Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sagol canım allah razı olsun teşekkürlerrr akşam okurum inş.canım yarın başlıyuorum hemen :)teşekkürler şimdilik iyi akşamlar

KIzlarr nasilsiniz...benim bugün günüm baya iyi geciyordu aksam 5.30a kadar 30 lardaydim ama sonra dayanamadim kazan dibi yedim hemde en light olmayanindan:)) ama gercekten 2 haftadir canim cekiyordu bugün yenik düstüm.....

KIzlarr nasilsiniz...benim bugün günüm baya iyi geciyordu aksam 5.30a kadar 30 lardaydim ama sonra dayanamadim kazan dibi yedim hemde en light olmayanindan:)) ama gercekten 2 haftadir canim cekiyordu bugün yenik düstüm.....

ne geliyorsa aksamlari geliyor basimiza zaten :)))

merhaba kızlar
bende denemek istiyorum bu diyeti
sabah yumurta peynir yerim sorun değil tamam da
öğlen ne yicem ?
iş yerinde dışardan yiyoruz fazla alternatifimizde yok
tost döner dürüm çorba
akşamları ewde yiyiorum sorun değil
ama öğlen benim için alternatif sunabilecek oaln var mı
evden götürsem ne götürebilirim ?

Ben tam buqday ekmeqiyle doymuyorum uno denqe light tüketiyorum Selin bize her zaman alternatifler sunan bir arkadaşımız tam buqday ekmeqinin gi deqeri çok düşük uno light ekmeqinin daha fazla ben bunu belirtmek istedim light içeceklere gelince burada vücuda asitli içecek alınmalımı bunu konuşmuyoruz tabiki alınmamalı ama içmek isteyenler rahatlıkla içebilir 0 k. mesela aysebru arkadaşımız diyeti süresince sürekli içmiş ve 30 kilo vermiş bir zararınıda görmemiş bende zaten içebilirsiniz derken (herhangi bir rahatsızlıqı olmayanlar) diye belirttim ayrıca tatlı isteqini yokediyor özellikle yaz mevsiminde hepimizi light içecekler bihayli rahatlatmıştı kb diyetinde rahatlıkla tüketilebilir ..

Öncelikle şunu belirteyim kesinlikle şunu öneriyor bunu bilmiyor diye bir cümle kurmadım kurmamda ayrıca ben yazımda kişiye özel bir yazı yazmadım yani sana özel deqildi biz aylardır bu sitedeyiz çok şeyler paylaştık senin ve diqer arkadaşın tepkisi gibi bir durumla asla karşılaşmadık asitli içecekler selülit yapar ama burası bir diyet sitesi diyete uyarmı uymazmı bunu konuşuyoruz içmek isteyen içebilir tek başına içildiqinde doyulmaz mesela ızgara+light içecek yada ayran içersin miden dolar midenin dolu olması önemli Selin bize bu bilgileri tam olarak aşıladı bende paylaşmak istedim olay budur (Arzuhelinde ben de kac gundur yardımcı olmaya calısıyoruz. Ama iste boyle seyler soylenince ister istemez üzlüyoruz.[/QUOTE]) ters bişey yazdıqımı sanmıyorum lütfen herkes yazılanları doqru anlasın..

canım eminim dışarda ızgara kofte, tavuk yapan ya da cevirme pilic satan yerler vardır. Ya da salata yapan bir yer de vardır. Bunlardan yiyip aksam da sebze yemegi yiyebilirsin mesela etli kıymalı tavuklu ya da sade..Ya da simitcinin simitinde 25 var. mesela yarım simit yiyip 12.5 alıp yanında peynir yiyebilirsin. ama tabi hergun bunu yemeni tavsiye etmem cnm..Dedigim gibi ızgara yapan yerlerden ızgara herhangi bir et yiyebilirsin ekmeksiz. Evden yanında dil peyniri goturup mesela arada acıkınca bir parca dilpeyniri yiyebilirsin. Dil peyniri dememin sebebi dil peynirinde tuz yok ve en masum peynir o. Tabiki diger peynirleri de yiyebilirsin ama cok tuzlu olmamasına bence dikkat et de ictigin suyun boşa gitmesin cnm..Hadi bakalım kolay gelsin..

