Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Salatalarin puanlarini tek tek incele. Mesela bu mevsimde tuketilen domatesin ve salataligin zaten bize hicbir faydasi olmadigi icin daha cok yesil salatalar tuketmeye calis, ama tabiki olculu miktarda diger butun salata cesitlerinden de yiyebilirsin. Ayrica bu rejimin en guzel yani salata yerken yagsiz yemek zorunda degilsin. Zeytinyagi sifir oldugu icin istedigin kadar kullanabilirsin. Limon, sirke, nareksisi ile guzellestirebilirsin salatani.

meraba erginsena bende karbonhidrat diyeti yapmayı düşünüyorum bana bi günlük yediklerini yazbilirmisn listeyi gördüm ama akşam ne yemeliyim bilemiyorum

Öncelikle bu diyeti yapacaksan şekeri kesinlikle devre dışı bırakmalısın canım 1 kesme şeker 12 karbon aldıqın karbon miktarı kilonu geçmemeli ne kadar az tutarsan karbonu o kadar hızlı kilo verirsin zaten protein aqırlıklı beskendiqin zaman tatlıya çok fazla ihtiyaç duymazsın ama olduki canın tatlı çekti 1 bardak süte 1 yada 2 tane çubuk tarçın atarak içersen yarım saat içinde tatlı ihtiyacın kalmaz arada bir çikolata yemek istediqimizde ise genelde bitter çikolata tercih ediyoruz yada bolulu hasan ustanın light tatlıları var onlardan yiyoruz bu çok önemli bir ayrıntı canım beyaz şeker yasak ekmeqe gelince sabah kahvaltılarının dışında ekmek yemiyoruz ekmek çeşidi olarakta (tam buqday ekmeqi, kepek ekmeqi,çavdar ekmeqi)tercih ediyoruz içlerinde en çok tok tutan tam buqday ekmeqiair en az karbondidratı olansa uno denge lighttır(kepek ekmeqi yani) günlük en az 2-2.5 litre su içmelisin çünkü proten aqırlıklı beslendiqimiz için böbreklerimizin yorulmaması için bizim diyetimizde su çok daha fazla önemli bunun dışında örnek bir menüyü isteqin üzerine paylaşayım canım..

sabah kahvaltı
2 bardak su
haşlanmış yumurta(omlette yapabilirsin) 0
peynir 1
kızarmış uno denge light 5(kızarınca deqeri düşüyor normalde 7.5 k)
yarım domates 3
yarım salatalık 2
yeşil çay 0

ara
1 bardak süt 6

öqlen
yarım kase mercimek çorbası 9
ızgara köfte 0
ayran 5

ara
bir dilim peynir 1

akşam
ton balıqı 0
light gazoz 1
toplam 32 k.

günde 3 litre su içiyorum
2 km yürüyüş yapıyorum..

Canim biraz saglam bir kahvalti olmus bu..Cavdar ekmegi tost ekmegi seklinde mi? Eger oyleyse ustunde yazar bir diliminde kac kb oldugu ama yanilmiyorsam 10-12 civarinda olmali bir dilim cavdar tost ekmeginde.
domates 6
salatalik 4
zeytin 1
peynir 1
yumurta 1
Yani simdi ekmegi 10 dan hesaplarsak bile kahvaltida 33 ile baslamis oluyorsun.
Gunluk kb degerini 40 civarinda tutarsan daha guzel kilo verirsin.
Oglen ve aksam sadece et ve sebze yersen yaninda ekmek yemezsen bugunu sinirda kapamis olursun guzelim. Sabahlari bir dilim ekmekle sinirli tutsan sanki daha guzel sonuc alirsin gibi duruyor. Kolay gelsin cnm..

ayy evet biraz fazla kaçırmısım galıba canım .domates çok yüksekmıs yaa slatada tabıkıde jeşek yemeseydımn ama öglen dikakt ederım bide aksam artık .çavdar ekmeğini fırından almıstım ben üstünde yazmıyorr kbdegeri sagol canık banada çizelge yaaprmısın 65kıloyum hedef 55 ya yumurta 0degılmıydı

Son düzenleme:

Firindan aldigin ekmek yerine tost ekmegini tercih et cnm. Cunku firindan alinanlar tabiki cok daha yuksek. Cizelge yapma olayina gelince ben bir sefer yapsam bile her seferinde senin duzeltmen gerek o yuzden tickerfactory.com dan kendin de yapabilirsin.
Burda aciklamalar var cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html (Yeni Eklenti - Kilo Çizelgesinin Eklenmesi)
bu linke bas bakalim yapamadigin yerde ben de yardimci olabilirim.

dün yediklerimi paylaşayım..

1 bardak limonlu sıcak su

sabah 2 dilim uno light denge
1 yumurta haşlanmış katı
1 kk beyaz peynir
1 dilim ince jambon

öğle 3-4 yapraktan marul salatası

3 gibi tonbalıklı salata

akşam ızgara tavuk ve 4-5 kaşık yoğurt

1 fincan beşibiryerde çay
2.5 litre su

Besibiryerde cay alirken ben sana poset degilde normal demleme cay olarak satiliyor ondan al demistim ama neyse tatlim..Bunlan idare edicez..Internet sitelerine yazinca ozellikle yaziyor orda gunde 3 bardaktan fazla icmeyin demis diyetisyenler. Yemeklerden 1 saat once mumkunse..
Bu arada su olayini super oturttun sanirim. Bak 2 litre bitti de 2.5 filan yapmaya baslamissin. Helal olsun sekerim..sabah kahvaltida tavuk yememissin hayirdir? hehehe
Hadi neyse bu cuma super rakamlar bekliyorum senden cnm..

