az evvel tartildimda :) cok ho$uma gitti 95,5 gördüm oh be aclikdanda olsa bile gördümya :)
canım öncelikle hoşgeldin tekrar aramıza .. duş konusu şöyle cnm 2 dakika soquk suyla duş almak 60 kalori yakmamıza neden oluyomuş Seline gelince Selin işteee durmadan bizi duşa sokuyoodelikafadulden
sena vallahi seni tebrik ediyorum vücudunu çözmeyi başardın hızla gider kiloların sağlıklı bir şekilde verirsin inşallah,
beni sormuşsun ben 4 kilomu k.h diyetiyle verdim şekerim 16 kilomu az ve sık yiyerek abur cuburu keserek ve kışın 7den sonra yemek yemeyerek verdim 1 ayda düzenli aurobik yaptım bu kış gene başlıycam nasipse... ama daha gidecek 10 kilom var şekerim inşallah verebilirim....
selinciğim yani hiç kaçamak yapmıyorum desem yalan olur şekerim ama sanki klom sabitlendi 1 aydır ne alıyorum ne veriyorum ama burda öğrendiklerimi mutlaka uyguluyorum ekmek ve şeker hiç hiç kullanmıyorum 2 günde bir dondurma dışında, mutlaka 2-3 lt su içiyorum, bakalım artık takip ediyorum sizi şekerim...
selincim uzun zamandır girip bakamıyordum ama sonunda fırsat buldum çok şükür. çok şeyler yazılmış hepsini okuyamadım. ben taşındım, bilgisayarım bozuldu, kızım hastalandı, ben hastalandım, sonra iyileşip köye gittik 20 gün kadar yani bir türlü olmadı buraya girmek.
bu arada kilo almadım ama vermedimde hala aynı kilodayım.sıcaklar bende şişlik yapıyor çok sinir bozucu.
tekrar sizlerle diyete başlıycam inşallah. bu arada tüm kızlara hayırlı ramazanlar olsun. tekrar görüşmek üzere.
SELİNİM, senin de dediğin gibi rejime uyduğun sürece zayıflıyosun... kilo almak için de : rejimi tamamen bozmadım..vücudumun ibresi şaşmasın diye.naptım? hergün belli miktarda tatlı yedim zevkle..bi gün frambozlı pasta, bi gün 3 dilim fıstıklı baklava... özlediğim tatlıları, ama miktar belli, abartmadan ....derken o 4 kiloyu aldım...şimdi karbonla yine mesafeliyim ama eskisi kadar katı değilim.. yine uno denge light yiyorum.. 2 dilim kahvaltıda, 1 dilim de ikindi gibi, son dilimin üzerine becel ve diyabetik reçel sürüyorum, bana göre günün en güzel öğünü oluyo...meyveyi biraz arttırdım,biraz da sebzeyi...böyle iyiyim...kuş gibi hafifledim walla.daha enerjik ve çevik,, şekerle belli bi oranda da olsa yakınlaşmak iyi geldi...sonuçta beyin sadece ve sadece şekerle çalışıyo.ara da bitter çikolata atıyorum ağzıma....bütün yazı yüzerek ve yürüyerek geçirdim.. tartıda 59 olduğum halde gören daha zayıf olduğumu söylüyor... yalnııııııııızz, EŞİM kafayı yemek üzere , kızlar,hem dişler hem kilo , adam kudurdu walla....peşimde... işte böyle kızlar....her anlamda darısı başınıza İNŞALLAH.
canim seni gördügüme cok sevindim evet kg verdim ama kb bana yaramadi vucudum bünyem kabul etmedi gibi bisey birakmak zorunda kaldim ama yinede burdan cok sey ögrendim allah selinimden razi olsun okadar sabirlar bir bir anlatti bikmadan yilmadan cünki beni en iyi o anliyo öyle degilmi selinim :) Her zaman dermişim :))sanada gecmis olsun tez zamanda dön artik
Gene dakkada bir tartılıyosun ha Suzan :))az evvel tartildimda :) cok ho$uma gitti 95,5 gördüm oh be aclikdanda olsa bile gördümya :)
selam kizlar bugun tartilma gunuydu yanlis hatirlamiosam o yuzden bu da benden gelsin :
baslangic 17/06/2010 96.8kg
bugun 13/08/2010 87.5kg
yehuuuuuuu çok sevincliyim , benim kilo bir ara durdu saf protein detoksu yaptim bi gun 600 gram verdim ondan sonra yapmaya cesaretim olmadi , ve bu sefer sebze meyve ekledim diyetime vucudum sasirdim galiba bu hafta birden 2 kilo verdim :) ve ekmek makarna tarzi kaçamaklarim çok çok az oldu
neyse hemen tickerimi degistireyim
hepinize kolay gelsin kizlar
bu arada senacim sana hayranim ne kadar kolay veriyorsun , selin ablamin dedigi gibi motora takmis durumdasin darisi basimiza :))
günaydin kizlar selin kolay gelsin
cok gec yazıyorum belki ama butun topiği okudum selinimin onerdigi gibi.
günde 2 kez hafta sonu nerdeyse 5 kez dus alıyorduk zaten :))) allahtan hep soğuk alıyorum duş iyi olmuş :))) bana yaradı :))
slm arkadaşlar günaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum +200qr deyim çizelgemide ona göre yaptım önceden bu inişler çıkışlar bei çok etkiliyordu artık etkilemiyor çünkü ertesi gün yada bir sonraki gün toplu kilo kaybım oluyor inşallah ramazandan etkilenmeyiz çok çok az yiyorum korkudanyasakkelime
günaydin herkeseee......
aysebru abla hosgeldin opuyorumnanaktan umarim seni artik daha sk görürüz buralarda....
SImdiiii gelelim kilo bildirimine
Baslangic: (28.06.2010) : 89
gecen hafta kilom: 80.5
Bu sabah itibariyle : 79
Yani 7 haftada 10 kilo gitmis
hatuncuum tebrik ederim .inşallah ben de bembeyaz elbiseler giyerim senin gibi.ramazanda çok dua ediyorum zayıflamak adına.
aysebru aramıza hoşgeldin.canım buranın tozunu attıralım seninle yeniden.
ben bir kaç gün sonra diyetime başlayacağım.oruçla beraber nasıl olur bilmiyorum ama olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?