seni karşılayacagız arzuyla eger istanbula gelirsen minilerimizi giyip mayısta..eminim sen de annenin evine fazla gitmezsen vericen butun kiloları ve nişanlına şok yaşatıcan tatlım..hadi bakalımmm..
Pericimmmm bozmuyosun di mi bak? İçiyosun inşallah sularını..Bak bu hafta senden ben de atak bekliyorum..Umarım bi anda şahlanıcan bu hafta :)
Tabiki olucaksın 75 kilo şaka mı yapıyosun..Daha nerdeyse 5 ay var..5 ayda neler degişir..Daha cok kucuksun tatlım bu yasta sorun degil belki bu kilolar ama ilerde butun hastalıklar kilo ile geliyor..Seker kolestrol tansiyon..Allah korusun..Bu yuzden sen simdiden önlemini al guzelim..Hicbir yiyecek senin kendini guzel ve zayıf hissetmenden daha lezzetli olamaz..O yuzden tam gaz devam guzelimm..bakalim mayisa kadar 75kg olabilecekmiyim keske olsammmm cok istiyorum :26:
cumadan beri hic bozmadim canim cok güzel gidiyorgünde en az 2lt suyumu iciyorum bazen canim istemiyor ama hep o zaman sen aklima geliyorsun inan sahlanmayi bende bekliyorum su ve kacamaksiz dietin bu cuma karsiligini almak istiyorum
melikecim eger baş agrısı cok oluyorsa biraz daha kb alımını arttır..mesela sebze yiyebilirsin, pırasa guzel olurdu keske yiyebilseydin..sen simdi cumaya kadar tartılma bence..oylesi hem daha heyecanlı oluyor hem de bosuna uzulmemiş oluyor insan..Cunku bazen kilolar duruyo duruyor son gun dusuveriyor. O yuzden diyetisyenler bile haftada bir tartılın diyolar. Gene de sen bilirsin tatlım..Biz oyle yapıyoruz sadece sana da soyleyeyim dedim..
O zaman en az 1 kilo diyelim senin icin..Hic kacamak yapmazsan ztn kesin verirsin bu hafta ben eminim...Sen de tartılma ama cumaya kadar supriz olsun cnm..Heyecan yapalım bakalım kim sampiyon olucak bu hafta..
Ben de menümü yazayım arkadaşlar ben zaten günlük suyumu içiyorum. suda problem yok.
Sabah kıymalı yumurta
2dilim k.ekmek
şekersiz çay
öğle tavuk göğüs, yoğurt
ara 5 i bir yerde çay
akşam Ton balıklı salata
ve 1 avuçtan biraz fazla karışık kuruyemiş bunda hatalıyım ama dayanamadım kızlar. yemek menüm nasıl kızlar fena değil demi.
Sevgili arkadaşım bu yazında sena arkadaşımızdan bahsediyorsun sanırım ama çok yanlışın var sena 3 günde bir değil her sabah mutlaka girer siteye iyice araştırmadan kimseye çamur atmayalım 3 günde bir giren arkadaş polemik olunca diye bir ifade kullanmışsın bu tartışmaya itmektir çünkü herkes her an giremeyebilir velevki sena her saba mutlaka girer akabinde selin gelsydi arkadaşlarına gerekli açıklamalarını yapardı demişsin senadır yazdıkları zaten selinin birebir söylediqi şeylerdir selin kimseyi şu ekmeği ye bı içeceği iç diye sınırlamazdı alternatifler sunardı senada bunu söylemek istedi insanlar çok fazla kısıtlandığında diyetten soğur siz sanırım birebir burda yazılanları okumadınız okumuş olsaydınız senanın ne demek istediğini anlardınız birkaç arkadaş sena berra çıtçıt cezalılar biraz siteye giremkler burda olmayan biri için hala daha yazılar yazıyorsunuz biz senayı uzun zamandır tanırız arkadaşımız yazdığı bir kelimeyi ne hale getirdiniz bu tartışma sizin sayenizde oldu birazda kendi yaptıklarınıza bakarsanız ne kadar kırıcı olduğunuzu ve sitede tartışma çıkardığınızı farkedersiniz..canım aslıcımm.. ben onu hatırlamadım bile ama zaten bu çayı ben almadım al dedim arkadaşıma oda kolaylık olsun die böle almış bakalım işe yarar bence bu da.. bu arada evet çok su içiorum çok zorakii amasevmiooorummm...
canım bakalım bu hafta kaç çıkıcam merak ediorum bende.. ama ben cok kırgınım çok sıkıldım ve ciddi manada bu siteden bile soğudum bu haftadan sonra liste falanda bunlarlada uğraşmicam.. sadece özellikle bana gelen soru olursa cevaplarım.. rejim yaparken 3 günde bir giren insanlar polimik olunca sayfa sayfa mesaj yazmışlar.. bazı arkadaşlarımız zaten inanılmaz çirkin kelimeler sarfetmişler.. geçmişle yaşayan bir topicti burası..selini tanımıorum ama bu siteye üye olurken bende sırf onun yazdıklarını okuyarak sevdim bu rejimi olduğum müddetçede gelmesinide çok bekledim candan içten konuşan biriydi..ama gelmio..gelse onu savunayım derken bizi kıran arkadaşlarına bence gerekli açıklamayı yapardı.. ben tek tük yazılar yazılan siteye hareket gelsin istedim hep yazdım hep konuştum hep girdim ama gereksiz şeyler gerçekten can sıktı.. üstelik bazı insanların kötü konuşan haklı - haksız kimseyi ayırmadan sölüorum ki kurulan cümleler bence çok kaba ve kötüydü.. üstelik hedefimizle hiçbir alakası olmayan konularda yapılan tartışmalar..
rejimim soz gaz dewam ama ben çok soğudum o kadar..
