canım hepsini kopyalayıp yazmıcaksın..sen bana kilonu ve boyunu soyler misin tam olarak cnm..bi de kac kiloya inmek istedigini yaz..ben senin icin yapıp sana linkini atıcam..hadi bekliyorum hemen cnm..yok ben pes ettım sona geldım bu seferde sayfada uygun olmayan bısı warmıs pes pes pes :/
canım hepsini kopyalayıp yazmıcaksın..sen bana kilonu ve boyunu soyler misin tam olarak cnm..bi de kac kiloya inmek istedigini yaz..ben senin icin yapıp sana linkini atıcam..hadi bekliyorum hemen cnm..
pko nasıl bir hastalık bilemiyorum tatlım..Bu diyet sakıncalı olabilir belli rahatsızlıkları olanlar icin..O yuzden bisey diyemeyecegim tatlım..
1 60 72.5 57 kıloya ınmek ıstıorm war bı hatamm ama nerde anlayamadm hepsını yapmıorm zaten cıkan lınkı kpyalıyorum
pko tam bi bela canım pkoda aklına gelebılecek herşey varr yumnrtlama sorunu adet düzensizliği insülin direnci kıllanma kılo verememe gibi bir sürü şey iştee benım doktorumda bana kılo ver demişti bebiş için göbek vve bel çevremde acayip bi simmit şekli var görümntüde zayıfım ama saddece göbiş 3aylık gibi bi yerde okudugum yazı geldi aklıma aama acaba yanlısmı hatırlyorum dedı pkolula karbonhidrattan uzak durmaları gerekıyormus diye biliyorum o yazıyı bulmaya calısıcam şimdi eger bulursam benıde listenize alaırmısınız bende zayıflamak istiyorum
simdi bu gonderdigim seyi kopyala ve kontrol paneline gir kk da orda profil duzenleyi sec ve icinde kişisel bilgilerin altında cizelge var..oraya yapıştır bunu..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3Xb7l/weight.png
tesekkur ederm cnm ama sonuc:
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
orada nokta nokta cıkıo cnm pardon..
bak acık acık orasını yazıyorum..nokta nokta olan yeri duzelticeksin..site izin vermio baska adres yazmamı..ben de neden olmuyo diyorum..
/ezt/t/wI3Xb7l/weight.png
olucak sonu
canım tabiki alırız..biz diye bisey yok zaten..her gelen hosgelmiştir..ben seve seve anlatırım neler yapman gerektigini fakat sen gene de emin ol sana bu rejimin dokunmayacagını..Cunku meyve nerdeyse hic tuketmiyoruz..Ama onun dışında protein agırlıklı besleniyoruz. mumkun oldugu kadar ekmege dokunmuyoruz..Sebze de duzenli olarak yiyoruz..
tamam cnaım ben bakıp sana dönecem hemen peki bu diyetle en fazla ne kadar kılo veren oldu liste falan varmı
valla ben digerlerini degil de kendimi soyleyeyim, 3 hafta oldu cuma gunu ve toplamda 4.8 kilo verdim..Ama ben çay da iciyorum besibiryerde diye..bilemiyorum sadece diyetten mi verdim bu kadar yoksa cay mı ise yarıyor..:))
Site baska siteye yönlendirme yapmayayım diye acık acık adresi yazamadım ama başı aynı olucak gonderdigim linkin ve ortasını da bu yazdıgım seyi yazıcaksın tatlım.. tickersfactory filan onlar aynı yazılıcak sonunu bu sekilde duzelticeksin cnm..Cunku nokta nokta cıkıyor ben sana tamamını gonderdigim zaman..hadi bu sefer olsun bari..
yazıyı buldum canım dogru aklımda kalmıss
PKOLULAR DA Karbonhidratları %40 la sınırlamışlar! (en fazla) yanı benıde alın aranıza ne yapmam lzaım liset falan ay cok heyecanlıyım inş.bende zayıflayacam :)
yıne olmamıs canım cok tesekkur ederm vakıt ayırdın ugrastn ama olmıcak ne snssızım ben ya
cidden sorun degil ugraşmam da..neden olmadı simdik onu anlayamadım vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?