slm kızlar ben karboksiterapiye başlıyalı 9 seans oldu daha 11 seansım var 20 seans +2 ay diyet olarak anlaştık haftada 2 kez gidiyorum ama benimkisi 1 saatten fazla sürüyor atış sayısı ve süresi önemli diyette 2 ayım dün bitti ve 11 kilo verdim vücut genelinde 51cm incelme var en çokda bel ve göbekte belde 15cm göbekte 17cm herkese tavsiye ederim 46 bedenden 42 bedene düştüm bende ankarada kızılayda yaptırıyorum 20 seans karboksiterapi ve 2 aylık diyeti 800tl ye aldım
slm arkadaslar ben iki sene ust üste gittim ilk sene 20 seans gittim gittim haftada uc kere olmakla birlikte toplamda iki aya yakın sürüyordu tabii benim koca bogazım durmadıgı için karboksiyle mankene dönüşen fizigim tekrar şişmanlamaya mahkum kalıyordu.Neyse ikinci senede 18 seansda yine aynı sonucu yakalamıstım özellikle sırttaki kıvrım olmus yaglarda kollarda ve basenlerde sonuc cok ama coook basarılı ozellikle dedğim bolgede sorunlu arkadaslara şidettle tavsiye olunur.Fakat bogazınızı tutmadıgınız taktirde eski şekilsiz hal kısa sürede geri geliyor bu biline(tecrübeyle sabittirsenağlama ama eger formumu korurum diyorsanız bır dakika dahi düşünmeyin derim.Bu arada üçüncü girisimim sonuc vermedi vücüdüm muhtemelen gaza bagısıklık kazandı ve direnc gösterdi sonuc alamıyacagımı hissetğimde 6. seansda kestim.Bu arada romatizma agrıları içinde 87 yılından beri fransada tedavi amaclı kullanılmakta zaten zayıflattıgını fark edince hekimler estetik amaclı kullanmaya baslamıslar.Moraliniz bozulmasın ama benim yasadıgım sehirin kosullarındanmıdır bilmem ama bana yapılan seanslar cilt doktorun kliniğinde kendi gözetimi altında seans 25 ytl yapılıyordu sizin yazdıgınız fiyatlar bana cidden cook astronomik geldi.Sonucta yapan hekim kullanılan yöntem aynı maliyeti hemen hemen yok gibi biçilen fiyatlar resmen şişirilmiş yazık göz göre göre insanlara fahiş fiyata hizmet veriyorlar neyse bayanlar benim gibi yapmıyacaksanız bir 20 seans almaya değer diyorum çünkü sonuç MÜKEMMEL oluyor
Headlion, Kızılay'da nerde yaptırıyorsun, burda isim vermek serbest mi bilmiyorum. Seninkisi daha uygun geldi bana.
Ben bugün ilk karboksiterapi'mi aldım. Bu kadar acıyacağını düşünsem başlamazdım ama parasını peşin ödediğim için devam edeceğim. Orada beklerken konuştuğum bir bayan, kollarındaki sarkmaların neredeyse tamamen yok olduğunu ve doğum sonrası çatlaklarının da iyice kaybolduğunu söyledi. Epey ümitlendim. Haftada iki gün karboksiterapi, bir gün de kavitasyon+radyofrekans alacağım. Sonucu her seanstan sonra yazarım size. Deri altına bir iğneyle karbondioksit gazı veriyorlar gözle görülür bir şekilde şişiyor, gaz yayılıyormuş deri altına, sonra yaptırdığınız yere göre ağrı değişiyor. Örneğin gıdı'ya yaptırdığımda acısı bir iki dakika sürdü ama dayanılmayacak bir acı değil bence. Sonuçta değip değmeyeceğini göreceğiz. Bu arada yediklerime dikkat ediyorum ve bol su içiyorum.
karbokside aslında verdiğin çok kilo olmuyor fakat acayip inceliyorsun ben 8 seansda 2 bedene kadar inceldim diyebilirim ama kilo kaybım diyette yapmama ramen 3 kg geçmemiştir. beni görenler bu kadar incelmeme çok şaşırıyorlar fakat yanında diyette şart tabikki fiyatlara gelince ben izmirde olduğum için istanbulla fiyatlar tutmaz herhalde ama ben herkeze çok tavsiye ederim....öünkü artık çok mutluyum :sm_cool:
canın neresiyle anlaştın fiyat oldukça uygun ismini yazabilir misin
bende persembe baslayacagim
sorunum kilo ve selulit degil lipo sonrasi dalgalanmalar
bunun icin bu yontem birebir uygunmus doktoruma guveniyorum bakalim neler olacak
kolay gelsin canım sanada ve başarılar... banada doktor çok etkili olduğunu söyledi umarım faydasını görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?