meraba helin ve arzu benim size bir sorum olcak ben bu diyete dün başladım ama akşam bırakmak zorunda kaldımağır bir şekilde girip oldum onunla uğraşıyorum yinede devam ettircektim ama taki eşim bana 3 tane limon sıkıp içinede sınırsız bal koyup birde karabiber karıştırıp içirene kadar içmeyeceğimi anlayınca sadece 2 çay kaşığı bal kattığını söyledi içtikten sonra sınırsız dedive tabiki kızdıda giribi atlat sonra diyet yap dedi belkide haklı bilmiyorum neyse cnm asıl bırakmamın tek sebebide bu değil geçmiş sayfalarda okudum piliç burger ve hazır dönerlerde sıfır kh var deniyor sınırsız yenebileceği söylendi ama ben dün alcaktım bimde (evde yapamadım rahatsız olduğumdan)eşim üzerini okudu her 100 gramda 7 kh varmış dedi oda en az olan oydu tavuk burgerdi ne yapabilirim almadım ve açıkçası bırakmak zorunda kaldım bana yardımcı olun lütfen bildiğiniz bir marka varmı(bu bahsettiğim marka banvit)kh değeri 0 olan hangileri var

Uzeri misir veya galeta unuyla kapli olan urunler yerine daha dogallarini tercih edebilirsin cnm. Ornegin kasaptan normal pilic alip onu izgara yapabilirsin, ben hic hazir gida almadigim icin hangisinde kac kb var bilemiyorum. Arzu biliyorsa o yardimci olsun bu konuda. Normal bir donerciden alinan doneri mesela tercih edebilirsin dondurulmus urun yerine cnm. Ama once bir gribin gecsin de bir de diyetle yorma bunyeni simdilik. Gecmis olsun cnm..

kızlar bizim bugun öglen yeöegındee fırında tavuk piribç pilavı ve mercimek çorbasdı ben ne yiyecem şimdi sabah cok kacırdım yaa

masumum meraba cnm az önce helin ve arzu vardı onlara seslendim ama görmediler yukarda yazdığım ve sorduğum şeye sen cevap verirmisin lütfen sen burdasın nasıl olsa güzelim :))

kızlar bizim bugun öglen yeöegındee fırında tavuk piribç pilavı ve mercimek çorbasdı ben ne yiyecem şimdi sabah cok kacırdım yaa

Tavuğu yiyebilirsin çorba yada pilavdan birini tercih et ama ölçülü olsun, ne kadar doğru bilemem ama ben yemeklerin yanında hergün olmamak şartıyla arada 2 kaşık pilav yiyorum ama sadece 2 yemek kaşığı. okuduğum bir sitede bu diyette şeker sınırlı olduğu için az da olsa pilav, makarna gibi yiyeceklerin yenmesi gerektiğini okudum tabi sen bilirsin. şeker düşüklüğü olmasın diyeymiş.

tamam canım teşekkürler sagoll bugun ilk günüm birz dikkat etmem lazım

masumum meraba cnm az önce helin ve arzu vardı onlara seslendim ama görmediler yukarda yazdığım ve sorduğum şeye sen cevap verirmisin lütfen sen burdasın nasıl olsa güzelim :))

merhaba canım ben o dediğin dönerden alıyorum, Aslı sana cevap vermiş ama galiba yanlış anlamış o dönerlerin üzeri galeta unlu değil bence yiyebilirsin iyileştikten sonra kendin hazırlarsın hem gripsin bence bolca c vitamini al iyileştikten sonra devam edersin.

tmm canlarım çok tşk ederim cevabınız için olmasa öyle yapiyim iyileştikten sonra kendim yapıp yersem daha güzel ve o kh olur en azından:))

tmm canlarım çok tşk ederim cevabınız için olmasa öyle yapiyim iyileştikten sonra kendim yapıp yersem daha güzel ve o kh olur en azından:))

zilancım canım ben hiç hazır gıda yemiorum..ama bir kere tavuk burger aldım bavitindi.. ve içinden 8 adet çıkıordu onları toplamı 100 gram için 7-8 lerdeydi yanlış hatırlamıosam ve gramı ona bölerek adedinin 3 kb olduğunu düşünerek aldım ve yedim.. ama bence zaten o tarz gıdalar fazla iyi değil ve hijyende değil diye düşünüorum.. hazır dönerlerde öle.. tavuk yemeği haşlama ve ızgara bu tarz şeyleri bence seçmelisin.. zaten yine hazırlardan olan galeta unlularını bence tüketmemelisin.. onların yerine dışarda olduğunda tavuk döner ya da normal döneri yemen lezzet olarakta daha iyi bence.. tabiki verilen değerler her zaman burdakiyle tutmaz o yüzden her yaptığın alışverişte üretici firmanın verdği kb değerlerini dikkate almalısın.. ve bunlar bırakman için bir sebep olmamalı canım benim.. ama tabiki mutlaka önce iyice iyileşmelisin bu çok öneml yani 3-4 gün daha ertele.. zaten tartı günümüz cuma ileşirsen bence o zaman başlarsn canımmm

Canim ben sana uzun uzun cevap yazdim bu sayfanin basinda..Ben tavuklardan bahsediyodum misir unu veya galeta unu kapli ustu dondurulmus tavuklarin diye. Doner de niye kb olsun onu ben de anlayamadim...Sen bir iyiles hele bakariz sonra durumuna gore cnm..tekrar gecmis olsun..

Bak gene ayni seyi yapiyoruz Arzucum..Bence soyle, bence boyle diyoruz ve saglikli olani soyluyoruz, yasak olan ve olmayani degil. Diyet kola olayina benzeyecek bu durum ve gene kizicaklar simdi boyle konustuk diye ama ne yazik ki ben de saglikli olan seyleri onermekten yanayim. Neyse biz rejimimize bakalim gerisi onemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…