Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşların ceza almasına üzüldüm.keşke olmasaydı.yazılarına şöyle bir bakmıştım .aslında sanal ortamda iletişim hataları sık rastlanabilir.abartmamak lazım.sonuçta sadece yazarak anlaşıyoruz.jest mimik vs bi çok iletişim ögesinden yoksun bir ortam.
ben bugün oruçluydum.yarın da tutmayı düşünüyorum.borçlar var bitrmem gerek.
bir türlü diyet havasına giremedim.topik bu nedenle kişiyi motive etmede çok etkili.topiğimizin eski canlı günlerine dönmesi dileğiyle.

Her şey güzel gidiyordu ama tekrar tatlı krizim başladı :26: Sabahtan akşama kadar binbir çeşit tatlı yedim, aklınıza ne gelirse. Birdenbire oluyor, neden kaynaklandığını da bilmiyorum, kendime engel olamıyorum. En azından verdiğim kiloları geri almayayım Ne zaman arzuladığım kiloya ulaşacağım, böyle yaparak işleri daha da zorlaştırıyorum

Senin tatlı benim acı krizlerimizin sonu ne olacak acaba.

kalori degerlerınde bır yanlışlık varr

yaa arkadaşlar niye ceza aldıkı şimdi çok sinirlendim yaaa ne güzel yardımcı oluyorlardı bızee.

benım bugun 2,günüm aslında 3ama ben ilk günümü saymıyorum çünkü ilk günün akşamı baya kaçırdım
bu arada arkadaşalr etimek ekmegın 1tanesi 5,3puanmıss gercekten oylemi ilk sayfalarda bi arkadaş yazmıs

Son düzenleme:
selam kızlaar dünkü menüm sabah su öğlen 1 haşlanmış yomurta 2 dilim peynir salata tabağı akşam sucuklu yumurta 1 kase sehrıye çorbası 1 hurma meyvesi 2 tane ceviz durum nasıl sizce gece rüyamda hep yemek hazırlıyodum ama devammmmmmm

merhabalar arkadaşlar

ceza alan arkadaşlara üzüldüm ama küsüp bi daha gelmemezlik etmezler inşallah. Bizi baya motive ediyorlardı.
Ben bu hafta hastalıklarla uğraşıyorum oğlum ,kızım ve eşim üçüde hasta malum soğukalgınlıkları. Haliyle kendimide bıraktım cuma tartımımda pek kilo veremiycem gibi ne yapalım onlar iyileşsinde devam ederiz. Sabah tartıldım aynı kilodayım en azından almamışım oda idare eder.

Günayydınn kızlarrrr küçük bir ara oldu okadar ..

ama gelip bu tarz mesajları okumak beni çok mutlu etti canım arkadaşlarım.. Aslı nerde ne zaman gelicek bilmiorummm ve umarım gelir yoksa ciddi bana da çok üzülürüm

Saçma şeylerden yaşanan tatsızlıklar canımı çok sıktı ama ben sizi bırakmam rahat olalım.. rejimimize sahip çıkalım

Sizleri seviorum ..

yarın atrtılma günü.. bari bugün çok dikkatli davranalım mönülerde..

ben dün yediklerimi paylaşayım..
sabah 2 dilim uno kızarmış
2 k k beyaz peynir
çok az sucuklu yumurta

öğle taze fasülye bir tabak dolusu çok özlemişimm napim
1 kase cacık

akşama doğru ızgara tavuk göğsü 2 kaşık haydari 1 parmak kalınlığında dil peyniri

1 fincan 5.biryerde

2 nescafe

2.5 litre su

gece inanılmaz acıktım dışardan gelmiştim 4 kaşık karnabahar yemeği yedim napimmm :44:

:) bu kadar iştee

bakalım yarın kaç çıkıcaz arkadaşlar lütfen ciddi asılalım.. yani gerçekten incelioruz ama kiloda bişey göremeyince ben çok sinirleniorummm kendi kendime

biz hep beraber yine birbirimize desteğiz.. öle kızıp küsüp gitmek sen ve diğer arkadaşlarımı yalnız bırakmak benim için doğru bir şey değil.. sen üzülme ben burdayım eminim ki aslıcımda gelicek.. bu arada herkese geçmiş olsun tatlım.. en önemli şey sağlık 1 hafta sonra verirsin mozma moralini.. dediğin gibi almadıydan buna sevinmen lazımm

boşverdim ben guidecim.. çocuk değiliz küsüp gitcek halimiz yok burda hep beraber birşeyleri başarmaya çalışıoruz birbirimize destek olmak düşer bize.. ben en kısa zamanda karar verip bizimle rejime başlamanı diliorum ve seni dört gözle beklioruzz BENNN HAZIRIM diyeceğin zamanıı biz burdayız biliosun.. borçların bir bitsin.. bence hemen başlayalım cnmm

canımcımm üsülme sen.. bak geldik işte aslıda gelicektir eminim.. diyetin böle şeylerden sekte yemesin lütfen.. biliosun çok öenmli bir hedefin var.. nişanlını şok ediceksin.. sana tekrar tekrar aşık olucak bunu düşün ve lütfen zararlı hiç bişey yeme.. sana güvenim sonsuz.. öpüorummmmm tatlımmm

ahh benim diyet ikizim sana kıyamammm benn .. evet kırıldım kızdım sinirlendim ama ben sizi yalnız bırakmam üzülme hiç.. bak sizi bu kadar üzmelerine neden oldukları için yine sinirlendimmm :95: ben hedifime gelene kadar sizlerin hedeflerine ulaştığını görene kadar bir yere gitmicem.. hep beraber umutlarımızı gerçekleştiricezz bizim muhabbetimiz dostluğumuz yardımaşmamız çok güzel bunu kimse kirletmesin bir daha lütfen..

canım benim bu hafta bizleri sollayarak bir patlama yapıcağına inanıorum ppericimm.. çok güzel yaptın cünkü bu hafta bakalım neler olcak yarınnn heyecanlıyım

Periciğim sen nasılsın senle ben kaldık galiba sitede bütün hevesim gitti valla.

masumumm canım benimm hevesin gitmesin bak ben geldimm şenlendiricemm yine sizi... canım arkadaşlarım benimm..

o şişkinlik muhabbeti butün gün benide yedi bitirdi.. yani gördün bak sularımı içtim çaylarımı iştim sonra düzenli olarak yaptım ama tartıda kilo almış olarak çıktımm çıldırcamm artıkk ahahahah

bakalım cuma ne olucak tatlımm.. sizleri çok seviorum ben bir daha üsülmeyin lütfen.. ben bir yere gitmem.. benden çekeceğiniz varrrr ahahaha

canım benimmm belkidee regl dönemindesin ondan mı acaba tatlı yiyosun çok.. biliosun her rejimin katili o tatlılar acaba o tatlı ihtiyacını gidermeye başka yollarla çalışsan mesela ben en cok şey yapıorum alıorum biraz yoğurt kaseye içine 2 tatlandırıcı 2-3 te çilek doğruyorum minik minik yiyorum ve inanılmaz tatlı ihtiyacımı giderio hem meyvede yemiş olurorum ondan sonra mesela aslıcımda şey yapar kuru kayısı alır ve içine ceviz kayuyo biraz ısıra ısıra onu yiyo seviosan bunuda dene tatlım.. sonra baktın çokkkk fenalardasın diyabetik çikolatalardan al kahve yap ve yanında bir parça ye oda çok kesiyor.. bir de tarçınlı bişey vardı sanırım onlarıda bir araştır.. tatlı için rejimini heba etme nolurr..

ve biraz daha fazla buraya gelmeye çalış.. konuşalım araştıralım falan belki motiven artar biraz

ne oldu bilmiyorum ama gercekten çok üüzldüm keşke geri gelselerr:85::85:

üsüldüm diye yazmışsınız hep ama onları okuyunca ben daha cok üsüldüm.. sizin tarafınızdan böle sevilmek desteklenmek ne kadar güzel arkadaşlarım benimm..

sende yenilerimizdensin canımm benimm.. meloya sölediğim gibi öle kolay kurtulamazzsınızzz .. aslıcımda gelicek yine aynen son gaz devammm cuma büyük günnnnn :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…