Offf arkadaşlar regl olduğum için bugün vücudum kırıldı resmen. Saatlerce uyudum uyandım tekrar uyudum. Doğru dürüst yiyemedim bir şey. Programım aksadı maalesef Neyse ki 2 günden fazla sürmez benim bu halim. Yarına kalkarım yataktan tam anlamıyla inşallah:26:

Arkadaşlar burada hepimizin ortak bir amacı var oda kg vermek, lütfen birbirimizi kırmadan paylaşımda bulunalım. inanın benim tek paylaşımım bu site, gerginlikler olunca üzülüyorum, boşverin kırmayalım birbirimizi.
Aslıcığım ben bugün yani dün beşibir yerde çayı aldım ama sallama çay, üzerinde günlük 2 taneden fazlası tavsiye edilmez diyor, aktar sana öyle birşey söyledimi sanırım sen 3 öğün içiyorsun. bende başladım bakalım sonuç ne olacak. Birde ben BİM de form çayı gördüm, kullananınız oldumu hiç? bir dahakine ondan almayı düşünüyorum.

Tatlım kendi deneyimimi paylaşayım. Form çayını her gün kullanmak bana hiç iyi gelmemişti. Bağırsak düzenimi bozmuştu. Onu kullanırken bağırsaklarım süper çalışıyordu. Sonra tatilde onu içmediğim 1 hafta patlayacak gibi oldum. Doğru düzgün tuvalete çıkamıyordum. Çok zor düzenledim bağırsak düzenimi. Sanırım bağımlık yapmıştı bana Bu arada ben Doğadan'ın form çayını kullanmıştım. Ama form çaylarının içerikleri aynı oluyor sanırım. Yine de bir kıyas yapabilirsin.

Tamam canım teşkkür ederim ilgin için önce bir şu beşibiryerdeyi kullanayımda benim aldığımda doğadanın bakalım sonuç ne olacak.

Aslıııııı bu arada bu beşi bir arada çayı tansiyonu falan düşürüyor mu güzelim ya? Bir kaç yerde öyle bir şey okudum. Beni tansiyonum sıklıkla düşer çünkü:2:

Canım Selini qerçekten çok merak ediyorum 10 günlüqüne diye qitti 3 kasımdan beri ortada yok bu kadar süre işe qelmemesi mümkün deqil bişeymi oldu yollarda başına bişeymi geldi bu kadar süre siteye girmemesi mümkün deqil kimsede msn yada teli yokmu?

Canım neden bu kadar kırıcı olduklarını anlamıyorum tam buqday ekmeqi ve light içecekler bizim diyetimizde serbest bunu anlamak bu kadarmı zor ..

meraba erginsena bende karbonhidrat diyeti yapmayı düşünüyorum bana bi günlük yediklerini yazbilirmisn listeyi gördüm ama akşam ne yemeliyim bilemiyorum

hımmm teşekkür ederim canım.
genelde dönerde dürümde ekmek arası oluyor ya
doğru ızgara bulayım ben yada tabakta döner
salatada çok puan yoksa evden bi kase hazırlayıpta götürebilrim aralarda
sağol arkadaşım reglim bitsin deniycem
teşşekür ederim cevabın için

Aslıııııı bu arada bu beşi bir arada çayı tansiyonu falan düşürüyor mu güzelim ya? Bir kaç yerde öyle bir şey okudum. Beni tansiyonum sıklıkla düşer çünkü:2:

Canim bak ben senin aldigindan icmiyorum. Ben normal cay gibi olan ve demlenip suzuleninden aldim aktardan..Poset caylarin cok etki etmedigini duydum ama denemekten zarar cikmaz sanirsam. Ayrica tansiyon dusurdugunu degil ben yukselttigini biliyorum. O yuzden yuksek tansiyon riskli kisilere onermiyorlar. Cunku icinde kekik var ve tansiyonu yukselttigi soyleniyor kekigin. Bir de panik atak varsa onu biraz tetikliyebiliyormus ama olmayanlar icin gecerli degil. Dedigim gibi bazi insanlar cok memnun( benim gibi) bazilari da hicbir faydasini gormemis cnm.

günaydın arkadaşlar bende bugun başladım diyetee
1tane salata (küçük)
1tane domates(küçük)
1 yumurta haşlanmıs
biraz penirr
5 tanee siyah zeytin
2dilim çavdar ekmegi
1 açık çay şekersizz eskden küçük çay bardakalrına 2küp şeker atardım ama şimdi şekersiz içiyorum akşam tartıldım 65kıloyum hedefim55olmakk hadı hakkmmızda hayırlısı olsun

kaç karbonhidrat almıs oldum ben şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…