Herkese merhaba,
2005 senesinde İzmir'de karboksiterapi mezoterapi ve vakumlu masaj yaptırmıştım toplam 4 hafta hepsinden 4er seans. Bacaklarım hiç incelmezdi acaip incelmişti selülit azalmıştı ve sonrasında ciddi zayıflamıştım. Masaj sonrasında herhangi bir uygulama yapılmaması lazım zira masaj zaten can yakıyor. Bir de yağ ne kadar az olursa acı o kadar çok oluyor, tecrübe ile sabit. Bacaklarım hiç acımazken daha az yağlı olan bölgeler çooook acımıştı. Bence sorun acıdan çok uygulamanın sinir bozucu olması. İğnenin gireceğini ve gaz verirken acıyacağını biliyorsunuz ve bunun seans bitene kadar aynı durum tekrarlanacağı için insan hem stres oluyor hem de sinirleri bozuluyor. Ben her seanstan titreyerek çıkardım:) Ama son nokta etkisidir bence yaptırın:)
arkadaşım merhaba..
açıkçası güzelllik salonları insanları yanıltabiliyor...iğnenin uygulanması sırasında verilen
karboksi miktarı önemli cc olarak...miktar az olur...iğneyi çok fazla uygular...zaman kaybı ve artı seans demek bu...yukarda da sorduğum gibi..yaptıranlar her seans kaç cc uygulandı..bunu paylaşır
larsa çok sevinirim....
şimdiden teşekkürler...
Canım özelden yazdım burdan isim vermek yasak..
merhaba ruza
3500cc diyorsun...buna sendeki yağ oranına göre mi karar verdiler...
sakıncası yoksa başladğnda kaç beden kaç kg din?
teşekkürler paylaşım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?