karbonhidratsız bir yaşam 💚

Günaydın nasılsın :)
yaptın mı kahvaltını. benim:
2 haşlanmış yumurta
yarım kalıptan daha az süzme peynir
18 tane zeytin
domates
hadi bakalım güzel bir gün olsun 😊
Ah evet yaptım ben de günlüğüme paylaştım
Dediğin gibi kaçamaksız bir gün olsun inşallah

Sebzeler de karbonhidrat. 😉 Basit carb yok diyelim yani. Unlu, patatesli, pirinçli, bulgurlu hiç bişey olmayacak. Sadece nadiren yulaf yerim ben. Okeyse varım 😃

Sebzeler de karbonhidrat. 😉 Basit carb yok diyelim yani. Unlu, patatesli, pirinçli, bulgurlu hiç bişey olmayacak. Sadece nadiren yulaf yerim ben. Okeyse varım 😃
evet aynen onlar masum :)
un, şeker, pirinç vb yok dediğin gibi. tabisi çok sevinirim. kahvaltı yaptın mı?

evet aynen onlar masum :)
un, şeker, pirinç vb yok dediğin gibi. tabisi çok sevinirim. kahvaltı yaptın mı?
Evet 1 muz, 3 adet brezilya cevizi yedim. Üstüne de 15-20 ml zeytinyağı içtim ve 1 adet de omega3 hapı yuttum. Menüye gel :KK70:

Bu normalde 3 e kadar tok tutar beni, ama şekersiz cevizli bir protein barım var. Sırf canım çekti diye çayla yerim birazdan.

Son düzenleme:
Kim patates serbest dedi, doktor mu? Patatesin glisemik indeksi sofra şekerinden bile daha fazla. Çok hızlı kana karaşıp şeker değelerini alt üst ediyor yani.
Öyle ama farklı bir diyet uyguluyorum ben ketojenik tarzı gerçi bu diyette de patates yasak doktorum ne derse onu yapıyorum canım ben ve diyetimde çok memnunum

sabah beynimde şöyle bi diyalog geçti :
"-mmm mis gibi çilek reçeli
-kes lan" :)) beynim savaş açtı bana amma pes etmek yok.

Evet 1 muz, 3 adet brezilya cevizi yedim. Üstüne de 15-20 ml zeytinyağı içtim ve 1 adet de omega3 hapı yuttum. Menüye gel :KK70:

Bu normalde 3 e kadar tok tutar beni, ama şekersiz cevizli bir protein barım var. Sırf canım çekti diye çayla yerim birazdan.
vuhuu sıkıymış :)) ben akşama kadar ayrana dayanacam. bu karbonhidratsız yaşamı 2 öğünle pekiştirmek istiyorum

Back
X