Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

az evvel tartildimda :) cok ho$uma gitti 95,5 gördüm oh be aclikdanda olsa bile gördümya :)

ben de dün merak ettim tartıldım.aç açına kaç çıkıcam die.73,9 du.yani bıraktığım kilomdayım.hani 1 kilo almıştım tatilde ya o gitti ramazandan önce.inş hedefim ramazanı kg almadan atlatmak.sonra da 3 ay için de 65 e düşüp bebek yapmak

canım öncelikle hoşgeldin tekrar aramıza .. duş konusu şöyle cnm 2 dakika soquk suyla duş almak 60 kalori yakmamıza neden oluyomuş Seline gelince Selin işteee durmadan bizi duşa sokuyoodelikafadulden

cok gec yazıyorum belki ama butun topiği okudum selinimin onerdigi gibi.
günde 2 kez hafta sonu nerdeyse 5 kez dus alıyorduk zaten :))) allahtan hep soğuk alıyorum duş iyi olmuş :))) bana yaradı :))

hatuncuum tebrik ederim .inşallah ben de bembeyaz elbiseler giyerim senin gibi.ramazanda çok dua ediyorum zayıflamak adına.
aysebru aramıza hoşgeldin.canım buranın tozunu attıralım seninle yeniden.
ben bir kaç gün sonra diyetime başlayacağım.oruçla beraber nasıl olur bilmiyorum ama olur inşallah.

persembe aksam iftarim: 1 tabak sebze corba
1bucuk tavuk kotlet, 1 tahta karisik yes.fasulye(1 yk siviyag ile pisti etsiz filan sade sebze)
2kasik yogurt 1 cimcik ekmek 5-6 kasik yagsiz salata 1 litre su ve simdi bu
saatde 1 elma.
insallah kabizligim biter okadar karnim doluki apantisim agriyo

slm arkadaşlar günaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum +200qr deyim çizelgemide ona göre yaptım önceden bu inişler çıkışlar bei çok etkiliyordu artık etkilemiyor çünkü ertesi gün yada bir sonraki gün toplu kilo kaybım oluyor inşallah ramazandan etkilenmeyiz çok çok az yiyorum korkudanyasakkelime

selam kizlar bugun tartilma gunuydu yanlis hatirlamiosam o yuzden bu da benden gelsin :
baslangic 17/06/2010 96.8kg
bugun 13/08/2010 87.5kg
yehuuuuuuu çok sevincliyim , benim kilo bir ara durdu saf protein detoksu yaptim bi gun 600 gram verdim ondan sonra yapmaya cesaretim olmadi , ve bu sefer sebze meyve ekledim diyetime vucudum sasirdim galiba bu hafta birden 2 kilo verdim :) ve ekmek makarna tarzi kaçamaklarim çok çok az oldu
neyse hemen tickerimi degistireyim
hepinize kolay gelsin kizlar

bu arada senacim sana hayranim ne kadar kolay veriyorsun , selin ablamin dedigi gibi motora takmis durumdasin darisi basimiza :))

Anladım İzlemcim, şu anki durumun bana çok benziyor, senin tatlı kaçamakların benimse makarna, pilav vs. kaçamaklarım sempatiksalakcinni Sen de tam rakam sınırındasın ondan mı kilon takıldı merak etmiştim. Benimki de bir ara 68'lere kadar inmişti ama Ramazanda hedefim 70'in üzerine çıkmamak. O yüzden çok fazla sıkmayacağım kendimi. Sonrasında yavaş yavaş veririm acelem yok.

Canımm, hoşgeldiiiiiiin olumunekankayizsmile
Öncelikle epey bişeyler atlatmışsın çok çok geçmiş olsun, tekrar burdasın ya önemli olan o. Kilo almamış olman da harika. Kaldığımız yerden devam hayatım. Ramazan'da planın ne, ben hemencecik doyuyorum ama iki üç saat sonra bi daha acıkıyorum :))))) Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin, şimdilik hafif bir kilo aldım sanki ama kesinlikle Ramazan bitene kadar tartılmayacağım :))))

