benim iftarim söyleydi:)
kiymali soganli biberli domatesli yumurta 3 yada 4 citir ekmek dilim basi 6kb
domates 1kupa cay
belki bir parmak kadar pide oda valla mis gibi koktu dayanamadim
Bende yazayim bariiiiiiiiiiiiiiii :))
bende iftarda 1 tavuk but yedim firinda birde 1 havuctan yapilmis yogurtlu havuc salatasi. :)
slm cnm menün olmamış suzancım yumurta/ekmek kıyma/ekmek bunları beraber tüketemezsin hangi diyette olursa olsun ayrıca 3-4 dilim çıtırda olsa ekmek çok fazla üstüne bir parçada pide yemişsin iftarda ilk önce 2 bardak su arkasından mutlaka çorba içmelisin sonrasında kıymalı yumurtanı ye zaten canın başka bişey istemicek hadi en fazla oda haftada bir falan pideden bir parmak koprarıp ye ama bu kesinlikle 3-4 dilimden sonra olmasın iftarda ekmek yememelisin kesinlikle yasak sahurda 2 dilim falan ye bu sana yeter emin ol cnm bak şimdi 3-4 dilim ekmek bir parça pide hemde kıymayla beraber almışsın nolucak biliyomusun bikaç gün vücur bunu atmıyor depoluyor en azından bnm öyle oluyor sen bunlara dikkat etmediqin için belkide kilo vermekte zorlandın 1 hafta kesinlikle tartılamanı tavsiye etmiyorum baskülde istediqini qöremezsin bu şekilde beslenerek daha dikkatli olmalısınklava:
aylincim menün çok güzel ama önden mutlaka çorba içmelisin bütün gün midemiz boş midemizi rahatlatmamız gerekiyor ayrıca daha çabuk doymamızı saqlıyor Selinnn kız bak bende yorum yapmaya başladım kovalarsın şimdi sen beniiiklava: hee
men kaçmalıyım
canım bende seni merak ediyorudum naptın eski diyetine döndünmü bu arada arkadaşlar bence yediklerimizi yazmaya devam edelim hem motive oluruz hem örnek menüler görmüş oluruz hemde hatalarımızı görürüz sutemcim eqer eski diyetine başladıysan sende paylaş bizimle yediqin şeyleri bu diyetle zor kilo veren arkadaşlara alternatif olmuş olur..
canım hiç bu açıdan bakmamıştım enteresan bir bakış açısı 13 rakamı uqursuz derler ama bilemicem cnm bu arada 200 qr daha vermişim 76.9 olmuşum..
canım sıcaklardan yemek yemeyi değil de su içmeyi ve sulu şeyleri tercih ediyoruz bu ramazan.dün iftara yakın basküle çıktım ama varya dün kavruldum resmen susuzluktan çarşı işlerim vardı yormuş beni.neyse bi çıktım normal baskülümde 91 geldim bu diyete 95 le başlamıştım.
günaydın kızlar 77.1 yeni kilom ciddi ciddi farkediliyor artık verdiqim kilolar 13 hazirandan beri toplamda 13 kilo vermiş oldum 90la başlamıştım Selin 4 ayda 26 kilo vermişti bende 2 ayda 13 kilo verdim bu şekilde gidersem 4 ayın sonunda selin gibi 26yı bulucam sanırım kızlar bişey sorucam size hani sivrisinek ısırınca kızarır ve kaşınırız ya işte aynı onun gibi kaşınan kırmızılıklar çıkıyor arada bende önceden tatlı yediqim zaman oluyor sanıyordum ama artık tamamen kestim 3-4 gundur yine başladı biri geçiyor biri başlıyor bu arada sivrisinek falan deqil bu başka bişey bacaklarımda falan çıktıqı zaman pantolonuma yürürken iqne batar gibi batıyor bu konuda bilgisi olan varmı babam şeker hastası bikaç ay önce bende sınırda çıktım sonra tekrar düşürdüm bununlamı ilgili acaba?
senacim tabiki farkedilcek ne demek 12 kg
valla bravo ne güzel sende etki yapiyo bu diyet. bende niye yapmadi ya okadar üzülüyorumki oysa bu diyetle cook kolay kg vermek cok basit offooff ne $anssizim ben.
selam kızlar herkese hayırlı günler, oruç tutanlara da dayanma gücü versin rabbim...
ben sahurda
1 yumurta, yarım domates, 1 salatalık, 1 kırmızı közlenmiş biber şekersiz çay 2 dilim peynir 4 bardak su içtim ve patlıyordum az daha :)) midem küçülmüş sanırım dimi kızlar yada su çok şişiriyor...
dün iftarda da 1 tane küçük biber dolması 2 kaşık yoğurtlu semizotu 1 kase de cacık içtim ve bolcaa su sonrada şekersiz çay içtim 2 kupa... böyle yiyorum genelde sıfır ekmek arada bir dondurma haftada 3 gün filan
bugünde börülce salatası ve alinazik yapim diyorum...
yorumlarsanız sevinirim kızlar bu arada dün iftar yapmadan tartıldım 68.8 geldim şok oldum :)))
öhööö öhööö yaa benim havuc pismisti mafoldumben neyse hergün yemiyorum artik buda benim kacamagm olsun.... corba konusundada aslinda icerimde annem ramazan basladigindan beri mercimek yapiyo yada yayla corbasi onun icindede pirinc var..yada makarnali domates corbasi felan bende onlari icmek istemiyorum. Bu aksam bir degisiklik yapip sebze yicem ramazan baslayali her aksam tavuk yedim nerdeysee yakinda yumurtlayacam :)
ama benim canimi skan bir konu var....simdi bende 10 kilo verdim yüzümden belli göbegimde indi yani fark ediyorum ama benim belim incelmiyor yayani belki 10 kiloda 2 cm yada 3 cm fark etmistir ama bukadarcik yani bu beni cok üzüyor ben acaba kasmi kaybediyorum yag yerine (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?