Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yok ben pes ettım sona geldım bu seferde sayfada uygun olmayan bısı warmıs pes pes pes :/
canım hepsini kopyalayıp yazmıcaksın..sen bana kilonu ve boyunu soyler misin tam olarak cnm..bi de kac kiloya inmek istedigini yaz..ben senin icin yapıp sana linkini atıcam..hadi bekliyorum hemen cnm..

canım hepsini kopyalayıp yazmıcaksın..sen bana kilonu ve boyunu soyler misin tam olarak cnm..bi de kac kiloya inmek istedigini yaz..ben senin icin yapıp sana linkini atıcam..hadi bekliyorum hemen cnm..

1 60 72.5 57 kıloya ınmek ıstıorm war bı hatamm ama nerde anlayamadm hepsını yapmıorm zaten cıkan lınkı kpyalıyorum

pko nasıl bir hastalık bilemiyorum tatlım..Bu diyet sakıncalı olabilir belli rahatsızlıkları olanlar icin..O yuzden bisey diyemeyecegim tatlım..

pko tam bi bela canım pkoda aklına gelebılecek herşey varr yumnrtlama sorunu adet düzensizliği insülin direnci kıllanma kılo verememe gibi bir sürü şey iştee benım doktorumda bana kılo ver demişti bebiş için göbek vve bel çevremde acayip bi simmit şekli var görümntüde zayıfım ama saddece göbiş 3aylık gibi bi yerde okudugum yazı geldi aklıma aama acaba yanlısmı hatırlyorum dedı pkolula karbonhidrattan uzak durmaları gerekıyormus diye biliyorum o yazıyı bulmaya calısıcam şimdi eger bulursam benıde listenize alaırmısınız bende zayıflamak istiyorum

canım tabiki alırız..biz diye bisey yok zaten..her gelen hosgelmiştir..ben seve seve anlatırım neler yapman gerektigini fakat sen gene de emin ol sana bu rejimin dokunmayacagını..Cunku meyve nerdeyse hic tuketmiyoruz..Ama onun dışında protein agırlıklı besleniyoruz. mumkun oldugu kadar ekmege dokunmuyoruz..Sebze de duzenli olarak yiyoruz..

orada nokta nokta cıkıo cnm pardon..
bak acık acık orasını yazıyorum..nokta nokta olan yeri duzelticeksin..site izin vermio baska adres yazmamı..ben de neden olmuyo diyorum..
/ezt/t/wI3Xb7l/weight.png
olucak sonu

Site baska siteye yönlendirme yapmayayım diye acık acık adresi yazamadım ama başı aynı olucak gonderdigim linkin ve ortasını da bu yazdıgım seyi yazıcaksın tatlım.. tickersfactory filan onlar aynı yazılıcak sonunu bu sekilde duzelticeksin cnm..Cunku nokta nokta cıkıyor ben sana tamamını gonderdigim zaman..hadi bu sefer olsun bari..

tamam cnaım ben bakıp sana dönecem hemen peki bu diyetle en fazla ne kadar kılo veren oldu liste falan varmı

tamam cnaım ben bakıp sana dönecem hemen peki bu diyetle en fazla ne kadar kılo veren oldu liste falan varmı

valla ben digerlerini degil de kendimi soyleyeyim, 3 hafta oldu cuma gunu ve toplamda 4.8 kilo verdim..Ama ben çay da iciyorum besibiryerde diye..bilemiyorum sadece diyetten mi verdim bu kadar yoksa cay mı ise yarıyor..:))

valla ben digerlerini degil de kendimi soyleyeyim, 3 hafta oldu cuma gunu ve toplamda 4.8 kilo verdim..Ama ben çay da iciyorum besibiryerde diye..bilemiyorum sadece diyetten mi verdim bu kadar yoksa cay mı ise yarıyor..:))

ooo maşallah valla o cayı bende duydum ama beni titrettı bende insülin direnci oldugu öin devam edemedim

yazıyı buldum canım dogru aklımda kalmıss
PKOLULAR DA Karbonhidratları %40 la sınırlamışlar! (en fazla) yanı benıde alın aranıza ne yapmam lzaım liset falan ay cok heyecanlıyım inş.bende zayıflayacam :)

ay bakalm oldu sanırım :)

evet ztn herkes kullanamıyor biliyorum. mesela şeker ve tansiyonu olan kesinlikle kullanmamalı..
bak bir 10 sayfa oncesine filan dönersen ben kocaman bir kb deger listesi gonderdim..orayı kendin al kopyala bir yere..ayrıca arzuyla beraber bir suru ornek menuler yazdık..Bizim yazdıklarımızı okursan goruceksin tatlım neler yemen neler yememen gerektigini..
Ayrıca hergun burda yediklerimizi paylasıyoruz..onlar da birbirimize fikir olur..Ama inan bana diger rejimlere gore cok daha kolay cunku cok fazla sınırlarımız yok..ayrıca ne yiyip ne yemicene sen karar verebilirsin..en guzel yanı da bu..yani mesela peynir seviyosan oyle bir kibrit kutusu kadar yemek durumunda diilsin..ben her cesit peyniri gun icinde tuketiyorum mesela..o yuzden sinir saglıgın bozulmuyor bu diyette ac kalmadıgın icin..hadi bakalım kolay gelsin tatlım..gunluk limitinin bence 40 ın ustune cıkmaması senin icin daha iyi olur ilk gunlerde ne kadar dusuk tutarsan o kadar guzel ilerlersin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…