Maske Tarifleri karbonat-yoğurt-limon üçlüsü :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

evanescence10

Bil-Def-Gök :)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
423
392
103
merhaba kızlar. bana çok iyi gelen bu harika tarifi sizinle de paylaşmak istedim. yüzüm yapılı bir yapıya sahip,gün içinde 2*3 defa yıkamak gerektiren cinsten. ama bu tarifi uyguladığımda ertesi günüm harika oluyor yüzüm kadife gibi bir etki bırakıyor. denemek istersenizz 1 tatlı kaşığı yoğurt ve aynı ölçüde bildiğimiz karbonat. yüzünüz benim gibi yağlı ise içine bir kaç damla limon da damlatabilirsiniz biliyorsunuzdur limonun harika bir arındırma etkisi var. malzemeleri bir araya getirince köpürmeye başlıyor hafiften sonra fırça ile yüzüme sürüyorum. yarım saat olmadan kuruyor ve sonrasında elimle yüzümdeki katmanı temizliyorum pul pul oluyor zaten sonrasında da ılık su ile yıkıyorum. haftada 1 defa yapılması gerekiyormuş. böyle yani inşallah sizin de cok hoşunuza gider.

Back