yapamıyorum ve gittikçe ilerliyorum...
benim 2 yaş küçük kız kardeim var, sana onu anlatmak için yazıyorum. 6.5 kilo olarak dünyaya gelmiş ve her zaman aşırı kiloluydu. hatta bazen anneme ablamıdan daha zayıf olduğum bir zaman var mı diye sorardı, çok kereler bunun üzüntü ve sıkıntısını hayatına da yansıttı. sen de benim kardeşim gibi düşünerek yazoyırum sana... biz onunla çok şey denedik, spora yazıldık, diyete girdik ama o vermek istiyor gibi görünse de ve hep şikayet etse de asla gerçekten çaba göstermedi ve hep hüsranla sonuçlandı. yani ağzında vermek isteği vardı, çabasında değil... bir ara akapunktur tedavisine başladı ki çok maliyetliydi o zaman.. akapunktur işe yaramıştı, az buz kilo vermedi ve farkett. ama sonra bir gün hoşlandığı çocuğun başkası ile çıkmaya başladığını öğrendi ki arkadaş olarak kınuşuyorlar, bizimki için için ona yanıyordu.. o an bıraktı akapunkturu... ve her öğünde bir somun ekmek, 2 tabak yemek yemeye başladı. yani kendi kendine işi bozdu... aradan yıllar geçti, şimdi 26 yaşında. geçen aylarda sözlendi, o da senin gibi çok çok güzel, yani benim diyen hatun yanında sönük kalıyor manken gibi olsa da ... o çabayı bıraktığı için veremedi, çünkü çabalarken verdiğine ben bizzat şahit oldum..
bence önce beyninde kesin olarak karar vermelisin, gözünde büyüdükçe ve her ertelemende bu iş böylece kalacak, bunu bilmelisin. behaneler sonuçlar için geçerli değildir, hiç bir şeyin seni kararından vazgeçirmesine izin vermemelisin. yürüyüş küçümsenmeyecek bir spordur ve en çok kalori yakacağın etkinliklerdendir. bir mp3 çalar ile oldukça keyifli bu bahar aylarında yürüyüş yapabilirsin. kampüsteki mesafenizi bilemiyorum ama nizamiyeye kadar yürüyerek gidip gelebilirsin eğer uygunsa sizin okul.... mutlaka diyet yapmalısın bence ve asla da ara verdim, şunu da çok severim bir parça daha gibi kanmamalısın ki benim 20 kilo fazlamın nedeni budur. uykuna dikkat etmen önmeli, uykusuzluk kilo yapar.. hep hareket... ve hergün aynada kendine yandan önden arkadan bak ve verdiklerini farket, hemen bollaşan şaylerini daralt ve öyle kullan.. bir de burada bir sayfa var, arkadaşlar resimlerini koymuşlar, kilo vereden önceki ve sonraki hallari, o kadar güzel motive edici örmnekler ki.... ben sıkılmadan 50 sayfaya baktım. azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz, unutma....
sağlık ve mutluluk dileklerimle...