Canım ben aynı zamanda diyette yaptığım için geçen ay 5 kilo verdim..Onun için tam olarak işe yarayıp yaramadığını seanslarım tamamen bitmeden söylemem çok doğru olmaz bence..
Şuan sonuçta günde 3 litre su içiyorum 1 aydır hergün yağ tüketmiyor tatlı yemiyorum yani bunlarında etkisi var tabiki..
Ama sıkılaşma açısından sorarsan psikolojik değilse karnımda sıkılaşma var sanki..
14 seans aldım ben bu ayın sonunda tam sonuç söyleyebilirim sanırım
Ben karboksiterapiyi dün yaptırdım.Göbek bölgesi yapılırken hiç acımıyor,iğne gerçekten çok ince o yüzden normal iğne vurulma gibi bir ağrısı yok. Ama arka bacaklar ağrıyor basen kısmıda çok ağrımıyor en çok iç bacak kısımları ağrıyor,sonuçta çok hassas bölgeler.Gazı verirken biraz yakıyor ama öyle dayanılmayacak bir acı değil kısa sürüyor acı zaten.Bende ki şişlik sürüyor,dün ilk çıktığımda eve geldim göbeğim şişti ama basen bölgesinde bir şişlik olmadı. Şimdi bakıyorum göbeğimde inmiş ama sanki çok hafif bir şişlik var.Bir de şuan göbeğim ovalayınca falan çok acıyor,basenlerde bi acı yok.Ben şu fırsat sitelerinden alıp gittiğim için bir daha gidebilir miyim bilmiyorum çünkü çok pahalı geldi bir kaç paket söyledi bakalım ..
Merhaba:)
Ben seanslarımı tamamladım...
Evet arka bacaklarda inanılmaz bir acı var bayıldım resmen
Ama güzelleşme uğruna çektim artık ne yapalım...
Etkisi derseniz ben diyetle birlikte yapıp 11 kg verdiğim için ne kadar işe yaradı anlıyamadım doğrusu...
Sanki yaptırmasamda olurmuş gibi düşündüm...
Kısacası inanılmaz bir fayda görmedim ben
arkadaşlar 1500 cc çok az. ben bursada bir merkezde yaptırıyorum. 3500-5000 cc arası veriyor her seansta. yağ oranı giderek azaldığı için her seansta verilen gaz oranı düşebilir. bu hem vücudunuza hem karboksiyi yapan uzmana bağlı. benim her seansım en az 1 saat sürüyor. 5. seansı yaptırdım. gözle görülür bir incelme ve sıkılaşma var vücüdumda. daha 10 seansım var. düşünenlere tavsiye ederim... (tabi acıyı göze almak lazım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?