''Bosver arzucumm..Ben de farkindayim sen de ne kadar ugrastigimiza kac gundur.. Ben de hakkaten butun gun araliklarla girip girip herkese cevap vermeye mumkun oldugu kadar burayi kalabaliklastirmayi denedim. Her geleni hosgeldinizle karsilayip muhabbetimize katmaya calistim. Cok keyif aliyodum dune kadar ama benim de istegim bitti. Bosver listeyi filan ztn ne ugrasican. Bos yere canini sikmana degmez.. Insanlar rejim hakkinda bu kadar konusmamisti cok dogru soyluyorsun ama bir polemik cikinca sayfalarca yazilar yazmislar. Cok yazik hakkaten..Biz kac gundur insanlari konusturmaya calisiyorduk halbuki..Neyse ben konuyu kapadim coktan ama hala devam ettirmisler aksam, bir de kisiye ozel yazmadim diyip konuyu saptirmislar. Selin keske burda olsaydi gercekten belki o olsaydi bize yapilan haksizligi gorurdu ve konuya mudahele ederdi. Selin de bence cunku burayi bu kadar canli tutmak icin ugrasan insanlara bu sekilde davranilmasinin dogru olmadigini soylerdi onlara..
Neyse sen sularini ic..Caya da gunde 3 kere yemeklerden 1 saat once..Bak 4-5 gun sonra tok tutmaya baslicak o cay seni..
Sevgili arkadaşım bu yazında sena arkadaşımızdan bahsediyorsun sanırım ama çok yanlışın var sena 3 günde bir değil her sabah mutlaka girer siteye iyice araştırmadan kimseye çamur atmayalım 3 günde bir giren arkadaş polemik olunca diye bir ifade kullanmışsın bu tartışmaya itmektir çünkü herkes her an giremeyebilir velevki sena her saba mutlaka girer akabinde selin gelsydi arkadaşlarına gerekli açıklamalarını yapardı demişsin senadır yazdıkları zaten selinin birebir söylediqi şeylerdir selin kimseyi şu ekmeği ye bı içeceği iç diye sınırlamazdı alternatifler sunardı senada bunu söylemek istedi insanlar çok fazla kısıtlandığında diyetten soğur siz sanırım birebir burda yazılanları okumadınız okumuş olsaydınız senanın ne demek istediğini anlardınız birkaç arkadaş sena berra çıtçıt cezalılar biraz siteye giremkler burda olmayan biri için hala daha yazılar yazıyorsunuz biz senayı uzun zamandır tanırız arkadaşımız yazdığı bir kelimeyi ne hale getirdiniz bu tartışma sizin sayenizde oldu birazda kendi yaptıklarınıza bakarsanız ne kadar kırıcı olduğunuzu ve sitede tartışma çıkardığınızı farkedersiniz..
''
Pardon yaa siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ne demek ''selin olsa böyle davranılmasını doğru bulmazdı'' doğru olmayan nedir? tam buğday ekmeğini yiyebilirsiniz denilmesimi yoksa lihgt içecekler bizim diyetimizde serbest denilmesinmi ? senanın bunın dışında yazdığı bişey yokki bir insan bu kadar karalanmaz..
Selam arkadasım..Demişsin ki Sena arkadasımızı uzun zamandır tanırız. Toplam bir mesaj atarak tanıştınız sanırım Sena ile. Ya da Sena sensin :) Neyse bu sorun degil ama onların siteden yasaklı olmasının bizimle hicbir alakası yok. Onlar arasında bir Turkce polemigi yasandı ve birbirlerine agır sozler söylediler. Durup dururken bize sataşan Sena arkadasımızdı. Ayrıca biz siteden yasaklı olduklarını da bilemezdik, arkasından konusmak gibi bi durumumuz yok. Butun gece konu kapandıgı halde bizim hakkımızda konusan o. Neyse konumuz diyet ve bunu saptırmak istemiyoruz artık. Biz kimseyi kırmadık, esas kırılan biziz..Lutfen bu konuyu kapatalım artık ve kimsenin avukatlıgını yapmayalım lutfen..O konu bitti.
ben uzun zamandır kk ya üyeyim aylardır birçok siteyi uzaktan takip ediyorum sena yada diğer arkadaşlar beni birebir tanımaz ama ben onları yazılarından iyi tanırım sizin yazdıklarınız karşısında yazma gereği duydum ve şimdi çok daha iyi anlıyorum istediğiniz gibi anladığınızı olayları çünkü hala o kıza bize sataşan oydu diyorsunuz sataşmak çirkin laflar söylemek yada hakaret etmektir ekmek için içecek için selinin dediklerini paylaşmak değildir senanın ve berranın yaptığı bunları paylaşmaktır ne yazıkki siz bunu görememişsiniz ve bir sataşma olarak algılamışsınız..
O kadar alışmışsın ki g harfi yerine q harfi kullanmaya senacım..Ne kadar dikkat etsen de demin Arzuya yazdıgın mesajda yanlıslıkla bir yerde kacırdın ne yazık ki cnmcım..Ayrıca yanyana olan bir harf olsa dicem yanlıslıkla ama kimse boyle bir alıskanlıgı yokken g harfi yerine q yazmaz..O yuzden bosver cnm..Ayrıca isteyen istedigi gibi yazar ve senin g harfi yerine q kullanman benim hoşuma bile gitmişti..O yuzden dikkatimi cekti..Neyse bosver artık..Lutfen Senacım tamam sen haklısın ama ben de senin Sena oldugunu biliyorum. Artık kapatalım bu mevzuyu lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?