Ayşecim, nabersin? Ben tek çorbayla doymuyorum, senin taktiği yapayım dedim de olmadı :))) Sanırım ben çok kalorili az karbonlu zayıfladım ama iyi ki böyle oldu diğer şekilde hiç doymazdım şu an.
Nasıl geçti ilk iki gün ?
krefeld bana cok uzak. ama bir kere gittim.akrabam vardi .baya büyük bir stadt .türkler cok yogun galiba orda. senin yazilarini okuyom.metobalizman yavas galiba onun icin cabuk kilo veremiyosun. zamanla diyeti yapa yapa hizlanir.üzülme .ben ilk baslangicta yedi kilo verdim, rahatsizlandim . onun icin biraktim kilo almadim. hem kolay diyet. hemde kilo veriyosun.zaten almanya da evlerde et genellikle pisiyo. yanindan pilav patetesi kaldirdikmi . daha iyi. sana kolay gelsin .. verenlere herkese .ramazan da da kolyalik versin.
senacim tabiki farkedilcek ne demek 12 kg
valla bravo ne güzel sende etki yapiyo bu diyet. bende niye yapmadi ya okadar üzülüyorumki oysa bu diyetle cook kolay kg vermek cok basit offooff ne $anssizim ben.
senacim ozel bisey mi yapiosun masallah teker teker gidiyor kilolar gerçekden merak ettim , bide hiç mi kaçamaklarin olmuyor , yada spor falan çokmu yapiosun , heycanla cevabini bekliyorum ben iki ayda anca 9 kilo verdim
bu arada sena 13 sana ugurlu geliyor galiba 13 haziranda basladin 13 kilo verdin :))
canım bende seni merak ediyorudum naptın eski diyetine döndünmü bu arada arkadaşlar bence yediklerimizi yazmaya devam edelim hem motive oluruz hem örnek menüler görmüş oluruz hemde hatalarımızı görürüz sutemcim eqer eski diyetine başladıysan sende paylaş bizimle yediqin şeyleri bu diyetle zor kilo veren arkadaşlara alternatif olmuş olur..
eski diyetimde saten kb ile ayni gibiydi sadece ben arada kb yiyordum sena
henüz tam dönemedim malum ramazan ekstradan kb almak istemiyorum kb siz gecirmeyi düsünüyorum ramazani
ondan sonra biraz kb eklemeyi düsünüyorum menülerime ama ben sunu farkettim sen yürüyüs yapiyosun yemekden sonra ben hemen hemen hic spor yapmiyorum yapamiyorum aksama kadar evde kosusturmakdan canim istemiyo
iftardan sonra bi uyku basiyo anlatammmm 22gibi yatiyorum
izlemcim gördüm baktim baktim baktim dalgami geciyosun sen bizimle basenlerim olmasa diyosun ben göremedim hayatim o yüzden stres yapma ok hihoyyyt
canım kilo sorunu olan biri gibi durmuyorsun ama bence hedef kilonu 60 a çek derim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?