Hmm, demek o 4 kiloyu tatlıyla geri aldın, Venhar'ın kulakları çınlasın sempatiksalakcinni
Ben de senin pozisyona geldiğimde ne yapacağım bilemiyorum, bugünkü sistemde kilom sabit duruyor, ne yapılması gerektiğini sanırım anladım. Herşeyden az ki zaten çoğunu ne istiyorsun ne de miden buna izin veriyor, beyaz ekmek ve şeker hala yok, şeker ihtiyacı mevye ve sebzelerden, çok sıkıştığımda canım çok istediğinde kakao oranı fazla çikolata. Güzel bir plan hayatım, bana da uyar, çok teşekkürler aydınlattığın için.

az evvel tartildimda :) cok ho$uma gitti 95,5 gördüm oh be aclikdanda olsa bile gördümya :)
Gene dakkada bir tartılıyosun ha Suzan :))klava: Bari akşamları yemekten sonra tartılma kızz. Şu işi bi sisteme oturtsan aslında haftada bir tartıya alışsan, diğer kızlar naptı acep bugün tartı günüydü. Ama kimse tartılmaya mecbur değil.

günaydin herkeseee......

aysebru abla hosgeldin opuyorumnanaktan umarim seni artik daha sk görürüz buralarda....

SImdiiii gelelim kilo bildirimine

Baslangic: (28.06.2010) : 89
gecen hafta kilom: 80.5
Bu sabah itibariyle : 79

Yani 7 haftada 10 kilo gitmis

Canım tebriklerrrr, çok sevindim.

günaydin kizlar selin kolay gelsin

Sağol hayatım, nasılsın?

cok gec yazıyorum belki ama butun topiği okudum selinimin onerdigi gibi.
günde 2 kez hafta sonu nerdeyse 5 kez dus alıyorduk zaten :))) allahtan hep soğuk alıyorum duş iyi olmuş :))) bana yaradı :))

Sen İzmir olunca duş almaman imkansız zaten :)))

Aşkım, korkmamaya çalış, başarabilir misin bilmiyorum bence yaparsın sen.

Aylin waww 1,5 kilo gitmiş bu hafta sanki herkes daha bi iyi gibi, seni de çok tebrik ediyorum aşkım, harikasın.

ben qeldiimmm ay çok yoruldum dışarda işlerim vardı Allahım ne kadar sıcak böylee çooookk susadım kızlarr..

Ayşecim, nabersin? Ben tek çorbayla doymuyorum, senin taktiği yapayım dedim de olmadı :))) Sanırım ben çok kalorili az karbonlu zayıfladım ama iyi ki böyle oldu diğer şekilde hiç doymazdım şu an.
Nasıl geçti ilk iki gün ?

tsk ederim selin abla, bende cok mutlu oldum :) umarim ramazanda böyle devam eder. Ben cok ümitliyim. Sadece iftarla yatma saati arasinda ancak 2.5-3 saat felan oluyo o biraz canimi skiyor ama yinede ümitliyim.

Bu arada kizlar demin netten az karbonhidratli yemek tariflerine bakarken Soya unu dikkatimi cekti. 100 graminda sadece 3.1 gr Karbonhidrat var, 42 gram Protein ve 20 gram yag. Bununla hic deneyiminiz oldumu? Ben hafta sonu almayi düsünüyorum sahurda arada krep felan yaparim degisiklik olur en azindan....annemde artik cok kiziyor bana bi dilim ekmekle sahurmu olur diye hem böylece onun icini rahatlatirim hem banada degisiklik olur.

MALZEMELER:
200 g tavuk göğsü
1 adet rende kuru soğan
4 diş rende sarımsak
1 çay kaşığı kuru kekik
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı himalaya tuzu
1 çay kaşığı kara biber
1 demet maydanoz
3 çorba kaşığı galeta unu
1 adet yumurta

YAPILIŞI: Tavuk göğsünü kıyma haline getirin. Rendelenmiş soğan, sarımsak, yumurta ve baharatlarla iyice yoğurunuz. Galeta unu ve maydanozu ekleyip tekrar yoğurunuz. İstediğiniz ebatlarda şekillendirerek fırın veya ızgara pişirip servis yapınız.

az evvel starda ender saracin programinda yaptilar cok güzel olmustur tadi kesin
ben bu aksam niyetleniyorum yapmaya :)

arkadaslar yaptim bu köfteyi benim herif ve kizim cok begendiler ama diyoki biraz baharati cok diyo
ben bu köfteyi 600gramla yaptim yani baharatlari 3kat attim demekki iki kasik olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…