hımmm teşekkür ederim canım.
genelde dönerde dürümde ekmek arası oluyor ya
doğru ızgara bulayım ben yada tabakta döner
salatada çok puan yoksa evden bi kase hazırlayıpta götürebilrim aralarda
sağol arkadaşım reglim bitsin deniycem
teşşekür ederim cevabın için
meraba erginsena bende karbonhidrat diyeti yapmayı düşünüyorum bana bi günlük yediklerini yazbilirmisn listeyi gördüm ama akşam ne yemeliyim bilemiyorum
günaydın arkadaşlar bende bugun başladım diyetee
1tane salata (küçük)
1tane domates(küçük)
1 yumurta haşlanmıs
biraz penirr
5 tanee siyah zeytin
2dilim çavdar ekmegi
1 açık çay şekersizz eskden küçük çay bardakalrına 2küp şeker atardım ama şimdi şekersiz içiyorum akşam tartıldım 65kıloyum hedefim55olmakk hadı hakkmmızda hayırlısı olsun
kaç karbonhidrat almıs oldum ben şimdi
Canim biraz saglam bir kahvalti olmus bu..Cavdar ekmegi tost ekmegi seklinde mi? Eger oyleyse ustunde yazar bir diliminde kac kb oldugu ama yanilmiyorsam 10-12 civarinda olmali bir dilim cavdar tost ekmeginde.
domates 6
salatalik 4
zeytin 1
peynir 1
yumurta 1
Yani simdi ekmegi 10 dan hesaplarsak bile kahvaltida 33 ile baslamis oluyorsun.
Gunluk kb degerini 40 civarinda tutarsan daha guzel kilo verirsin.
Oglen ve aksam sadece et ve sebze yersen yaninda ekmek yemezsen bugunu sinirda kapamis olursun guzelim. Sabahlari bir dilim ekmekle sinirli tutsan sanki daha guzel sonuc alirsin gibi duruyor. Kolay gelsin cnm..
ayy evet biraz fazla kaçırmısım galıba canım .domates çok yüksekmıs yaa slatada tabıkıde jeşek yemeseydımn ama öglen dikakt ederım bide aksam artık .çavdar ekmeğini fırından almıstım ben üstünde yazmıyorr kbdegeri sagol canık banada çizelge yaaprmısın 65kıloyum hedef 55 ya yumurta 0degılmıydı
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bu sefer oldu sanirim..Burdan girip yapabilirsin cnm..
dün yediklerimi paylaşayım..
1 bardak limonlu sıcak su
sabah 2 dilim uno light denge
1 yumurta haşlanmış katı
1 kk beyaz peynir
1 dilim ince jambon
öğle 3-4 yapraktan marul salatası
3 gibi tonbalıklı salata
akşam ızgara tavuk ve 4-5 kaşık yoğurt
1 fincan beşibiryerde çay
2.5 litre su
meraba helin ve arzu benim size bir sorum olcak ben bu diyete dün başladım ama akşam bırakmak zorunda kaldımağır bir şekilde girip oldum onunla uğraşıyorum yinede devam ettircektim ama taki eşim bana 3 tane limon sıkıp içinede sınırsız bal koyup birde karabiber karıştırıp içirene kadar içmeyeceğimi anlayınca sadece 2 çay kaşığı bal kattığını söyledi içtikten sonra sınırsız dedi ve tabiki kızdıda giribi atlat sonra diyet yap dedi belkide haklı bilmiyorum neyse cnm asıl bırakmamın tek sebebide bu değil geçmiş sayfalarda okudum piliç burger ve hazır dönerlerde sıfır kh var deniyor sınırsız yenebileceği söylendi ama ben dün alcaktım bimde (evde yapamadım rahatsız olduğumdan)eşim üzerini okudu her 100 gramda 7 kh varmış dedi oda en az olan oydu tavuk burgerdi ne yapabilirim almadım ve açıkçası bırakmak zorunda kaldım bana yardımcı olun lütfen bildiğiniz bir marka varmı(bu bahsettiğim marka banvit)kh değeri 0 olan hangileri var
kızlar bizim bugun öglen yeöegındee fırında tavuk piribç pilavı ve mercimek çorbasdı ben ne yiyecem şimdi sabah cok kacırdım yaa
Tavuğu yiyebilirsin çorba yada pilavdan birini tercih et ama ölçülü olsun, ne kadar doğru bilemem ama ben yemeklerin yanında hergün olmamak şartıyla arada 2 kaşık pilav yiyorum ama sadece 2 yemek kaşığı. okuduğum bir sitede bu diyette şeker sınırlı olduğu için az da olsa pilav, makarna gibi yiyeceklerin yenmesi gerektiğini okudum tabi sen bilirsin. şeker düşüklüğü olmasın diyeymiş.
masumum meraba cnm az önce helin ve arzu vardı onlara seslendim ama görmediler yukarda yazdığım ve sorduğum şeye sen cevap verirmisin lütfen sen burdasın nasıl olsa güzelim :))
tmm canlarım çok tşk ederim cevabınız için olmasa öyle yapiyim iyileştikten sonra kendim yapıp yersem daha güzel ve o kh olur en azından:))
tmm canlarım çok tşk ederim cevabınız için olmasa öyle yapiyim iyileştikten sonra kendim yapıp yersem daha güzel ve o kh olur en azından:))
zilancım canım ben hiç hazır gıda yemiorum..ama bir kere tavuk burger aldım bavitindi.. ve içinden 8 adet çıkıordu onları toplamı 100 gram için 7-8 lerdeydi yanlış hatırlamıosam ve gramı ona bölerek adedinin 3 kb olduğunu düşünerek aldım ve yedim.. ama bence zaten o tarz gıdalar fazla iyi değil ve hijyende değil diye düşünüorum.. hazır dönerlerde öle.. tavuk yemeği haşlama ve ızgara bu tarz şeyleri bence seçmelisin.. zaten yine hazırlardan olan galeta unlularını bence tüketmemelisin.. onların yerine dışarda olduğunda tavuk döner ya da normal döneri yemen lezzet olarakta daha iyi bence.. tabiki verilen değerler her zaman burdakiyle tutmaz o yüzden her yaptığın alışverişte üretici firmanın verdği kb değerlerini dikkate almalısın.. ve bunlar bırakman için bir sebep olmamalı canım benim.. ama tabiki mutlaka önce iyice iyileşmelisin bu çok öneml yani 3-4 gün daha ertele.. zaten tartı günümüz cuma ileşirsen bence o zaman başlarsn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?